Menuen til næste Feast er på plads
Vi har startet billetsalget til næste omgang fællesmiddag med mig i køkkenet – altså det, vi kalder Feast. Det foregår i Allans mega lækre lejlighed på Nørrebro (Allan er designblogger på Bungalow5, så ja – han bor pænt!), hvor vi dækker et smukt bord, og jeg laver en stor middag, som vi sammen spiser. Det er vildt hyggeligt, for alle gæster er klar på at tale på kryds og tværs med hinanden. Og der er vin!
Jeg har fået det vildeste kick ud af at lave de forrige Feast middage. Det er så skønt at kunne sætte rammerne for en dejlig aften, hvor gæsterne nyder maden, omgivelserne og hinandens selskab. Fedt.
Næste Feast er onsdag d. 13. maj kl. 18.30-22.00 (så man kan sove længe næste dag, hvor vi har fri). Vil du med? Du kan købe billetter her.
Jeg skal lege med de fantastiske Arla Unika produkter, som jeg har indkorporeret i denne menu:
Feast#3: En forårsaften med Arla Unika
Pizza bianca med Geko ost, Loke, kartofler og ramsløg. Kry hapsere.
Kålskud, muslingesuppe, double cream, marineret æble, hasselnødder
Sprængt oksebryst med Havgus gremolata
Asparges fra Søren Wiuff med ristede kapers
Ostebord med pærechutney
Mazarinkage med rabarberkompot og rørt creme fraiche 48% (ja!)
Vi sætter vin til maden og det hele koster kun kr. 450.
No Comments