Kalendergave nr. 2: Græske gourmetprodukter fra Greco

Kalendergave nr. 2: Græske gourmetprodukter fra Greco

– SPONSORERET INDLÆG –

a1000-feat-copy_2

Så blev det d. 4. december og vinderen af første kalendergave er fundet og har fået besked (tillykke Merete). Vi springer straks videre til kalendergave nr. 2.

Denne gang kan du vinde en pakke med lækre gourmetprodukter fra Grækenland. Det er onlineshoppen Greco.dk der har sammensat denne præmie. Greco sælger græske delikatesser som olivenolie, vin, feta og andre lækkerier, og de har udvalgt følgende, som vinderen af kalendergave nr. 2 får tilsendt:

Premium oliveoil a1000, der har vundet internationale priser.

Spicy plum sauce – god til juleanden.

Lyrarakis Madilari rosévin

Ouzo – en flaske Ouzo 12, måske et friskt alternativ til julefrokosten? Kan drikkes både som shots og med lidt vand i som aperitif.

Kythirian kiks – lavet på olivenolie – et godt tilbehør til f.eks. ost.

Jeg har selv været på ø-hop i Grækenland to gange og det var simpelthen så dejligt. Jeg har aldrig set så blåt vand og jeg elskede de enkle måltider, jeg spiste, med fantastiske salater, lammekød og drikfældig vin. Og så smager en Ouzo bare godt i solen. Måske kan man bruge denne gavepakke til at drømme sig til varmere klima her i den danske vinterkulde?

Sådan deltager du

Skriv en kommentar til mig nedenfor om hvor dit næste rejsemål går hen – eller hvor du godt kunne tænke dig at tage hen. Jeg trækker en vinder på lørdag d. 7. december kl. 10. Man kan kun deltage én gang og deltagere skal have adresse i Danmark. Vinderen får direkte besked.

NB: Konkurrencen er slut!

Indtil videre er mit næste rejsemål en tur til New York i marts. Og så skal jeg selvfølgelig også på juleferie, som i år går til mine forældre i Nordjylland.

 

66 Comments

Post A Comment

 • Rikke
  Posted at 18:31h, 07 december Svar

  Har intet på tapetet, men regner med, at min mand og jeg skal en weekend til BERLIN snarest muligt.

 • Line Sander
  Posted at 09:31h, 07 december Svar

  Jeg har ingen rejseplaner, men kunne godt tænke mig at komme til London, hvis jeg skulle ud og rejse 🙂

 • Mellemmølle
  Posted at 09:13h, 07 december Svar

  Nøj det vil jeg gerne vinde. Mit næste rejsemål er New Orleans, igen 🙂

 • Simon
  Posted at 22:34h, 06 december Svar

  Jeg skal til Frankrig og fejre nytår med gode venner.

 • Ditte
  Posted at 21:07h, 06 december Svar

  Jeg var i farverige Cuba en måned i sommers, så jeg har vist ikke krav på store rejser lige foreløbig. Næste destination bliver Island på en studierelateret rejse. Men en tur til Grækenland ville heller ikke være dårligt – omend det kun skulle blive til den kulinariske del.

 • Anne-Marie Andersen
  Posted at 20:04h, 06 december Svar

  Jeg har ingen rejseplaner, da jeg ikke er rask nok til at rejse. En tur til min brors sommerhus i Rågeleje bliver nok min næste rejse. Men jeg nyder i den grad, at følge dine flotte rejsebilleder, så kan jeg sidde og drømme lidt. Og at smage specialiteter er jo også en lille rejse i sig selv. Så sådan nyder jeg de fjerne himmelstrøg ind imellem.

  Glædelig jul.

 • Katrine
  Posted at 13:17h, 06 december Svar

  Ingen konkrete rejseplaner, men har længe drømt om at tage tilbage til Mozambique, hvor jeg boede de første 4 år af mit liv. Nu hvor jeg selv har fået børn, kunne jeg så godt tænke mig, at vise dem det land og det kontinent, som har betydet så meget for mig.

