Kalendergave nr. 6: Oddka vodka party-pakke

Kalendergave nr. 6: Oddka vodka party-pakke

Foto: Martin Kaufmann og PR

Foto: Martin Kaufmann og PR

– SPONSORERET INDLÆG –

Der er en uge til juleaften og to uger til nytårsaften. Hey, så skal vi da have en kalendergave, der lugter af fest!

Kalendergave nr. 6 OSER af fest. Det nyligt lancerede vodkabrand, Oddka, står bag denne præmie, som er lige hvad du har brug for til din nytårsaften. Oddka er specialister af vodka med smag og da jeg var til lanceringsfest, smagte jeg alle de tre vodkaer, som du kan vinde her. Der var smagen Electricity, der prikker på tungen, når du drikker den som iskolde shots. Så er der den friske, grønne sag i Fresh Cut Grass, som jeg også fik i forskellige drinks og coctails og endelige den forførende Apple Pie med smag af æbler og kanel og lidt sødme. Helt vildt lækker både som shots og i drinks.

Her er hvad du kan vinde: 

3 flasker Oddka vodka: Fresh Cut Grass, Apple Pie og Electricity
Shotglas
Moustache sugerør
Servietter med opskrifter på ODDtails
Oddka blue butterflies
Isspand
Moustache bordskånere
Brochure med opskrifter på ODDtails

 

Sådan deltager du

For at deltage i lodtrækningen om kalendergave nr. 6 skal du nedenfor i kommentarfeltet fortælle mig, hvad du har af planer nytårsaften eller hvad du drømmer om, der skal ske. Jeg trækker lod blandt deltagerne på fredag d. 20. december kl. 10. Vinderen får direkte besked. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang og du skal have dansk postadresse og være fyldt 18 år.

Det skal jeg lave nytåraften

Indtil jeg for nylig blev voksen nok til at beslutte ikke at have hysteriske forventninger til nytårsaften, har jeg faktisk hadet nytår. Det ligger for tæt på julen og alle de festligheder, der er i den forbindelse, så jeg har altid følt lidt pres over at nu skulle man piske en stemning op og holde fest IGEN. Men nu er jeg mor og gammel og småkedelig, og så er nytår egentlig blevet ret hyggeligt og afslappet. Jeg laver dejlig middag til min familie og venner og de sidste par år har jeg ikke en gang haft tømmermænd næste dag! I år skal vi være hjemme hos os og får besøg af nogle af mine veninder. Jeg ved endnu ikke, hvad menuen er, men jeg skal i hvert fald hygge i køkkenet, mens jeg hører Festen og Gæsten på P3 – det er blevet en tradition.

 

 

 

33 Comments

Post A Comment

 • Mia
  Posted at 14:40h, 18 december Svar

  I år skal nytårsaften holdes med min kæreste og hans søster og hendes kæreste i sommerhus på Samsø. Det er en tradition der startede sidste år, da vi blev enige om, at vi ikke gad stor fest med mennesker, man alligevel ikke kender. I stedet tog vi væk og brugte hele dagen i køkkenet, hvor vi lavede en lækker tre-retters menu. Om aftenen hyggede vi med god vin, champagne og spil.
  Glædelig jul 🙂

 • Heidi L
  Posted at 14:05h, 18 december Svar

  Vi holder altid nytår med de nærmeste venner og børn, og er ca. 10 mennesker. Desværre er det kun mig, der bryder sig om bobler, så jeg tænkte, det kunne være oplagt at servere en festlig drink med Oddka vodka til de voksne til Dronningens nytårstale!

