Madrid: Urso Hotel & Spa – Luksuriøst og moderne

Madrid: Urso Hotel & Spa – Luksuriøst og moderne


Foto: mig selv og Urso Hotel & Spa

Vi boede på et vidunderligt hotel i Madrid, Urso Hotel & Spa. Jeg valgte det fordi det var luksus og pga. beliggenheden i Chueca, som er et hyggeligt kvarter i Madrid med masser af butikker, restauranter, gallerier og barer og også byens homokvarter med masser af skøn diversitet og fabulous mennesker.

Hotellet ligger i en smuk gammel bygning og er indbegrebet af luksus, men på en lettere opdateret måde. Der er masser af service, men den er diskret og næsten usynlig. Fx. kom der altid lige en og trykkede på elevatorknappen, næsten uden man så det, så man ikke skal stå der og vente. Der var den fineste gamle elevator med smukke trædøre og elaboreret jerngitter, hvor man sidder på en nuttet lille bænk. Jeg var ved at dåne over den!

Lobyyen er hyggelig med masser af behagelige lænestole og sofagrupper. Her har man virkelig lyst til at sidde og hænge ud, planlægge dagen, få et glas vino eller en snack. Torsdag aften var der et lille jazzband, der spillede rolige jazz standards og det hele føltes så metropolitansk og lækkert. Vi fik også lige en stor flot gin & tonic en af aftenerne, før vi skulle ud.

Den første dag  ankom vi lige i slutningen af det tidsrum, de fleste restauranter serverer frokost i (mellem 13-16 – de fleste spiser ved 14-15 tiden). Derfor ville vi ikke rigtigt kunne nå en god frokost ude, men gik i stedet ned på hotellets egen lille bar og restaurant, Media Racion, hvor vi sad i baren og fik et glas vin on the house (fordi vi var gæster på hotellet) og lidt tapas. Vi fik ristet surdejsbrød med avocado, rejer og aioli, russisk salat (spansk klassisker, som er en kartoffel-æggesalat med mayonnaise – den var også on the house), mini bagte kartofler fyldt med aioli og stegt foie gras med sherrysauce. Hvor var det dejligt, at maden på hotellet var god og at vi ikke skulle springe et måltid over. Jeg var så meget på ferie, at jeg ikke tog billeder af måltiden – woooow!

På 1. sal har hotellet en mere fancy restaurant, hvor vi spiste morgenmad den sidste morgen, inden vi rejste. Det er et utroligt smukt rum med det flotteste blomster/plantemotiv tapet og store bambusplanter. Virkelig feminint og fint design.

Her er hotellet ude fra – så fin en bygning.

Det her er et hotel-billede af sådan et værelse vi havde – et standard rum. Der var dejligt stille på værelserne og senge var enormt bred, men ikke lang nok til Peters 2 meter, så hans fødder måtte stikke udenfor (det er han vant til). Der var turn-down service, så når vi kom hjem om aftenen, var gardinerne trukket for og der stod frisk vand til os. Og sengetæppet var taget væk – man kan jo VIRKELIG ikke fjerne sengetæpper selv, når man bor på 5-stjernede hoteller, vel! Jeg elsker det!

Urso har et lille spa i kælderetagen, men vi fik aldrig prøvet det. Jeg var så fokuseret på restaurant- og bar-outfits, da jeg pakkede, at jeg slet ikke tænkte på spa’en, så vi havde ikke badetøj med. Men der ER altså et lille hammam-agtigt spa hvor man kan få diverse ansigts- og kropsbehandlinger (som dog koster lige så meget som på pæne klinikker i Danmark).

No Comments

Post A Comment