Hjemmelavet karrysalat til sild

Hjemmelavet karrysalat til sild

Når alle de andre rigtige voksne sidder og spiser sild, sidder jeg og skammer mig med en skive rugbrød med æg og måse lidt karrysalat. Jeg kan simpelthen ikke lide marinerede sild. Æv. Men så er det jo rart med en god karrysalat og her kommer min opskrift på sådan en fætter. Det er så nemt at lave og det smager MEGET bedre når det er hjemmelavet.

Karrysalat til sild

4-6 pers.

3 hårdkogte æg
1 drueagurk
2 stykker asie
100 g mayonnaise
1 spsk mangochutney
1½ tsk karry
salt og sort peber

Hak æggene og skækr drueagurk og asie i små tern. Rør mayonnaise sammen med mangochutney (som hakkes, hvis der er store klumper mango i) og karry. Smag til med salt og peber og rør dressingen sammen med æg, drueagurk og asier. Lad det trække i køleskabet en times tid før det skal bruges – så bliver karrysmagen bedre.

 

No Comments

Post A Comment