Morgenmad på Café Tænk – Frederiksberg

Morgenmad på Café Tænk – Frederiksberg

Under min barsel begyndte jeg at komme forbi Café Tænk for at spise morgenmad en gang i mellem. I sommer var der gode pladser udenfor, så baby kunne slumre, mens jeg drak kaffe.Nu hvor mange dage er uden baby, er det et godt sted at sidde og arbejde, spise morgenmad og drikke kaffe. Jeg er nødt til at komme ud af huset, hvis jeg skal have lavet noget. Ellers bliver jeg distraheret af baby og der går hygge i den. Men det er nu også hyggeligt at sidde her på caféen, hvor jeg sidder lige nu.

Café Tænk har afkrydsningsmorgenmad, så du selv vælger de småretter, du vil have. Det er jeg fan af. Det er helt enkelt, men lige hvad man har brug for. Jeg har lige spist de her to spejlæg med en halv avocado og et par krydrede pølser, der mindede om den slags, jeg spiste da vi var i Prag. Kaffen er god og der er stikkontakter rundt omkring til os, der kommer med en laptop. Sidst jeg spiste deres bacon, smagte den af billig gris, så den undgik jeg i dag.

Café Tænk ligger lige i starten af Frederiksberg Allé, så dejligt tæt på Værnedamsvej og midt i mit hood. Der er vist også en på Nørrebro, som jeg ikke har besøgt.

Hvor går I hen for at spise morgenmad i København?

1Comment

Post A Comment

  • Tanja Christensen
    Posted at 19:49h, 01 februar Svar

    Morgenmad er mit yndlingsmåltid! Da jeg var gravid spiste jeg ofte second breakfast. Der er også en udemærket cafe Tænk på Nørrebro, og i samme område er der cafe Taxa og Møllers kaffe og køkken. Især den sidste er virkelig god!