 • birgitte linstow
  Posted at 13:09h, 06 december Svar

  Stockholm (i embeds medfør) i næste uge, men ellers til Frankrig med gemalen – ELSKER Frankrig…

 • Allan Salmi Sommer
  Posted at 09:49h, 06 december Svar

  Jeg skal forhåbentlig til Torrox i sydspanien til påske. Min hustru og jeg holdt vores bryllupsrejse der og nu skal vores datter på 10 se lejligheden vi boede i. Menuen står på Tapas morgen, middag og aften til os alle 3.

 • Aisha
  Posted at 09:02h, 06 december Svar

  Jeg håber på mit næste rejsemål er Paris – hvis jeg kan få min kæreste med. Der er sååå lækker mad og der er de flotteste mad markeder! Hvis det ikke er Paris er det Indien hvis mad også er guddommelig!

 • andrea
  Posted at 22:51h, 05 december Svar

  Når jeg har overstået min eksamen til januar, vil jeg forkæle mig selv med en alenetur til Paris, hvor jeg skal gå på alle byens caféer, drikke fantastisk kaffe og læse et hav af fantastiske bøger!

 • Bibi
  Posted at 21:20h, 05 december Svar

  Næste ferieplan er Dublin i en forlænget weekend. 🙂

 • Caroline Lund
  Posted at 20:34h, 05 december Svar

  Åhh Thailand ville ikke være værst i disse kolde tider 🙂 det må dog vente lidt endnu, da der meget gerne snart skulle være en lille babydreng der har lyst til at se verden <3

 • Mie Andersen
  Posted at 20:27h, 05 december Svar

  Min næste rejse går forhåbentligt mod Rom – jeg elsker Rom 🙂
  Der er dog kun planlagt en tur til Herning, knap så glamorøst, men også hyggeligt

 • Louise
  Posted at 16:59h, 05 december Svar

  Jeg rejser til Manila i Januar pga mit job, men har taget 10 dage fri efterfølgende som skal bruges på øhop, Juhuu drømmer om hvide sandstrande, blåtvand, friskfanget fisk og skaldyr og lækre drinks med calamansi. Og så lille en smuttur til Hong Kong på vejen hjem hvor jeg skal shoppe… Tak for inspiration, lækre opskrifter og gode anbefalinger både i Dk og udlandet:-). God jul!

 • Mette
  Posted at 15:43h, 05 december Svar

  Min næste rejse går til Norge, hvor jeg skal stå på langrend i det fantastiske snelandskab og nyde myseost, vafler og varm solbærsaft i lange baner. Behøver jeg sige, at jeg glæder mig?

 • Kirsten Lindebro
  Posted at 14:59h, 05 december Svar

  En to dages tur til jule marked i Lübeck og i januar skiferie i Østrig. Glæder mig til begge dele.

 • Jytte
  Posted at 11:39h, 05 december Svar

  Næste tur er en før-juleferie til Krakow, Polen, på familiebesøg. Polen lyder måske ikke særlig mad-lækker, men tro mig det er det. En af favoritterne, som vi altid må have, er ovnsteg griseknæ. Det mest møre kød med enorme mængder af flæskesvær på serveret med salatski, mos, peberrod og vodka.

 • Jette Pedersen
  Posted at 10:59h, 05 december Svar

  Mit næste rejsemål er Skotland. Whisky skal føre os rundt i landet og forhåbentlig give os nogle spændende oplevelser.

 • Laura
  Posted at 10:59h, 05 december Svar

  Vi skal sandsynligvis til mit andet hjemland, Skotland, til sommer og se på coos, søer og søer og spise en masse sheperd’s pie med store ales til. Og hænge ud med min familie, naturligvis. Lækkert, men måske ikke videre sommer-og-sol-præget. Ville elske at få lidt solskin ind i tilværelsen med græske lækkerier!

 • Nana
  Posted at 09:39h, 05 december Svar

  Ville VIRKELIG gerne en tur til Thailands strande, palmer og lækre mad over nytår.

 • Sophie
  Posted at 08:36h, 05 december Svar

  Mit næste rejsemål er Malmö i eftermiddag – hvis altså blæsten tillader os at drage over sundet. Den kommer til at stå på juleshopping, hygge og forhåbentlig en masse god mad.

  …men lige nu drømmer jeg mig væk til bountystrand på Filippinerne!

