Hyggelige morgener i Tourrettes-sur-Loup med nektariner og madblade

Hyggelige morgener i Tourrettes-sur-Loup med nektariner og madblade

Hvor var det fedt at Frankrig vandt VM i går. Hernede så vi kampen hjemme i huset pga. småbørn. Det havde ellers været sjovt at hænge ud på Café des Sports inde i Tourrettes, hvor de sikkert gik totalt amok, da de vandt. Vores hus ligger lidt udenfor byen, men vi kunne høre brøl og sang over alt og folk dyttede løs i bilerne og holdt fest hele aftenen.

Nu til morgen er der til gengæld helt stille. Min yngste søn Frederik tvinger mig op omkring kl. 6 hver morgen. Jeg nyder den stille time inden resten af huset vågner med at trisse rundt i den kølige morgen udenfor huset, mens Frederik spiser lækker fransk kokosyoghurt, der er helt skærefast og cremet (HVORFOR kan vi ikke få den slags i Danmark???).

Solen kigger langsomt op over husets tag og varmer forpladsen ved køkkenet op.

Jeg sætter mig med en kop kaffe her udenfor køkkenet og stener, mens Frederik bakser rundt i sin sandkasse. Jeg elsker at se på det store gamle oliventræ.

Oppe ved boulepladsen er der en dejlig skyggefuld plads, man kan slappe af ved – der bliver dog ikke spillet boules så tidligt om morgenen!

På terrassen har vi fået plantet en hæk af rosmarin, som nu er blevet smuk, fluffy og høj. Her sad jeg den anden morgen og spiste en PERFEKT nektarin. Min mor havde købt den på markedet i Sanremo af en gammel mand, som selv dyrker dem i sin have.

Så kan man sidde og stene over franske madblade og Picard katalog (og irriterende exmodels veganske opskriftshæfte).

Tidligt om morgenen er der stadig skygge nede ved poolen – før vi havde børn, startede jeg altid dagen med en svømmetur alene. Det var magisk.

3 Comments

Post A Comment

 • Randi
  Posted at 20:41h, 16 juli Svar

  Nej, hvor ser det bare skønt ud! Jeg tager på rundtur i nordspanien i år, og da jeg så billederne fra din forrige post fra markedet, så nåede jeg at blive liidt ærgerlig over at vi skal bo på hotel alle stederne 😉

 • Lise Roest-Madsen
  Posted at 12:33h, 16 juli Svar

  Det ser vidunderligt ud!
  Lejer I mon huset ud ind imellem?

  • Mira Arkin
   Posted at 18:25h, 16 juli Svar

   Tak Lise, det gør vi desværre ikke.