Lækker bagt fisk med sprød brødtopping
Man kan komme langt med at jazze en fisk op. Folk, som ellers vil påstå, at de ikke kan lide fisk, kommer på andre tanker, når de står overfor denne duftende fiskeret med sprødt låg af brødkrummer, sennep og hvidløg. En super lækker ret, der er rigtig nem og hurtig at lave. Server med en stor salat og middagen er klar.
Og nu siger jeg ciao og smutter senere i eftermiddag afsted på en weekendtur til trøffelfestival i Piemonte. Først skal jeg dog lige spise frokost inde i byen – måske bliver det dimsum? I kan i hvert fald følge med på begge fronter på instragram.com/miraarkin
Bagt fisk med senneps-brødkrummer
4 personer
1 hel torskefilet eller anden fisk, f.eks. kuller eller sej
2 spsk dijonsennep
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
75 g hvedebrød – gerne med kerner og skorpe
1 håndfuld frisk estragon
25 smeltet smør
salt og hvid peber
1. Varm ovnen op til 225 gr. Gå fisken efter for ben og læg den på en bageplade med bagepapir på. Smør fiskens overside med sennep.
2. Hak hvidløg og skalotteløg fint i foodprocessoren. Tilsæt brød og estragon og hak det sammen til en grov rasp. Kom raspen i en skål og bland det med det smeltede smør. Krydr med salt og hvid peber.
3. Pres brødkrummerne fast på fiskens overside og bag fisken i 12-15 minutter.
Julia
Posted at 11:18h, 06 novemberTak for en dejlig nem og hurtig opskrift!!! Lavede den i går aftes, det gik hurtigt og smagde rigtig, rigtig godt. Du kan altså noget med de enkle kombinationer og enkel tilberedning der fører til fantastisk velsmag 🙂
Jimmi Jensen
Posted at 10:19h, 06 novemberSelv for en person som normalt afskyr fisk, virker det der utrolig lækkert og tiltalende 🙂