Hotdog med merguez og ristet peberfrugtrelish
Hurra! Endelig er det min tur til at holde ferie. Vi er taget ned til vores hus i Tourrettes-sur-Loup og lige nu sidder jeg i skyggen på terrassen.
Her er 27 grader i skyggen og her oppe i bakkerne er der en skøn brise. Hvis ikke varmen gjorde det diset, ville jeg kunne se Middelhavet her fra hvor jeg sidder. Det er så lækkert!
I går lavede vi onde, onde hotdogs med merguezpølser. I supermarkedet købte vi bløde brioche pølsebrød. Og i Vence købte jeg de vildeste tomater hos hende den lidt uappetitlige dame med dreadlocks, som sælger sine gode, hjemmedyrkede grøntsager på Place du Grand Jardin. De var lige som alle tomater burde være. Mørkerøde, saftige, kødfulde og med masser af sødme. Andre tomater skulle skamme sig. Dem lavede jeg en slags relish af sammen med ristede peberfrugter. Det var en super god hotdog.
Inden hotdogsene lavede Peter lige et par margaritas og jeg biksede en guacamole sammen. Efter en svømmer i poolen er det altså top notch at drikke margaritas og spise salte tortillas med guaca. Skønt at være her!
Opskriften på relishen kan du se nederst.
Ristet peberfrugt relish
1 rød peberfrugt
olivenolie
2 store tomater
½ løg
1 spsk sherryeddike
1 lille håndfuld basilikum
salt og peber
1. Skær peberfrugten i 4 tykke både og rist dem i lidt olie på en stegepande. Du kan også grille dem. Lad dem køle lidt ned og skær dem så i fine tern. Skær også tomater og løg i fine tern.
2. Vend grøntsagerne sammen med sherryeddike og grofthakket basilikum og en lille sjat olie. Smag til med salt og peber.
No Comments