Julegiveaway: Vind en flaske Ron Zacapa Centenario Solera 23

Julegiveaway: Vind en flaske Ron Zacapa Centenario Solera 23

_1050193s

Her i huset går vi all in på julehygge, så snart december melder sig. Der er godt nok ikke kravlenisser og nisselandskab og den slags, men adventskrans, julebag og tidligt juletræ er et must. Jeg elsker at tænde lys på de mørke eftermiddage, sætte corny julemusik på, give Otto en klump ler og hygge sammen om bordet med juleklip, æbleskiver og måske en lille sjus til de voksne.

Og nej, vi er ikke perfekte. Jeg var helt oppe at ringe over at have bundet min helt egen krans af eukalyptus til vores dør. Men nu er den allerede pænt vissen og lidt skæv og slet ikke så boligmagasinagtig længere. Otto ville hellere lave en Tyrannosaurus Rex end en juledekoration af leret og Peter brugte to timer (TO) på at flette et lettere kompliceret julehjerte. Men det var stadigvæk helt vildt hyggeligt og jeg elsker det.

I anledning af december skal vi have en dejlig giveaway på noget, jeg selv elsker at pimpe af. Rom!

Du kan vinde en flaske af denne lækre Zacapa rom. Den er lavet i Guatemala efter soleraprincippet, hvilket vil sige at man løbende fylder yngre rom på et moderfad med ældre rom (der i dette tilfælde har rom der er lagret 23 år). Denne metode skal overføre den gamle roms karakteriska på den yngre rom og fremskynder modningsprocessen. Resultatet for Zacapaens vedkommende er en meget drikbar rom med lækre karamelnoter, honning og vaniljesmag fra fadene, der før har været anvendt til bl.a. whiskey og sherry.

Rommen er så god, at den smager skønt rent. Den er også god i drinks – især dem, hvor du rent faktisk kan smage, at det er en god rom. I vinterhalvåret er jeg ret pjattet med Old Fashioned, som jeg elsker at lave med både rye og rom, fx denne Maple and rum Old Fashioned.

Ron Zacapa Centenario 23 Solera Gran Reserva koster omkring kr. 350 i butikkerne.

Sådan deltager du

Skriv til mig i kommentarfeltet nedenfor om hvordan du julehygger i december. Jeg trækker en vinder på mandag d. 12. december kl. 10. Vinderen får direkte besked. Man kan kun deltage én gang og kun med postadresse i Danmark.

Denne giveaway er lavet i samarbejde med Ron Zacapa og Diageo. 

81 Comments

Post A Comment

 • Maja Laungaard
  Posted at 10:35h, 12 december Svar

  Julehygge er ophængning af julepynt, varm kakao, samværd og ikke mindst lave konfekt, bage juleknas og kager.

 • Rasmus
  Posted at 09:52h, 12 december Svar

  Jeg julehygger med vin chaud og blå ost,

 • Tina KH
  Posted at 08:21h, 12 december Svar

  Dejlig rom, ville være mit ønske til nytårsaften 🙂
  Her i december hygger vi med at pynte op, lave deko, appelsener med nelliker, høre julemusik, min unga datter har desværre kræft og lige nu er vi på Riget, men ofte spiller hun julesalmer på klaveret.
  Vi bager og laver konfekt, det vi magter.
  Vi ser julefilm og tænder op i brændeovnen.
  I år håber jeg min datter er frisk til julemaden og danse om træet.
  Ellers holder vi de almindelige traditioner.
  Håber du får tid til julestemningen 🙂

 • Marie
  Posted at 15:40h, 11 december Svar

  Når mørket sænker sig, tænder vi stearinlys i vinduerne, laver grød til Nissen og drikker gløgg og varm kakao. Nogle af småkagerne bliver bagt herhjemme – andre køber vi hos en god bager. Mine dekorationer er også visne allerede, men det gør ikke så meget, for børnenes står flotte og grønne endnu!
  Glædelig jul til dig og dine