 • Wendy
  Posted at 23:20h, 04 december Svar

  Thailand, Cambodia og Vietnam, til januar.
  Hvad mon man spiser i Cambodia?!

 • Wim Nielsen
  Posted at 23:08h, 04 december Svar

  Ihh, jeg vil så gerne til Palau og dykke 🙂

 • Maria Suh
  Posted at 22:45h, 04 december Svar

  Jeg tager til Israel d 26. Dec og besøger en veninde bglæder mig til at stifte bekendtskab med det mellemøstlige køkken!

 • Maiken Bundgaard
  Posted at 22:31h, 04 december Svar

  Skønt med nogle græske specialiteter! Som oldtidskundskab- og græskstuderende må jeg sige, at jeg er vild med både Grækenland og middelhavsområdet 🙂

  Sidst jeg var ude at rejse, var jeg i Athen og rundt i Grækenland, hvilket var en fantastisk oplevelse. Den næste by, jeg håber på at komme til, må være Rom, da jeg desværre endnu ikke har været der. Vil rigtig gerne opleve al kulturen og historien 🙂

 • Stinne
  Posted at 21:32h, 04 december Svar

  Jeg skal til Thailand og fejre nytåret + det løse. Har booket bord på både Nahm (50 best listen) og Gaggan (100 best listen), det bliver så lækkert.

 • LunaBærmonster
  Posted at 20:35h, 04 december Svar

  Det næsten udenlands rejsemål er sandsynligvis Albanien, men det er endnu ikke sikkert. Ellers drømmer jeg om at rejse Indien tynd i et par måneder, eller – når jeg vinder i Lotto – tage på jordomrejse i et års tid eller to. Der er så mange steder, jeg har lyst til at opdage, og så mange mennesker, jeg har lyst til at møde.

 • Dea
  Posted at 20:28h, 04 december Svar

  Tager til Californien i maj måned med en afstikker til Las Vegas og Gran Canyon. Glæder mig allerede.

 • Sigurd Hansen
  Posted at 19:57h, 04 december Svar

  Næste rejsemål er Saalbach i Østrig, hvor den står på en uges skiferie i de østrigske alper.

 • Ann
  Posted at 19:52h, 04 december Svar

  Mit næste rejsemål går til det eksotiske Köln, hvor jeg skal på julemarked for første gang. Jeg skal heldigvis ikke vente længe, for jeg tager afsted allerede på lørdag.

 • Stine Munch Hansen
  Posted at 19:49h, 04 december Svar

  Jeg har desværre ingen rejse i udsigt, MEN jeg har opdaget, at jeg har nok SAS bonuspoint til at tage en tur til Paris 🙂 Overvejer på det stærkeste, at tage min gode veninde Sofie under armen til foråret og tage en forlænget weekend til Paris.
  Hun er en rigtig livsnyder ligesom jeg selv er, så vi skulle gå på små hyggelige cafeer, finde idylliske gader og ikke mindst skæve og anderledes små butikker.

  DET gad jeg godt 🙂

 • Mette Knudsen Grønnegaard
  Posted at 18:27h, 04 december Svar

  Jeg skal til London og drikke øl på The Castle, spise sunday roast på The Spread Eagle og nippe til dim sum på Hakisan! Det bliver godt!

 • Caroline
  Posted at 18:22h, 04 december Svar

  Min næste “rejse” går til Esbjerg, jeg er på dagpenge og skal derfor ikke rigtig nogen steder 🙂

 • Louise Jelved
  Posted at 18:08h, 04 december Svar

  Mit næste rejse mål er en kæreste-juletur til vidunderlige Prag hvor vi skal bla skal fejre kærestens fødselsdag, så det bliver helt specielt. Og fantastisk blog-den er fast inventar herhjemme:-)

 • Christina
  Posted at 17:55h, 04 december Svar

  Min næste rejse går til Washington til februar!
  Glæder mig super meget til at opleve endnu en storby i USA 😀

 • Jenny
  Posted at 17:11h, 04 december Svar

  Min næste rejse er til Washington, hvor jeg skal på konferrence, men først til april. Hvis jeg er rigtig heldig står den på en tur til Vejle mellem jul og nytår, for at besøge svigerfar.

