Hvidkålsalat med fennikel, mozzarella og pære
Vi bevæger os ind kålsæsonen (den laaaange kålsæson). Der er masser af måder at jazze kål op på. Her er det en italianoficeret udgave af en hvidkålssalat.
Hvidkålsalat med fennikel, mozzarella og pære
6-8 pers.
¼ hvidkål
½ fennikel
2 pærer
saft af ½ citron
revet skal af ½ citron
olivenolie
salt og sort peber
2 bøffelmozzarella
en lille håndfuld frisk oregano
30 g ristede pinjekerner
Snit hvidkål og fennikel fint og skær pæren i tynde strimler. Jeg bruger et mandolinjern til det hele. Vend det sammen med citronsaft, citronskal og en sjat god olivenolie. Kom salaten på et stort fad. Krydr med salt og sort peber. Riv mozzarellaen i stykker og fordel over salaten. Drys med oregano og pinjekerner.
No Comments