 • Anne Mette Schnefeldt Sørensen
  Posted at 15:40h, 11 december Svar

  Hej
  Vores julehygge i december, starter med at vi pynter huset med nisser laver kalenderlys, laver advendtskrans, laver appelsiner med nelliker i, ih det dufter så dejligt i hele huset.
  i år gik vi igang med en ny tradition, vi bagte kagehuse, så der blev bagt, pyntet, det var en rigtig hyggelig lørag, hvor vi alle 9 var samlet, medens husene blev tørre og sat sammen, kørte vi ud for at vælge vores juletræ, så er de klar til fældning, når den første frost er kommet, hvis den kommer….
  Så jeg tænkte, at vi kunne have glæde af den flaske rom , når husene skal spises, Har du lyst, sender jeg gerne billedet af vore skønne huse.
  Må i få en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
  de venligste hilsner fra
  Anne Mette Schnefeldt Sørensen
  Provst Schades Alle 8
  7900 Nykøbing Mors
  e mail amschnefeldt@icloud. com
  telefon 20305390

 • Lis Vinter
  Posted at 23:23h, 10 december Svar

  Vi julehyggen meget. Æbleskiver og gløg. Julesmåkager. Tur i skoven efter træet.

 • Frida
  Posted at 14:41h, 10 december Svar

  Jeg hygger mig med at lave julesmåkager, julekonfekt og havregrynskugler sammen med familien 🙂

 • Kathrine B
  Posted at 06:58h, 10 december Svar

  Jeg synes desværre at december i år indtil videre har været lidt for stressende …. med når julefreden lægger sig kl. 19.30 og hele familien sidder sammen og ser julekalender med kalenderlyset tændt … så er der julehygge

 • Charlotte Hansen
  Posted at 23:49h, 09 december Svar

  Hygger med æbleskiver og hjemmebagte småkager.

 • Rene F. Martin
  Posted at 17:13h, 09 december Svar

  Sterinlys, småkager, juletræ fra den 1. December og lidt lysere humør i den mørke tid :-).

 • Winnie Toft
  Posted at 10:05h, 09 december Svar

  Der er så meget vi gerne vil nå, men der er bare ikke tid nok, men stearinlys er et must i denne tid, og gerne mange sammen med nisserne og julepyntet.

 • Kimmie Maigaard
  Posted at 23:17h, 08 december Svar

  Jeg julehygger med stearinlys, småkager og at folde julestjerner. Er blevet hammer sej til det, så nu forsørger jeg med de lidt mere komplicerede versioner.
  Gad godt pimpe denne til!

 • Miriam
  Posted at 22:13h, 08 december Svar

  Jeg går ren Gertrud Sand med julepynten, og så bruger jeg enormt lang tid på at finde de helt perfekte julegaver. Det skal helst ikke være noget, der står på ønskesedlen, men hellere noget, der kommer som en (forhåbentlig glædelig) overraskelse og meget gerne rammer et behov, man ikke vidste, man havde. 🙂

 • Line Bech Nielsen
  Posted at 21:28h, 08 december Svar

  For mig er nærværet og samværet indbegrebet af julehygge, det vil sige kys på min kæreste over et glas varm glögg, gåture i skoven med min far, julekagebag med mine yngre søstre, en tur på julemarked med med min, dybe snakke med mine veninder og så videre. Julen er nu engang hjerternes fedt 🙂

 • Maria Rubæk
  Posted at 20:12h, 08 december Svar

  Ekstra mange tændte stearinlys, kogler, hjemmebagte pebernødder og vaniliekranse, lun æblegløgg, hyacinter, amaryllis og en masse faste gamle kendinge i form af traditionelle juleferier, der skal hilses på i løbet af december