 • Dorrit Chatzoglou
  Posted at 17:08h, 04 december Svar

  Jeg elsker jo Graekenland, efter at have vaeret paa ferie der hvert aar igennem 30 aar.
  Mit favoritsted er Skiathos, som har de mest vidunderlige strande og det klareste badevand, man kan droemme om. 🙂

  M.v.h. – Dorrit Chatzoglou

 • heidi
  Posted at 17:06h, 04 december Svar

  Meget passende (med det græske tema) håber jeg at komme til Kreta igen næste sommer, for 5. år i træk. Skøn ø med dejlige mennesker, og selvfølgelig mad 🙂

 • freja hansen
  Posted at 16:29h, 04 december Svar

  Mit næste rejsested går til Egypten! Skal på Nilkrydstogt den 5. januar! GLÆDER MIG! 😀

 • Jan
  Posted at 16:13h, 04 december Svar

  Det er rigtig godt! Jeg skal til Santorini på påskeferie. Jul i Danmark 🙂

  Samlet værdi er 450kr, ikke så nærig 😉

 • Lene Stoustrup
  Posted at 16:03h, 04 december Svar

  Det bliver Berlin – IGEN!! Dejlig mad til overkommelige priser, og ellers noget for enhver smag!

 • Joanna
  Posted at 16:01h, 04 december Svar

  Mit næste rejsemål er væk fra januarkulden og eksamener til Vietnam, hvor jeg skal spise en masse lækker frisk mad, meget af det bliver nok i lime-fiskesauce-krydderurter-chili-ingefærstilen, men glæder mig især også til at prøve nogle af deres franskinspirerede retter, fx baguetten i vietnamesisk variant.

 • maria
  Posted at 15:49h, 04 december Svar

  Jeg vil gerne til Maldiverne og dykke 🙂

 • Marie
  Posted at 15:17h, 04 december Svar

  Jeg skal for første gang besøge Palæstina og Israel på en vintertur. Glæder mig afsindigt. 🙂

 • Louise
  Posted at 15:05h, 04 december Svar

  Jeg skal til Lisabon til foråret med min kæreste, ligesom vi var sidste år. Jeg er så vild med den by, med historien, bygningerne og de store mængder lækker mad og god vin, man kan få der! Og så skal vi selvfølgelig slæbe en masse god portvin med hjem 🙂

 • Anette Sidor
  Posted at 14:59h, 04 december Svar

  Jeg tror bare mit næste eventyr bliver et gensyn med Paris. 🙂

 • jennifer
  Posted at 14:45h, 04 december Svar

  Næste tur går til faktisk til Grækenland, den lille lækre ø Symi, hvor min mand kommer fra. Men da det først bliver i 2015 der bliver råd til det, ville denne gave helt sikkert lune;o)

 • Yvonne i
  Posted at 14:32h, 04 december Svar

  Vi har igen igen bestilt motorcykeltur til Norge .
  Faktisk to ture næste år, en til vrådalen og Den anden måske til Gol, det bliver så fedt, skøn natur, ren afslapning.
  Rigtig glædelig december

 • Martin Villumsen
  Posted at 14:27h, 04 december Svar

  Sikke en fin konkurrence.. Jeg satser lidt på, at mit næste rejsemål bliver en tur til Holland med kæresten, omend der er mange andre steder, som står højt på listen 🙂

 • Stine Sørensen
  Posted at 14:02h, 04 december Svar

  Vi tager faktisk til Wien på fredag på en weekendtur..

  Men ellers står et krydstog igen højt på ønskeseddlen – fantastisk måde at rejse på med børn.

 • kirsten jepsen
  Posted at 13:40h, 04 december Svar

  Uh jeg kunne faktisk godt tænke mig at drømme mig til Græske øer. Som sygemeldt må man ikke rejse ud af landet uden at få lov af sagsbehandler, så bort set fra en lille tur til London har vi ikke været ude at rejse siden jeg ved ikke hvornår. Med fibromyalgi er varme så godt for kroppen og sjælen og jeg forestiller mig at ligge og suge D-vitaminer ud af solen på en græsk ø. Ah

 • Suzanne Benzin
  Posted at 13:23h, 04 december Svar

  Det bliver sikkert New York til sommer og jeg må derfor springe det skønne Grækenland og specielt Batsi på Andros over næste år.