 • Signe
  Posted at 13:51h, 18 december Svar

  Jeg har det på samme måde med nytår. Men kun fordi jeg egentlig elsker den aften, hvis bare alle ikke havde 1000 forskellige idéer om, hvad der skal ske.
  I år bliver god, tror jeg, min veninde og jeg har inviteret vores sødeste venner og de tager et par folk med hver og så skal vi bare spise god mad. Lidt vodka ville nok heller ikke være af vejen.. 🙂

 • stefan
  Posted at 10:33h, 18 december Svar

  jeg skal holde nytår hos mine kusiner, og deres venner/veninder. vi har besluttet vi ikke vil have det traditionelle nytårsmad (oksemørbrad osv) men bestilt nogle lækre lækre salater fra det sunde køkken på frb. ved siden af laver vi kalkun med pinjekerne feta og soltørrede tomater i midten hvor efter vi ruller den sammen som en mørbrad og i ovnen. smager fantastisk.
  den store drøm ville da være at en af mine kusiners venner er drømmefyren man skal tilbringe resten af livet med. god jul og godt nytår mira <3 🙂

 • Ann
  Posted at 10:05h, 18 december Svar

  Jeg tager min kæreste i hånden og hopper på et fly mod Amsterdam, hvor vi skal fejre nytårsaften. Vi mangler stadig at booke bord et sted, men der er (7-9-13) stadig pladser…

 • Stinne
  Posted at 23:16h, 17 december Svar

  Jeg er på rundrejse i Thailand med manden dér, og vi har booket plads til et arrangement på det luksushotel vi bor på i Bangkok. Det bliver fantastisk! 7 retters kinesisk gourmetmenu, kikset underholdning samt udsigt fra 56. etage over Bangkok.

 • Louise
  Posted at 23:04h, 17 december Svar

  Jeg plejer egentlig at tage væk over nytår, har både været i Paris, Berlin, Hong kong og Amsterdam. Det kan varmt anbefales, men i år skal jeg være værtinde. Vi starter med champagne og amuse og menuen er derefter østers, jomfruhummer, fiskesuppe og lækker dessert som min chokoladeglade veninde medbringer. Vi skal drikke et par forskellige champagner og dejlig Chablis. God mørk rom til desserten og så nogle klassiske drinks senere. Jeg er blevet glad for Dry martini og vodka martini efter jeg er fyldt 30, før var jeg mere pjanket og til kulørte søde frugtdrinks:-). Vodkaen skal også bruges til en enkelt spicy Bloody Mary dagen derpå med rigeligt lime, tabasco og lidt salt blendet med frisk koriander. Og forhåbentligt er der rester af natmaden som bliver mexi pulled pork med syltede rødløg og koriander avokado syltede grønne tomatsalsa. Glædeligt nytår!

 • Kristine Jensen
  Posted at 22:25h, 17 december Svar

  Jeg er kæmpe fan af nytår – jeg ELSKER simpelthen denne undskyldning for at have åndssvags hatte på, larme helt meget med diverse trut-horn, bordbomber og at hoppe ned fra sofaen kkl 00:00 mens man hyler af glæde og kysser til højre og venstre.
  De sidste par år har jeg været værtinde og elsker at pynte op og lave drinks, men lige i år bliver nytår en del anderledes…
  Min dejlige kæreste er nemlig startet på nyt studie og har fået en masse gode kammerater, som alle har planlagt at holde nytår sammen, hvor jeg er blevet inviteret (som eneste pige)
  Så i år bliver lejligheden invaderet af en masse gutter, så de fine drinks bliver nok byttet ud med noget mere maskulint og så må jeg se om jeg kan opføre mig lidt mindre pinligt end jeg plejer…
  Derudover vil de på Rådhuspladsen til midnat, så mig (der er rædselsslagen når jeg er for tæt på fyrværkeri!) får noget af en oplevelse! Derfor er det dejligt at vi hurtigt skal i byen bagefter og danse det ud af kroppen 🙂
  Altså alt i alt en meget anderledes aften end jeg plejer med en masse (drenge) jeg slet ikke kender, så der skal nok drikkes champagne-mod til selvom det sikkert bliver super hyggeligt 🙂