 • Charlotte G
  Posted at 20:10h, 08 december Svar

  For mig betyder jule mest om at have nogen traditioner som jeg laver med andre. Det er advent komsammen hos mig med hjemmelavet æbleskiver, konfekt og vin chaud. Bachs juleoratorium i kirken og sammen med en veninde. Julemarked og hygge med veninder. Madbodegaen hvor jeg mødes med venner og drikke portvin og øl og spiller banko. Købe juletræ med min ven som har bil. Julegudstjeneste osv

 • Camilla A
  Posted at 16:28h, 08 december Svar

  Lige nu er julehyggen på et minimum, da jeg kæmper med en stor eksamensopgave, men når den er afleveret den 20., tager jeg på juleferie hos mine forældre, hvor den stor på ren familiehygge og leg med mine skønne nevøer. 🙂

 • Mette K.G.
  Posted at 15:40h, 08 december Svar

  Herhjemme betyder julehygge, at ovnen er tændt i døgndrift og spytter vaniljekranse, brunkager, jødekager, gingerbread-cookies og pebernødder ud i en lind strøm, så duften af nelliker, kanel, allehånde og ingefær spreder sig til resten af huset. (Til gengæld endte jeg med at kyle mit forsøg på en hjemmelavet julekrans ud af skraldespanden i ren frustration, så jeg synes, at du skal være stolt af din skæve, visne krans!)

 • Tanja Laursen
  Posted at 14:25h, 08 december Svar

  Når december nærmere sig, føler jeg en ustyrlig trang til at gløgg og hjemmelavede brunkager. Produktionen af gløgg ekstrakt til de mange julehygge starter tidligt, så jeg er godt forberedt til december.
  Julehyggen spredes gennem gæstebesøg med duften af gran, gløgg, julesmåkager og en rom eller whisky til at afslutte de ofte lidt tunge måltider.

 • Anne-Marie Andersen
  Posted at 12:36h, 08 december Svar

  Tænder julelys og ser julekalender. Laver konfekt og småkager. Små uventede gaver. Så er det jul for mig.

 • Camilla
  Posted at 10:53h, 08 december Svar

  Tændte stearinlys og røde hjerter er julehygge for mig. Og så elsker jeg også et godt glas rom, ikke kun til jul 🙂

 • Mie Andersen
  Posted at 10:43h, 08 december Svar

  Glædelig jul 🙂
  Jeg julehygger at lave fyldte chokolader, så alle venner og familie kan få en pose med et ønske in god jul og godt nytår.
  Mon den lækre Rom kan trylles til et lækkert fyld? 🙂

 • Dorthe Bille
  Posted at 09:55h, 08 december Svar

  Jeg elsker at bage småkager – det er hygge for mig. Resten af familien er også ret begejstrede

 • Jessica
  Posted at 08:03h, 08 december Svar

  Min kæreste og jeg putter under dynen til en god film <3

 • Ida
  Posted at 07:51h, 08 december Svar

  Jeg hygger med mit kalender lys hver morgen 🙂

 • Line Jakobsen
  Posted at 06:28h, 08 december Svar

  Hjemme hos os er julehygge lig med levende lys og et spil mens vi snakker om alt og ingenting. I baggrunden hører vi julemusik,

 • Frederik Nørgaard
  Posted at 00:25h, 08 december Svar

  Jeg hører julemusik, laver lækker julemad, ser Alene Hjemme og hygger så meget som muligt 🙂

 • Anette
  Posted at 00:12h, 08 december Svar

  Mmh den vil da være god til os voksne i juledagene…. resten kan forældrene jo beholde til at varme sig på.
  Jeg julehygge med at bage luciekatte d 13 hvilket for mig rigtig starter julen.

 • Ace
  Posted at 23:38h, 07 december Svar

  UHJ!! En lækker, lækker giveaway du har dér! 🙂
  Jamen, Jeg julehygger bedst når familien er samlet, med æbleskiver, vin og en duft af svovl fra tændstikkerne til alle stearinlysene. Og så hygger vi lige indtil man bliver søvnig og får lyst til at blunde lidt på sofaen 🙂

 • Louise Olsen
  Posted at 23:11h, 07 december Svar

  Jeg høre julemusik, hygger med familien og ser julefilm.

