Køkkenworkshop for første gang

Køkkenworkshop for første gang

 

 

Jeg havde den fornøjelse at afholde en køkkenworkshop for et hold rigtig sjove og søde mennesker her for nylig.
Det foregik hjemme hos dem privat, hvor jeg havde forberedt en menu med tilhørende opskrifter. Jeg kom med alle råvarerne, og vi lagde ud om eftermiddagen med at fordele deltagerne på hold, så de to og to havde ansvar for hver sin ret. 

Menuen var denne: 

Endive med lakserillettes

Jordskokkerisotto med kammuslinger og kørvelsalat

Stegt foie gras, glaserede rødbeder og sprødt rugbrød

Andebryst med græskar på to måder, kalveglace og syrlige løg

Vacherin med lemon curd, passionsfløde og praliné 

  

 Min opgave var at hjælpe og vejlede (og altså ikke at lave maden for dem). Det gik simpelthen så godt. Deltagerne var friske og veloplagte og dygtige til at arbejde sammen og hygge sig imens. Hele menuen var rigtig vellykket, og det var fedt for mig at opleve, at de opskrifter jeg havde med virkede og smagte godt, og at deltagerne sagtens kunne følge dem og få et super godt resultat ud af det. Der var faktisk slet ingen kiksere!
Alt i alt en rigtig god oplevelse. 

Opskrifter på retterne skal nok komme på bloggen ved lejlighed…
Nedenfor er lidt billeder fra dagen. 

Philip river citronskal

 

Anette og Lisbeths fine risotto

 

  

  

Colette laver lemon curd

 

Hanne går amok på en butternut squash!

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

Tak til Peter, Philip, Colette, Susan, Anette, Lisbeth, Hanne og Peer for en hyggelig dag!

No Comments

Post A Comment