Hurraaaah – min blog fylder 1 år!

Hurraaaah – min blog fylder 1 år!

Tænk en gang! Der er allerede gået et helt år siden jeg som total blog-grønskolling startede min madblog for at have et sted at komme af med alle mine mad-idéer, billeder, meninger og oplevelser. Derfor vil jeg gerne give jer denne smukke hindbærkage med pistacie, som vi købte i Sydfrankrig. Værsgo’.

Da jeg startede, var det også for at finde ud af med mig selv, om jeg egentlig kunne lide at skrive og om jeg overhovedet kunne finde ud af det. Nu, 1 år senere og 117 indlæg klogere (det er det faktiske tal – jeg ved godt man siger “117 dit og dat”, men i dette tilfælde er der rent faktisk 117 indlæg – ikke medregnet dette) ved jeg, at det er det allerbedste jeg ved. Jeg ELSKER at lave mad, lave opskrifter, skrive om mad og dele mine lykkelige og mindre lykkelige oplevelser i og uden for køkkenet med jer.

De allervigtigste

Jeg har altid elsket at være i centrum, at underholde og have et publikum og at give andre folk gode råd. Og det er jo lige hvad jeg får lov til på denne blog, uden at være helt så irriterende, som man måske ellers kunne frygte :-). 
Der er kommet en del læsere til siden jeg startede og min blog har været nævnt diverse steder, bl.a. Femina, Alt for Damerne og Boligliv, hvilket jeg er vildt stolt over. Men dem jeg er allermest stolt over i hele verden er jer – mine allerkæreste søde, kloge, madglade og loyale læsere, som altid er der til at tage imod mine indlæg.
Udover at være trofaste, er I også rigtig søde til at komme med kommentarer og stille spørgsmål. Min Spørg om Mad funktion har været en succes – her kan du stille mig mad-relaterede spørgsmål, som jeg så vil gøre mit allerbedste for at besvare. Jeg arbejder på at få den del af min blog til at fungere lidt bedre. Det er super vigtigt for mig at høre fra jer, for det er den eneste måde jeg finder ud af, hvad I synes om mine skriblerier og opskrifter, så det håber jeg I vil blive ved med. En kæmpe stor og taknemmelig tak til jer, kære læsere!
For de af jer, der er nysgerrige efter hvem der egentlig læser bloggen udover jer selv, kan jeg fortælle at jeg på min Facebook fanside (hvor du får opdateringer, så snart der er nye indlæg på bloggen og hvor der også er links, billeder og andre ting) kan se lidt mere om, hvem mine læsere er: Facebook-fansene består af 67% kvinder og 33% mænd og størstedelen af læserne er mellem 25 og 44 år. I er alle sammen mine yndlingslæsere!

Afdelingen for teknisk support og prøvespisning

Det æstetiske på en blog er efter min mening enormt vigtigt.  Blog-billeder skal være lækre at se på, for at jeg gider at læse en blog. Derfor stiller jeg naturligvis høje krav til billederne på min egen blog og jeg kan takke min søde kæreste Peter for at have løftet foto-kvaliteten på min blog helt enormt. Han købte nemlig et nyt kamera i foråret og siden da synes jeg billederne på bloggen har været super fede. Han hjælper mig  med bloggens tekniske side og er vildt god til at fotografere. Jeg er så glad for, at Peter synes det er sjovt at hjælpe mig med min blog. Prøv at se her, hvor flittig han er:

 

Her fotograferer Peter den kage ovenfor i indlægget, som vi købte hos en bager i Cagnes sur Mer i Sydfrankrig. Den smagte ekstremt godt! Peter er jo den, mine kokkerier går mest ud over, og jeg er utroligt glad for at han altid står klar med kniv og gaffel og sin uforbeholdne mening – selv om jeg godt kan blive ekstremt fornærmet hvis han ikke elsker alt hvad jeg serverer…

Nu vil jeg stoppe fødseldagsindlægget inden der går alt for meget Oscar-tale i den. Jeg vil bare slutte med igen at sige TAK til jer alle sammen, fordi I støtter mig i at gøre det, jeg elsker aller mest. Og så må I gerne krydse fingre for, at jeg en dag kan komme til at leve af at skrive om mad!

11 Comments

Post A Comment

 • Lone Malmborg
  Posted at 21:19h, 10 august Svar

  Tillykke! Selvfølgelig kommer du til at leve af dit madskriveri en dag. Du er så god til det … både at lave mad og at skrive om det!

 • Anja
  Posted at 14:43h, 10 august Svar

  TILLYKKE og tak for en skøn blog. Jeg følger troligt med og tjekker meget ofte om der er kommet nyheder. Skriver ikke så tit, men bruger siden flittigt. bl.a. da jeg skulle lave hønsefond og risotto i sommerferien. Ved også hvor jeg skal kigge, når jeg kaster mig ud i beanaise-eventyret inden længe …
  KH Anja

 • Metsen
  Posted at 14:06h, 10 august Svar

  Stort tillykke! Jeg er så glad for jeg fandt din blog for et halvt års tid siden, den er vældig inspirerende, og man føler virkelig, at du er “en af os almindelige mennesker som er glade for madlavning og lækre råvarer”. “Rigtige” kokke er tit lidt svært tilgængelige i deres madlavning, da de ofte bruger redskaber og råvarer, som ikke lige findes i et almindeligt dog veludstyret køkken 🙂

  Prøvede dog at lave dine savoykålschips engang og har stadig kvalme over lugten. De var vist ikke lige mig, hihi, men flotte så de ud på billedet! 😀

  Keep up the good work og held og lykke fremover!

 • Mie
  Posted at 13:58h, 10 august Svar

  Jeg er relativ ny læser af din blog, men er sikker på jeg bliver hængende – og så selvfølgelig et stort tillykke med fødselsdagen!

 • Lone Kjær
  Posted at 11:41h, 10 august Svar

  Tillykke. Din blog er rigtig fin og dine indlæg er altid beskrivende, inspirerende og personlige. Tak for det.

 • Louilicious
  Posted at 11:23h, 10 august Svar

  Tillykke med dagen! Og sikke da en fin kage!

 • Trine Louise
  Posted at 11:19h, 10 august Svar

  Jeg er relativ ny læser af din blog, men jeg vil bare sige tillykke med fødselsdagen og tak for en spændende blog. Jeg synes du skriver rigtig godt – naturligt og usnobbet men samtidig detaljeret og interessant. Og jeg er ALTID med med på krydse fingre for at mennesker skal få lov at lave det de allerhelst vil som primær beskæftigelse.

 • Newyorkerbyheart
  Posted at 10:32h, 10 august Svar

  Tillykke med dagen og sikke en lækker kage 🙂
  Din blog er fyldt med de lækreste og flotteste billeder.

  Mange hilsner
  Birthe

 • Signe
  Posted at 09:45h, 10 august Svar

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen.
  Jeg håber at din drøm en dag går i opfyldelse 🙂

 • Lars
  Posted at 08:41h, 10 august Svar

  Hjerteligt tillykke med 1 år!

  Jeg glæder mig til at følge med i 2. sæson, hvor opskriften på den der kage forhåbentlig kommer 😉

 • Frederik Kreutzer
  Posted at 08:13h, 10 august Svar

  Hej Mira

  Tillykke med fødselsdagen. Det er en herlig blog at læse og super med de gode billeder, det er jo ofte billedet der giver én lyst til at læse teksten.

  Keep on writing!

  /Frederik