 • Mai P.
  Posted at 22:50h, 07 december Svar

  Vi julehygger med masser af risengrød og så med julebag i weekenderne i December hvor den støvet og håndskrevet opskriftsbog ser dagens lys og flittigt bliver brugt gennem hele December. Mest hyggeligt at bladre igennem de fedtede sider som viser hvor meget den bliver brugt.

 • Kristine Mortensen
  Posted at 22:14h, 07 december Svar

  Hvid gløgg og Phil Spector wishes you a merry Christmas på anlægget!!

 • Rudy
  Posted at 22:06h, 07 december Svar

  Min mand og jeg hygger med nisser og gløgg. Efter børnene er flttet hjemmefra kan det være svært at holde julegejsten oppe. Men vi prøver at komme et skridt længere frem mod den altimative julestemning den 24. God jul til alle. Vil elske at prøve denne rom har kun hørt om den

 • Nana K
  Posted at 22:02h, 07 december Svar

  Kunne være toplækkert med en god rom at varme sig på i denne kolde tid! Jeg og mine søstre tager hver søndag i advent hjem til min mor og julehygger alt hvad den kan trække – gløgg, æbleskiver, konfekt, you name it…

 • Louise Jørgensen
  Posted at 21:24h, 07 december Svar

  Uh, kunne være lækkert at vinde.
  Hjemme hos os julehygger vi med kalendergaver hver dag – det er rigtig hyggeligt!

 • Sara Lerer
  Posted at 21:09h, 07 december Svar

  Vi bager småkager lige så ofte vi kan komme til det (vanillekranse, ingefær cookies, brunkager, klejner). Og laver gløgg og chokoladetrøfler. Og tænder lys. Og drømmer om at lave en masse fine juledekorationer med mos og gran og lærkegrene som i magasinerne, men som regel når vi i bedste fald at tage på skovtur og samle materialer ind og så ligger de ellers og visner fordi det med mad og drikke altid kommer i første prioritet…

 • Louise S. Westh
  Posted at 20:47h, 07 december Svar

  Jeg bager småkager med min lille pige, tænder stearinlys og julemusik. Og nyder også den årlige julehygge med veninderne.

 • Silvia Henriksen
  Posted at 19:59h, 07 december Svar

  Jeg er sygeplejerske, så julen er for mig både arbejds- og familietid. Men uanset om jeg er på arbejde eller hjemme med min familie, så skal hyggen med; den glade stemning, de lidt større smil, børnenes kriller i maven, der bliver til elektricitet i arme & ben, kulden uden for & varmen indendørs… Julen er kærlighedensfest, og julehyggen kommer med den ekstra portion kærlighed man spreder ud over dem, man møder på sin vej i december måned.

  I <3 JUL

 • maibritt jeppesen
  Posted at 19:55h, 07 december Svar

  med en masse lys 🙂

 • Dina Damlund
  Posted at 19:54h, 07 december Svar

  1 søndag i advent bager jeg småkager efter min mormors opskrifter, sammen med min lille søster og mor. Mens mænd og børn spiser æbleskiver og juleklipper. Forhåbentlig er min store dreng gammel nok til at hjælpe. Så er julen skudt i gang med et ordentligt glas gløgg. Mums

 • Sabrina
  Posted at 19:37h, 07 december Svar

  Jeg tænder lys, hører julemusik for fulde hammer, bager julekager og prøver at være lidt sød ved andre. Det er herligt med alt det dimseri og hygge der foregår i december

 • Line M.
  Posted at 19:32h, 07 december Svar

  Stearinlys, varme drikke, juleslik, dyner i sofaen og de bedste julefilm i fjernsynet, så er julehyggen sikret.

