Jordbærsmoothie med agavesirup

jordbær smoothie

Jordbærsmoothie med agavesirup

_1280190s

Det her er nærmest ikke en opskrift. Det er bare 3-4 ting, der er smidt i en blender – færdig arbejde. Men den var så fin og lyserød, så jeg var nødt til at fotografere og dele den. 

Jeg har brugt et af de føromtalte fermenterede mælkeprodukter fra Arla Unika – “meso” til denne cremede smoothie. Det lidt højere fedtindhold (knap 4%) og måden den er syrnet på gør mesoen ekstra cremet og med en blid og blød flødesmag sammen med den milde, syrnede smag. Du kan desværre ikke købe meso i butikkerne, men brug i stedet tykmælk, evt. tilsat et par skefulde piskefløde. Agavesiruppen er sød, men på en let og frisk måde, som passer rigtig godt til den friske smag af jordbær og syrnet mælk.

Min søn Otto gik totalt amok over den friske jordbærdrik, som jeg lavede til ham, da vi kom hjem fra vuggeren i går.

jordbær smoothie

Jordbærsmoothie med agavesirup
3-4 glas

250 g jordbær
5 dl meso (eller tykmælk + lidt piskefløde)
1-2 spsk agavesirup
½ tsk vaniljesukker

Det hele blendes sammen. Kom ikke al siruppen i fra starten. Mængden afhænger af, hvor søde dine jordbær er – og selvfølgelig hvor sød, du kan lide din smoothie.

 

No Comments

Post A Comment