Morgenmad hos Lillebror

lillebror

Morgenmad hos Lillebror

lillebror

Jeg spiste min morgenmad på Lillebror forleden. Lillebror er café-lillebroren til restaurant Bror lige om hjørnet, hvor to ex-noma kokke giver den gas med hele fårehoveder og andet funky og provokerende mad (som jeg ikke har prøvet endnu).

Lillebror er et rigtigt hangout-sted, der har åbent hele dagen. Altså sådan et sted, hvor man kan komme på tværs af dagen. Kaffe, morgen, frokost, snack, aften. Jeg vil meget gerne spise frokost der en dag, men sidst jeg prøvede, var der helt booket.

Denne morgen sad jeg i vinduet og spiste perfekt pocherede æg og perfekt ristet rugbrød med smør. Rugbrød skal efter min mening ristes ret meget, hvis det skal ristes. Og det synes de heldigvis også på Lillebror. Lige i øjet. Og til 45 kr for hjemmebagt rugbrød og gode æg – perfekt. Jeg elsker at sidde ved bardiske i vinduer og glo ud på folk og trafikken. Min veninde synes helt sikkert hun så Nikolaj Koppen køre forbi i en stor BMW. Men jeg havde nu ikke set ham som en BMW-type? Mere noget gammel Citroën eller noget?

_1260958s

Kaffen var god, med bønner fra svenske Koppi. Jeg klemte også en berliner ned med fyld af kvæde- og æblemos. Selve kagen var eminent og sad lige i skabet. Men jeg var ikke så glad for kvæde-delen, som gjorde fyldet lidt for blah. Havde den nu været fyldt med en bærsyltetøj, så havde jeg været i carb-himlen! Jeg fik til gengæld en smagsprøve på en solbærsnitte, der var aldeles himmelsk!

Dejligt sted, Lillebror. Jeg kommer helt sikkert igen.

_1260960s

3 Comments

Post A Comment

 • Anne
  Posted at 15:11h, 28 januar Svar

  Uhm ser lækkert ud. Men forstår simpelthen ikke hvorfor menukortet står på engelsk – i Danmark???

  • Mira Arkin
   Posted at 10:29h, 29 januar Svar

   Det er nok noget med at det lidt er et hipstersted:-) Plus at de to fyre bag er fra hhv. Sverige og England.

  • Mira Arkin
   Posted at 10:32h, 29 januar Svar

   Det er nok noget med at det lidt er et hipstersted:-) Plus at de to fyre bag er fra hhv. Sverige og England. En del af personalet er også internationalt.