 • Mie K
  Posted at 19:27h, 07 december Svar

  Jeg prøver at tage mig tid til at slappe af og spise masser af guf 🙂

 • Louise R
  Posted at 19:19h, 07 december Svar

  Vi julehygger med masser af starinlys, varm kakao og julekalender!

 • Tina KH
  Posted at 19:18h, 07 december Svar

  Meget fin giveaway og yderst dejlig rom, vil jeg gerne prøve at vinde 🙂

  Her i julemåneden hygger vi med julemusik og min datter spiller julemelodier på klaveret, vi synger, vi snakker og debattere vigtige emner i samfundet og livet.
  Vi finder juletræ, gran, kogler med mere og pynter op.
  Vi laver æbleskiver, bager småkager, laver konfekt og nyder det med hinanden.
  Vi prøver at lade julefreden sænke sig og grounde.
  Vi køber julegaver og pakker ind og glæder os.
  Vi ser julefilm, hygger om alle vores dyr og alle forkæles lidt ekstra i julemåneden.

  Vi ønsker og håber også for julestemning hos vore medmennesker, selvom en familie lige nu er ramt efter en politimand døde på sit arbejde.
  Vi føler med alle som ikke trives eller som har modgang.

  Vi ønsker dig en glædelig juletid med dine kære 🙂

 • Cecilia H. Tønnesen
  Posted at 19:17h, 07 december Svar

  …skifter min snack ud med marcipan, min dessert ud med risalamande og min drink ud med gløgg.

 • Birgit
  Posted at 19:12h, 07 december Svar

  Julehygge er for mig; lys i haven, julepynt/juletræ i huset, juleferie, brætspil, gåture, ro til at læse en bog, at mine sønner er hjemme i adskillige dage 🙂

  Og rommen ville ikke gøre julehyggen mindre!

 • Nana Carstrnsen
  Posted at 19:12h, 07 december Svar

  Uhh….der er masser af julehygge her…på lørdag kommer træet ind, vi laver gaver og klippe klistrer, bager småkager og holder julefrokost for juniors kammerater…

 • Eva jørgensen
  Posted at 19:05h, 07 december Svar

  Jeg bager julekager med min søn 🙂

 • Ida
  Posted at 18:47h, 07 december Svar

  Jeg har lavet julebag og har købt et kalenderlys, der kan være tændt hele tiden, når jeg er hjemme 🙂

 • Miatilda A.
  Posted at 18:26h, 07 december Svar

  Jeg julehygger egentlig først rigtigt når juleferien starter, men så er det også med konfekt, gode bøger, masser af kys (ikke altid vel modtaget af teenagedrengen) og søvn.

 • Mark
  Posted at 18:13h, 07 december Svar

  Med masser af lækker mad og min skønne familie, intet kompliceret!

 • sara rasmussen
  Posted at 18:05h, 07 december Svar

  Jeg hygger med en masse julefilm 🙂

 • Britta Esbech
  Posted at 17:12h, 07 december Svar

  Hos os er julehygge at lave konfekt sammen til jul og vi spiser æbleskiver og drikker gløgg.

 • Jenny
  Posted at 17:05h, 07 december Svar

  Jeg julehygger ved at bage julesmåkager, tænde kalenderlys, drikke et glas krydretrødvin, ..

