Meyers Deli Gl. Kongevej: Ny dejlig morgenmad

Meyers Deli Gl. Kongevej: Ny dejlig morgenmad

meyers deli

Det er så lækkert at være på barsel. Jeg går og venter og venter, og imens hygger jeg mig med praktiske sager i hjemmet, forleden fik jeg lige en pedicure (kan jo ikke nå mine tæer, og de skal jo se fine ud til min søns ankomst), jeg laver mad, bager kager, ser crappy daytime TV (alt sammen overspringshandlinger for det årsregnskab jeg også skal have lavet) og så spiser jeg. 

Stort set hver torsdag mødes jeg med min veninde Karina til morgenmad. Vi går ofte på Granola på Værnedamsvej, men i dag prøvede vi den nye morgenmadsmenu på Meyers Deli på Gl. Kongevej. Og den kan anbefales!

meyers deli

Karina startede med yoghurt med rabarberkompot, granola og æbletern (40 kr.).

 

Jeg fik røræg med milde, stegte løg i, masser af purløg og Meyers afsindigt gode røgede laks til. Der var også en hjemmelavet ketchup til, men jeg har aldrig været til ketchup sammen med røræg, så den lod jeg være. Dertil smørristet, rustikt hvedebrød. Jeg er SÅ vild med deres laks. Den er fast og lækker i konsistensen med et godt drys peber på. Yummy. Det kostede 60 kr.  På beløbet, siger jeg bare!

Og så fordi jeg var (og altid er) så bange for ikke at få mad nok, bestilte jeg også lige en grovbolle med smør og ost til 30 kr. Og der var ost nok – jeg hader når man får for lidt ost til sit brød. En dejlig mild danbo-agtig ost.

meyers deli

Og endelig la pièce de la resistance: Karinas overvældende, imponerende, syndige og smukke pocherede æg med røget laks, spinat og hollandaise ovenpå et stykke sprødstegt byggrød (sådan lidt à la polenta). Den var drysset med purløg, æble og friskhøvlet parmesan og lille bitte Karina skovlede retten ind på ingen tid. Det så virkelig lækkert og overdådigt ud. Til sølle 65 kr. Det er altså en pris, der er helt i orden.

I det hele taget er det nye morgenmadskort på Meyers Deli helt i orden. Udover de retter, vi spiste i dag, er der flere andre, jeg gerne vil prøve. Røræggene kan man for det første få som de er, bare med det smørristede brød til, eller man kan få dem med løvstikkepølse eller bacon. Og så er der jo de tykke pandekager med rabarbersirup. Eller bare et æg – kogt eller spejlet – med rugbrød og purløg.

Det er dejligt, man kan få det helt enkle ting, for morgenmad er noget, man skal være varsom med at fucke for meget rundt med. Vi er vanedyr, og nogle af os vil bare have et kogt æg og en ostemad – og det kan man få. Priserne er dejligt lave, så der er ingen grund til ikke at mødes til morgenmad her. Og så er der stadig den store brunch med alt muligt lækkert, hvis du gerne vil lidt rundt i det hele. Og selvfølgelig bagværk. Og den virkeligt gode kaffe, hvor de aldrig varmer mælken for meget.

Så vidt jeg ved, er det indtil videre kun på Meyers Deli på Gl. Kongevej, at morgenmadskortet ser sådan her ud. Jeg anbefaler det stærkt!

Meyers Deli
Gl. Kongevej 107
1850 Frederiksberg C
Tlf. 33 25 45 95

 

4 Comments

Post A Comment

 • LunaBærmonster
  Posted at 22:44h, 08 maj Svar

  Med sådan en anmeldelse i ryggen ligner det noget, jeg må prøve snarligst. Det lyder heller ikke for værst at være på barsel, når man fordriver tiden med at spise 🙂

 • Liza
  Posted at 17:31h, 03 maj Svar

  Jeg tror jeg må flytte til Danmark, deres frokoster, bruncher og lunsjer er noe helt annet enn hva vi får her. Det har begynt å komme seg her også, men det er langt igjen.
  Kos deg:)
  Klem
  Liza

  • Mira Arkin
   Posted at 17:14h, 06 maj Svar

   Haha, ja, det bliver du måske nødt til. Ellers må du åbne din egen shop med lækker frokost 🙂

 • Laura
  Posted at 12:39h, 03 maj Svar

  Gud hvor ser det lækkert ud! Måske en god undskyldning for at tage en tur fra det mørke jylland til storbyen… 😉