 • Michael S
  Posted at 22:17h, 17 december Svar

  Hej

  Vi skal bare sidde stille og roligt med 2 vennepar og hygge. Men mon ikke der bliver bate lidt gang i den 🙂

  Venligst Michael

 • Nadia WH
  Posted at 21:13h, 17 december Svar

  Vi skal være sammen med 6 af vores allerbedste venner og deres børn. Vi har ikke planlagt det store endnu, men vi regner med at skulle mødes midt på dagen. Så er der både god tid til at lave mad, spille et spil og gå en tur.
  Tror at vi alle overnatter sammen og så skal vi have en omgang fastfood til frokost dagen derpå, inden turen går hjemad.
  Vi skal også lige fejre en af børnene, der har været så uheldig (vil forældrene i hvert fald mene) at blive født d.1. januar. Der er ikke plads til så mange tømmermænd, når ens barn skal fejres dagen derpå.

 • marianne lykke nielsen
  Posted at 20:54h, 17 december Svar

  iår bliver det herhjemme nytårsaftenen skal holdes for vi blev i sommers forældre, så lidt mums til ganen vil være lækkert især manden trænger til at koble helt fra

 • Mille
  Posted at 20:44h, 17 december Svar

  Vi skal være en godt blandet gruppe af venner og nye bekendtskaber, som skal spise lækker mad og danse det nye år ind 🙂

 • Sofie
  Posted at 19:39h, 17 december Svar

  Vi skal holde nytår med tre andre par og en forfærdelig masse unger, og er lige nu ved at beslutte, om nytårsmenuen skal bestilles hos Meyers eller Cofoco.
  Ungerne håber vi at kunne lægge tidligt i seng (og de store bliver sendt i kælderen til Wee’en) og så står den på drinks og musikquiz 🙂

 • Lisa
  Posted at 19:05h, 17 december Svar

  Jeg plejer altid at drømme om en kææmpe fest, men har droppet drømmene i år, da det altid ender i noget ikke så fedt!
  I år skal jeg i stedet holde nytår med 15 fra min klasse. Vi går i 3.g, så det er sidste chance for en nytårsfest sammen inden vi splittes. Vi skal spise lækker tre-retters menu, drikke champagne, danse og bare have det festligt i hinandens selskab! 🙂

 • Daniel
  Posted at 18:57h, 17 december Svar

  Jeg skal holde vild nytårsfest med min gymnasieklasse – et forum hvor sådan en præmie sikkert vil falde i god jord! Jeg glæder mig helt vildt!

 • Kim b
  Posted at 18:47h, 17 december Svar

  Vi skal holde med vores fire børn, vores venner og deres to børn – hvor af den ene desværre e alvorligt syg, så det bliver lidt stille.
  Men vodka kan sagtens drikkes på et andet tidspunkt;)

 • Jenny
  Posted at 18:30h, 17 december Svar

  Kæresten og jeg skal holde soloparty med to flasker champagne og en masse lækre hapserer

 • Mie Andersen
  Posted at 17:41h, 17 december Svar

  Jeg bryder mig ikke om nytår.
  Er (vist nok hysterisk) bange for fyrværkeriet, siden jeg som barn var alt for tæt på et kanonslag, der gjorde jeg ikke kunne høre i nogle timer. Så jeg går aldrig ud nytårsaften.
  Derfor foretrækker jeg en stille og rolig aften, med god mad, og hyggesnak.
  Festen og Gæsten på P3 er dog også en tradition for mig, altid hyggeligt at høre på 🙂

 • Vibeke
  Posted at 16:40h, 17 december Svar

  Ingen planer endnu, men masser af drømme om at drikke mig fuld i vodka med ham, jeg passer sammen med, og som jeg lige møder der omkring nytår, ikk 😉

 • Pernille Mathiesen
  Posted at 16:35h, 17 december Svar

  Vi skal holde nytår med vores bedste venner hvor vi parvis laver hver en forret, hovedret og dessert også skal vi ellers have en masse lækker vin og god champagne!!!!