 • Sarah
  Posted at 17:04h, 07 december Svar

  Jeg julehygger med julekalenderen sammen med min familie 🙂

 • Emilie Jacobsen
  Posted at 16:56h, 07 december Svar

  Hjemme hos min mor (hvor jeg bor lige for tiden) hygger vi med julemusik og kalender lys. Derudover så har vi nogle faste traditioner når det er advent, med julebag og klippe klistre og hvad der ellers høre med 🙂

 • Camilla Kirstine Leth Vemmelund
  Posted at 16:53h, 07 december Svar

  Min ultimative julehygge er de dage hvor jeg overnatter hos min storebror, hvor den tidlige morgen er indbegrebet af julehygge og kærlighed. Tidligt, når det stadig er kulsort udenfor, vækkes jeg af to små skønne, glade og varme unger (min niece samt nevø), der med smil og latter vækker mig. Så tænder vi lys og slæber dynerne ind i stuen hvor vi langsomt vågner. Senere på morgenen går vi i gang med morgenmaden, som selvfølgelig består af risengrødsrester der trylles til klatkager. Det er for mig ultimativ julehygge.

 • Louise Eckhardt
  Posted at 15:44h, 07 december Svar

  Før jeg blev mor var julehygge noget med at nå at ses med alle mine venner i december og drikke os rigeligt festligt fulde. På knække en hæl, få stjålet tlf i Købbyen og ha tømmermænd hele næste dag måden.. Nu er der lidt en anden balance, julebagning og hyggelige familiearrangementer sammen med børnene. Og så et par enkelte julefrokoster med dejlig mad og også meget gerne en god cocktail. Og så hjem i seng inden kl 01:-). Men jeg prøver stadigvæk at få set alle mine venner i December, også dem hvor der går måneder i mellem aftaler.

 • Ditte Lund
  Posted at 14:01h, 07 december Svar

  I min familie findes “brunkagebåndet” – altså et kassettebånd – som skal afspilles til brunkagebagningen, der de senere år har udviklet sig til mere generel konfektproduktion. På den ene side af båndet er der en indspillet udgave af Jul i Nøddebo Præstegård, på den anden side lidt højtidelige julesange. Det er det allermest julehyggelige, der findes, når båndet sættes på og den krydrede duft breder sig i stuen. De senere år har den store udfordring dog været at finde et apparat, som kunne afspille båndet. Jeg ville elske at give min kæreste Zacapaen. Han er meget glad for rom og en smule forsømt for tiden..

 • Lene seirup
  Posted at 14:01h, 07 december Svar

  Jeg hygger hver dag med 4 skønne dagplejebørn hvor vi synger julesange spiser lidt “forbudte”ting som hører julemåneden til og laver hemmelige ting til mor og far ❤️???vi håber på lidt sne så vi kan komme ud ig mærke det er dec ⛄️☃❄️??

 • Camilla Nyegaard
  Posted at 13:33h, 07 december Svar

  Uha! Jeg gør virkelig alt hvad jeg kan for at hygge om ungerne. Der er drillenisser der flytter ind, adventsgaver om søndagen, æbleskiver i stride strømme, gløgg, vafler.
  En kalender julebog vi læser i hver dag.

  Og jeg hygger mig mens jeg hygger om dem 🙂

 • Bente
  Posted at 13:21h, 07 december Svar

  Tænder kalenderlyset, læser julekalender pixi-for ungerne og hygger 🙂

 • Stinna Frydkjær Liholm
  Posted at 12:44h, 07 december Svar

  Jeg bager masser af småkager og laver konfekt. Igår lavede jeg peberkage hus og små huse til kanten på kopper… og så drikker jeg min fars gløgg og hygger med mine forældre

 • Lars jacobsen
  Posted at 12:39h, 07 december Svar

  Med god hjemmelavet mad og gode drikke

 • Lars Madsen
  Posted at 12:31h, 07 december Svar

  Jeg julehygger med min søn, Orson. Vi holder far-søn barsel, og december er første måned, hvor mor er tilbage på arbejde 😀

 • Clara B
  Posted at 12:16h, 07 december Svar

  Nyder et glas hjemmelavet hvid gløg og nogle lækre æbleskiver !

 • Mette Klitgaard
  Posted at 12:11h, 07 december Svar

  Jeg julehygger mest med at pynte op, mest med naturens pynt som gran og andet grønt. Hos mig skal man også kysse en masse under mistelten ?
  Jeg sørger også for at der dufter af jul med kanel, nelliker og stjerneanis.
  Det vigtigste er dog at være sammen og have små ritualer, som fx kalenderlyset og drillenissen ?

