Madklubben Vesterbro – anmeldelse
Jeg var på Madklubben Vesterbro og spise for nylig. Her er billederne fra Peters og min middag.
Jeg har været fan af Madklubben restauranterne siden den første åbnede i Store Kongensgade. Jeg har før anmeldt Frankie’s og Madklubben Steak og restauranterne i kæden er nogle jeg besøger jævnligt, for det er god value for money og der er vildt hyggeligt . Madklubben Vesterbro er seneste skud på stammen. Den ligger midt på Vesterbrogade og jeg har hørt rygter om, at der også snart åbner en takeaway lige ved siden af.
På Madklubben Vesterbro, bestemmer man selv hvor mange retter, man vil spise, hvor man på en del af de andre Madklubben restauranter skal tage mindst 3 retter. Vi fik godt brød og smør på borden og en sjofel flaske vand. Betjeningen var hurtig, sød og effektiv lige fra starten.
Peter og jeg er sådan nogle par-svin, at vi valgte de samme retter. Først fik vi krabbesalat på en mild avocadocreme, med dild og løgringe på toppen. Jeg elsker krabbens sødme og retten her var let og lækker.
Jeg drak et glas kold Chablis til (75 kr. glasset) og var glad.
Hovedret var den store ribeye på 350 gram (og det er pga. denne bøf, at Peter valgte det samme som mig. Når én ved bordet først har valgt bøffen, er der altid andre der følger med. Det er det samme med burgeren på en café). Den steges mediumrare, medmindre man beder om andet. Min bøf var perfekt stegt og kom med ristede friske majs, svampe, utrolig syndig kartoffelkompot og en glace. Peters bøf var desværre næsten gennemstegt, så han gjorde tjeneren opmærksom på problemet og tallerkenen blev straks fjernet og fejlen beklaget. Her tænkte vi så ØV, nu skal vi sidde og vente 100 år på en ny bøf, mens min bliver kold, men en ny tallerken kom vildt hurtigt og her var bøffen helt i øjet. Super tjekket behandling af den sag, så stor ros til betjeningen og køkkenet, for det kan jo ske, at en bøf får for meget.
Bøffen var saftig og velhængt og tilbehøret lige i øjet. Jeg bliver altid utroligt glad for en stor god bøf. Især en ribeye med masser af nasty pieces – altså alle de små muskler, der sider omgivet af fedt og omkranser det regulære indre stykke af bøffen.
Til bøffen drak vi en drikfældig Barbera (75 kr. glasset).
Jeg elsker Madklubbens restauranter for at give en mulighed for at smage alle desserter på én gang til et menutillæg på 50 kr. Peter og jeg delte de 3 skåle, som desværre var lidt kedelige. Her er det blommetrifli med en ret mørk kompot, som manglede sødme og umodne, hårde blommer på toppen.
Denne var den mest vellykkede af desserterne. Fersken – igen umoden – med flødeskum, ribs, brændt chokolade og ristede nødder.
Meget tæt chokoladekage, som kunne have smagt vidunderligt, men som ikke smagte nok af chokolade. Den kom med en rigtig let og lækker appelsinsorbet og lidt jordbær.
3 retter koster som udgangspunkt 200 kr, men vi valgte de dyre retter, hvor der er tillæg på, så for maden for os to kom vi af med 850 kr. tilsammen for maden, altså 425 kr. pr. person, hvilket er helt rimeligt, da store bøffer altid koster penge. Men kan altså sagtens spise på Madklubben for 200 pr. person for 3 retter – uden på nogen måde at lide afsavn.
På trods af kedelige desserter denne aften, giver jeg stadig varme anbefalinger til Madklubben Vesterbro!
Madklubben Vesterbro
Vesterbrogade 62
1620 København V
foodMAD
Posted at 09:40h, 06 septemberJeg er også stor fan af de andre Madklubberne, men har endnu ikke haft foden indefor på Vesterbro. Glæder mig til at prøve det!
Zoë Escher
Posted at 19:43h, 05 septemberJeg har endnu ikke været det. Maden ser lækker ud og omgivelserne hyggelige:-)