Middag på Admiralgade 26

Middag på Admiralgade 26

Her har jeg virkelig ikke været firstmover og jeg kan ikke forklare, hvorfor jeg ikke har spist på Admiralgade 26 endnu, men endelig fik jeg gjort det, og det var jeg altså glad for.

Admiralgade 26 er søsterrestaurant til vinbaren Ved Stranden, som ligger lige om hjørnet. Der er stadig fokus på naturvin, men hvor du på Ved Stranden kan spise lidt charcuteri og andet haps til din vin, er der i Admiralgade tale om en decideret restaurant. Men dog stadig et sted, hvor du også bare kan hapse lidt, da tavlemenuen bugner med masser af småretter. Dem kan du så vælge nogle få eller mange af, alt efter humør.

Stilen er nordisk/sydeuropæisk men også med enkelte asiatiske indspark, som fx. i den kimchi, jeg fik til grisen. Der er frit spil fra køkkenet.

Findes der noget bedre, end at starte med champagne og lidt hapseretter? Vi spiste et par østers, noget virkelig god serranoskinke og blød stracciatella med ramsløgolie.

Danske asparges med perfekt beurre blanc. Så enkelt og så rigtigt.

Torskefilet, der var perfekt stegt, så den stadig var perlemorsagtig indvendigt, med grillet salat og let skummende muslingesauce. Med hvid Bourgogne i glasset fra Marchand.

Iberisk grisenakke, hårdt stegt, så den var sprød udvendigt og rosa og saftig indvendigt (der findes altså ikke bedre gris i verden – det smager SÅ godt), kimchi og hvad jeg tror var en black garlic puré. Intenst og dejligt – den kraftige grisesmag kan klare lidt knald. Vi drak Barbera til.

Derfor skal du spise på Admiralgade 26

 • Super godt udvalg af vine – både meget funky og mere klassiske stile.
 • Dejlige småretter af nøje udvalgte råvarer af høj kvalitet.
 • Smuk og unik indretning med skiftende kunstudstillinger på væggene. Her er lidt som at være hjemme i nogens (über-lækre) bolig. Desuden holdes der ofte små saloner, walks og talks med diverse kulturpersoner, så følge med i deres nyhedsbrev.
 • Hvis du elsker at befinde dig i Københavns K’s gamle smukke gader.
 • Godt værtsskab – både ejer og tjenere på gulvet er engagerede og giver pesonlig og vedkommende betjening. Vi var fx. ikke så vilde med en vin fra vinmenuen og tjeneren var super dygtig til at finde frem til lige det, vi havde lyst til.
 • Comtéen – Så lækker osteservering af comté i papirtynde skiver, overhældt med brunet smør. Jeg elsker det!
1Comment

Post A Comment

 • KirstenLN
  Posted at 10:13h, 17 juni Svar

  Åh, jeg håbede, du havde smagt comtéen, da jeg havde nærstuderet billedet af tavlen. Det lyder så lækkert altsammen.