Kylling med salvie, parmaskinke og grønt
Denne type ret er en, jeg ofte vender tilbage til: det med at putte alt i et fad og stikke det i ovnen, er virkelig noget, der virker. Især på en travl hverdag, hvor man hurtigt skal have mad på bordet. Jeg tog hvad jeg havde af grøntsager og kom dem i et stort fad og lagde kyllingebryster pakket ind i salvie og parmaskinke over. 20 minutter efter er der mad. Man kan spise det som det er eller servere en eller anden kulhydrat til. Jeg kogte pasta, tog de stegte kyllingebryster op af fadet og vendte grøntsagerne og deres juice i den friskkogte pasta. Mega lækkert.
Kylling med salvie, parmaskinke og grøntsager
4 pers.
4 kyllingebryster
4 skiver parmaskinke
4-8 blade salvie
salt og peber
300 g tomater (jeg blandede forskellige slags)
1 rød, gul eller orange peberfrugt
1 bundt forårsløg
1 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
2 spsk olivenolie
Læg salvieblade på hvert kyllingebryst og rul en skive skinke omkring. Krydr med salt og peber.
Skær store tomater i tykke både og små tomater i halve. Skær peberfrugt i grove tern og foråsløg i brede stykker. Hak hvidløget fint. Vend alle grøntsagerne sammen med rosmarinblade og olie og krydr med salt og peber. Bred grøntsagerne ud i et ovnfast fad og læg kyllingestykkerne over. Steg det hele i ovnen ved 200 gr. varmluft . i 20-25 min.
No Comments