Miras Madblog i Aftenshowet – for 5 år siden

Miras Madblog i Aftenshowet – for 5 år siden

Untitled-1s
Jeg er lige faldet over dette gamle indslag fra Aftenshowet på DR1. Det er fra 2010, hvor jeg stadig arbejdede som direktionssekretær. Hvor er det sjovt at se, hvordan jeg dengang gik og hyggede mig med bloggen og drømte om at skrive om mad og ikke anede at jeg et halvt år efter ville sige mit job op og kaste mig ud i at være madskribent og selvstændig.

Fedt at det er lykkes – jeg er stadig vildt glad og taknemmelig for mit karriereskifte og kunne aldrig drømme om at vende tilbage til mit gamle juristarbejde.

Har du en drøm der lurer? Husk at det kan lykkes. Du finder aldrig ud af det, hvis du ikke prøver.

God fredag til alle!

PS. Klik her for opskriften på kylling med pancettasmør.

No Comments

Post A Comment