Jordbær-rabarber crumble
I skal lige have opskriften på denne perfekte og super nemme jordbær-rabarber crumble, som jeg lavede forleden.
Jeg elsker den måde jordbærrene giver rabarberne sødt og fyldigt modspil. Og jeg elsker, at crumbler er så utroligt nemme og un-fussy at lave. De SKAL se lidt sjuskede ud. Skønt for sådan en quick-and-dirty type som mig.
Og husk at du bare skal hive rabarberner op – der bliver ved at komme nye stængler. Spis spis spis!
Jordbær-rabarber crumble
6 pers.
Fyld
350 g rabarber
250 g jordbær
150 g sukker
2 spsk maizena
Crumble dej
125 g hvedemel
100 g koldt smør
50 g sukker
50 g grovvalsede havregryn
1 tsk bagepulver
Skær rabarber tykke skiver og del store jordbær i halve. Vend frugten med sukker og maizena og kom det i din yndlings crumbleform.
Til dej smuldres smør ud i mel. Tilsæt sukker, havregryn og bagepulver og kom det over frugten. Bag crumblen i 25-30 min. ved 180°C. Spises lun med flødeskum eller vaniljeis. Eller creme fraiche 38%.
No Comments