Madrid – cocktails og kæmpe GT på Tatel

Madrid – cocktails og kæmpe GT på Tatel

Vi er hjemme igen efter en fabelagtig voksenferie til Madrid henover weekenden. Hold KÆFT hvor var det dejligt bare at være os to afsted. Vi sov til kl 10 og alt muligt!

Første aften i Madrid var vi på bar og restaurant Tatel, som vi også besøgte sidst vi var dernede. Vi kom bare for at få drinks, men man kan også spise der. Denne torsdag aften var lidt stille, da halvdelen af restauranten åbenbart var booket til et firmaarrangement. Det betød at vi havde rig mulighed for at snakke med bartenderen.

Santo (topbilledet) var barchef på Tatel – men det var hans sidste aften. Han tog sig godt af os og vi endte med at holde lidt af en fest. Pyh! Først fik vi de her drinks. Jeg kan ikke huske Peters, som var den mørke, men min var en lidt smokey drink med tequila, mezcal, grape og chili, som var smooth og lidt stærk og dejlig (og pæn).

Bagefter fik vi Santos version af en whisky sour, som han lavede med bourbon og noget fermenteret honning, han var meget nørdet omkring. Han var utroligt passioneret og meget begejstret for at snakke med især Peter, som jo også går mega meget op i cocktails. Det er altid sjovt at sidde i baren, når bartenderen har tid til at snakke. Og jeg fik mig i øvrigt også jordens største gin & tonic, som de jo er glade for at lave i kæmpeglas i Spanien. Jeg synes det klæder mig med sådan en stor drink – jeg ser så lille og fiks ud ved siden af.

Helt tilfældigt var det Madrid Cocktail Week, mens vi var dernede. De vidste vi ikke, da vi bookede rejsen, men det var jo ret perfekt for sådan nogle cocktailtyper som os. Santo gav os en lang liste af barer, som han elskede og anbefalede og vi nåede selvfølgelig kun en lille brøkdel af dem. Men husk nu at tale med din bartender og få hans eller hendes tips – hvis de er passionerede om det de laver, har de helt sikkert masser af gode anbefalinger.

Inden vi tog hjem til vores lækre hotel, bød Santo lige på et sygt Bloody Mary set med en kraftig tomatjuice og vodka shots on the side. Pyyyyyha!

Og her er så et billede af mig, der synger med på et eller anden 90’er hit… Jeg syntes helt sikkert at det lød pisse godt på det tidspunkt…

No Comments

Post A Comment