 • Peter
  Posted at 12:02h, 07 december Svar

  Julehygge = Mad, alkohol, mere mad, mere alkohol. Bande af julenisser. Mere alkohol.

 • Christmas-Chrisser
  Posted at 12:02h, 07 december Svar

  Jeg går all in på julehygge, når jeg en aften om ugen mødes med min kusine og laver hjemmelavede julegaver til familien og spiser juleknas. Dét er kvalitetstid 🙂

 • Marianne Holst
  Posted at 11:35h, 07 december Svar

  Vi julehygger sammen med pigerne i køkkenet. Vi fabrikerer juleguf i mange afskygninger.
  I weekenderne hygger vi så med spil, stearinlys og det hjemmelavede guf.

 • Helene Lærke Hannibal
  Posted at 11:35h, 07 december Svar

  Når jeg julehygger med familien, så laver vi en masse lækker konfekt sammen, spiller nogle gode spil, laver nisselandskab og generelt bare hygger om noget god mad og drikke. Min familie er meget lille og bor i alle mulige ender af Danmark, så det ville da være fantastisk at kunne samle den om en god flaske rom og noget julehygge! Det kunne vi godt trænge til! Krydser alle arme og ben, og hår og hvad der ellers kan krydses! Og god jul til dig ??❤

 • Sara
  Posted at 11:23h, 07 december Svar

  Jeg julehygger med min kæreste, gode venner og en lækker drink at lune sig på – og her stryger en god rom da perfekt ind i al hyggen! ??

 • Thomas
  Posted at 11:14h, 07 december Svar

  Gåture i skoven med efterfølgende varm gløgg (y)

 • Trine K
  Posted at 11:14h, 07 december Svar

  Elsker at stå i et køkken – så julen bliver særligt brugt på at hygge med småkagebagning 🙂

 • Maria Larsen
  Posted at 10:48h, 07 december Svar

  Julehygge med at have hjemmelavede bolcher og småkager. En fast tradition er også at der skal laves rullepølse og andre lækkerier. Det hele nydes til den store familie julefrokost og her vil jeg gerne kunne byde på den gode rom 🙂

 • Anne Pahl Christensen
  Posted at 10:46h, 07 december Svar

  Pynter op, bager julekager, laver konfekt og bruger tid med familien ?

 • Susanne
  Posted at 10:45h, 07 december Svar

  Jeg gør mig umage med en god morgen – julestemning i det mørke køkken fra kl 6.30. Der er lyskæde i vinduet, tændt kalenderlys, dæmpet lampe, appelsiner med nelliker og altid nybagt brød. En snak med ungerne om datoen – og om nissen mon har været med noget i sokken. Sådan starter decembers mørke morgener ❤️

 • Clara Koczulab
  Posted at 10:43h, 07 december Svar

  For mig er julehygge i december helt klart forbundet levende lys samt at nyde lækre sager med folk jeg holder af! Jeg er tosset med at drikke ting, der giver varmen – både med og uden alkohol. Den lækre rom ville helt sikkert kunne give varmen og bidrage til julehyggen.

 • Matilde Thorsøe
  Posted at 10:42h, 07 december Svar

  I år, for første gang, skal jeg holde jul med venner og ikke familie. Så det bliver en Fransk/Dansk jul.
  Dvs masser af gløgg, foie gras, ost, rødvin…. ja faktisk består julehyggen i år af god god mad og drikke 🙂

 • Anne-Dorthe Rønager
  Posted at 10:34h, 07 december Svar

  Hos os julehygger vi med hjemmlavede smågkager og konfekt ??? Dertil en skøn kop kaffe ☕️ Og så ville det da være lækker at kunne servere en lækker rom til ?.