  Venlig hilsen Pernille

 • Wim Nielsen
  Posted at 16:20h, 17 december Svar

  Ihh – jeg ved det ikke endnu!!

 • Hannah
  Posted at 15:17h, 17 december Svar

  Min mand og jeg er helårscampister og planlægger at holde nytårsaften i campingvognen i år. Det har vi gjort før og det er SÅ hyggeligt. Jeg laver lækker mad – da jeg har 3 gasblus og en ovn – er der ingen grænser for hvad jeg kan lave. Jeg tror det bliver noget med kammuslinger og kalvekød i italiensk tilsnit. Kl 24 skåler vi i spumante og så går vi udenfor og ser alt det flotte fyrværkeri.
  PS jeg elsker vodka 🙂

  mvh Hannah

 • Pia H
  Posted at 15:03h, 17 december Svar

  Jeg og min kæreste fejre nytår alene… frem til midnat. Vi hygger, kærster, får lækker mad og alkohol. Når klokken har slået, går vi ned i byen, hvor vi mødes med vennerne på favorit værtshuset.

 • Charlotte G
  Posted at 14:21h, 17 december Svar

  Jeg skal være sammen med en lille flok veninder og vi er alle singler. Så jeg “håber” at der under middagen pludselig ringer på døren og 5 dejlige mænd gerne vil ind og feste…
  Vh Charlotte G

 • freja hansen
  Posted at 13:57h, 17 december Svar

  Jeg skal være sammen med 8 andre veninder, hvor vi laver lækker mad, drinks osv. og derefter tager i byen. Det bliver fantastisk, og endnu bedre hvis vi havde lidt ekstra alkohol! 😀

 • Gitte Seloy
  Posted at 13:26h, 17 december Svar

  Holder fest for mine nye naboer, så “tilskud” er hjerteligt velkommen. 🙂

 • tina johnsen
  Posted at 12:45h, 17 december Svar

  Det ville jeg gerne vinde, vi er to par der skal hygge med rigtig lækker mad og god vin, og så ville det jo være perfekt med en lækker drinkspakke til senere.

 • LunaBærmonster
  Posted at 12:00h, 17 december Svar

  De sidste fire-fem år har jeg fejret nytår i et sommerhus på Rømø sammen med gode højskolevenner. Det er ret så hyggeligt, og er en dejlig måde at ses over nogle dage på. Nytårsaften bliver lidt mere low-key, men det er knaldhyggeligt, vi får snakket, danset og spist god mad, uden at man har forventninger til årets fest.

 • Emilie C.
  Posted at 11:19h, 17 december Svar

  Jeg er egentlig ikke den store tilhænger af nytårsaften. Synes det er alt for overvurderet! Men selvfølgelig bliver den fejret, og i år er det hjemme hos mig selv, da jeg har fået hund. Og så kommer der et par stykker til god middag og hygge. 🙂

 • Liselotte
  Posted at 11:18h, 17 december Svar

  Vi er 4 par som mødes hvert år på skift. Vi skiftes til at introducer en ny drink – så denne vil “pakke” vil da være en oplagt mulighed – for at prøve noget nyt.

 • Christian Thorhauge Sørensen
  Posted at 11:04h, 17 december Svar

  Tina og jeg skal på Scarpetta og spise. Derefter ser vi om der er nogen der holder en lille fest.

 • Yvonne i
  Posted at 10:51h, 17 december Svar

  Det er da en lækker pakke.
  Min lækre mand og jeg skal sidde og hygge os, måske et par unge mennesker deltager.
  Kunne da være super at få en party pakke og hygge os med 🙂

 • Emilie
  Posted at 10:46h, 17 december Svar

  Jeg skal holde en pigemiddag for en håndfuld af mine gode veninder hos mig. Det bliver en aften med lækker mad, dejligt selskab og masser at drikke!