 • Emilie
  Posted at 13:19h, 04 december Svar

  Mit næste rejsemål er endnu ikke planlagt, men jeg SKAL til New York lige så snart min SU økonomi tillader det. 🙂

 • Bente
  Posted at 13:17h, 04 december Svar

  Åh, jeg tror ikke, det bliver til en rejse inden terminen i april – men håber i stedet på en sensommerferie til sol og varme!! Drømmer om en kærestetur til Paris.

 • William
  Posted at 13:13h, 04 december Svar

  Jeg skal på ferie i Paris til februar. Bliver spændende at opleve Paris om vinteren.

 • Anita
  Posted at 13:10h, 04 december Svar

  Mit næste rejsemål er noget så ueksotisk som en vinterferie hos noget familie i Tyskland.

  Derudover har jeg planer om at snige en tur til enten New York eller London ind, inden min anden datter kommer til verden til april 😉

 • Inga Sejane Hansenga
  Posted at 13:10h, 04 december Svar

  Jeg håber mit næste rejsemål næste år bliver sommeferie i Letland, så kan jeg vise min lille datter hele hendes familie og nyde den smukke natur med masser forkælelser fra mormor;-)

 • Johanne
  Posted at 12:52h, 04 december Svar

  Hej Mira
  Iiihhh, græske lækkerier! Min græske kæreste savner græsk mad – og der er bare visse ting, der ikke kan genskabes i Danmark. Vores tomater er jo fx helt håbløse i sammenligning med deres! Og vores lille græsk/danske datter skal jo da også gerne fodres med lidt græsk i ny og næ!

  Næste rejsemål: Vi skal til en lille græsk ø, der hedder Kefalonia, hvor min kæreste skal være best man/forlover for en barndomsven. Blåt vand, smukke klipper, bryllup, det store græske traktement og bagende sol. What’s not to like?

 • Tanja Maria
  Posted at 12:44h, 04 december Svar

  Allerede d. 20 december drager jeg mod Hamburg, hvor de første dage af juleferien skal tilbringes med hjertevarme og indtagelse af Glühwein. D. 23 december flyver jeg til Alpelandet, hvor julen skal fejres med børnelatter og forhåbentlig sne hos Svigerfamilien lidt uden for Zürich.
  Kh, Tanja

 • Emilie
  Posted at 12:37h, 04 december Svar

  Mit næste rejsemål er Sydfrankrig, hvor jeg skal fejre jul med min familie!

 • Ann Demant
  Posted at 12:32h, 04 december Svar

  Mit næste rejsemål er også New York hvorefter vi bruger 4 uger på at køre til Atlanta, GA. Glæder mig usandsynlig meget til 4 ugers madferie 😀

 • foodfanatic
  Posted at 12:29h, 04 december Svar

  Ih, endnu en dejlig konkurrence. Jeg skal en måned til USA næste år – det bliver en tur ned gennem vestkysten fra Seattle (skal til Bryllup på en ø tæt ved) og så ned til LA. Det er i hvert fald planen. NY er nu også skøn!
  Kh Nadia
  Ps. Du får min mors adresse, hvis jeg vinder, da jeg holder jul der 🙂

 • Mathilde
  Posted at 12:24h, 04 december Svar

  Uhh, den er nem.. Næste ferie går til Hemsedal i Norge, hvor familien og jeg skal køre styrtløb på pisterne, spille 500 i hjemme i hytten ilange underhylere og spise langtidsstegt flæskesteg med det hele 🙂

 • Lene Harbo Frandsen
  Posted at 12:24h, 04 december Svar

  Påskeferie i Italien – Rom eller måske Venedig…

 • Mette Boas Springborg
  Posted at 12:21h, 04 december Svar

  Hej Mira

  Mit næste tur går også til New York i juni måned efter at vi efter planen er blevet forældre her til januar. Så jeg er spændt på at finde en balance mellem gourmetoplevelser og børnepasning:)

  God jul

  Mette