KokkeDysten i IKEA- finale i Gentofte

KokkeDysten i IKEA- finale i Gentofte

2009-12-05 Ikea KokkeDystenLørdag d. 5. december afholdt IKEA Gentofte finale i KokkeDysten – IKEAs egen “Kokkekamp”, hvor folk har kunnet deltage i delkonkurrencerne i IKEA rundt om i landet. De 4 finalister dystede så mod hinanden i lørdags, hvor jeg sammen med 3 af mine Kokkekamp kolleger (Mads, Mette og Sally) deltog som dommer.

Det hele foregik midt i tag-selv lageret i IKEA Gentofte, hvor masser af folk gik forbi, stoppede op for at følge med og fik smagsprøver. Thomas Bense var konferencier og gjorde det til en ekstra sjov og fjollet (og til tider små-lummer) dag.  Og så havde Mads, den dejlige lange mand, taget champagne med, for at vi ikke skulle få for meget stress over at stå midt i IKEA en lørdag i december…. Det var knald-hyggeligt!

Finalisterne blev bedømt i 3 kategorier – italiensk, spansk og fransk – og ud fra vinderne af de enkelte kategorier, fandt vi den endelige vinder af KokkeDysten som fik et gavekort til IKEA på 10.000 kr.

4162136451_810da99366

Det var rigtig fedt at prøve at stå som dommer, nu hvor jeg netop har været igennem Kokkekampen, hvor jeg selv blev bedømt af de benhårde dommere.

Deltagerne arbejde hurtigt og effektivt og det var imponerende hvad de kunne nå på de 15 minutter, de fik til hver ret i konkurrencen.

Jeg fik lov at smage en masse dejlig – og mindre dejlig – mad (særligt béarnaise-testen var spændende!), og det var en fornøjelse at bedømme i samarbejde med Mads, Mette og Sally.

 

 

 

Bonus-info: Mads havde taget en stilig kokkejakke på – særligt udsmykket i dagens anledning med ordene “WHO THE F*** IS BO BECH?”. En modebevidst herre, ham Mads.

Vinderen af KokkeDysten i IKEA blev Christine

Vinderen af KokkeDysten i IKEA blev Christine Ramsing - Tillykke!

4162188419_469f2069f8
Tak til Aleksander Thuesen for fotomateriale.
No Comments

Post A Comment