Hej fra Chelsea, New York!

Hej fra Chelsea, New York!

_1240360s

Hej med jer. Jeg ville bare lige fortælle, at jeg sidder i New York lige nu. Kl. er 7.30 om morgenen og jeg har været oppe siden kl. 6 (tak, jetlag). Jeg er på tøsetur med min mor og vi hygger helt vildt. Der kommer selvfølgelig indlæg om, alt det spændende, jeg spiser, men lige nu er der kun tid til at sige hej og vise jer udsigten fra mit hotels hyggelige tagterrasse. Man kan se et flot vue af Empire State Building. Fint, ikke?

Jeg bor på The Gem i Chelsea og her er så dejligt.

6 Comments

Post A Comment

 • Pernille Juul
  Posted at 08:26h, 02 oktober Svar

  Hej Mira du postede billeder fra det der hummersted i Red Hook Brooklyn, da du var afsted, du har ikke skrevet om det, så vidt jeg kan se, betyder det at du ikke synes det var noget særligt eller vil du anbefale et besøg der ? Kh Pernille

  • Mira Arkin
   Posted at 08:36h, 02 oktober Svar

   Jeg kan varmt anbefale det. Grunden til jeg ikke har blogget om stedet, er at jeg skriver en artikel om det til et magasin:-)

   • Pernille Juul
    Posted at 10:10h, 02 oktober Svar

    Perfekt, så vil jeg også prøve det, hvad spiste I ? synes når jeg læser om det , at det lyder top lækkert og meget rimelige priser for mad med frisk hummer. Testede du andre steder i nabolaget ?

    • Mira Arkin
     Posted at 12:06h, 02 oktober Svar

     Jeg var helt tosset med deres klassiske lobster roll på smørstegt briochetoast. Super lækkert og med en virkelig god lokal brooklyn pickle til. Der var også et godt koreansk/amerikans sted, The Good Fork og kickass bbq på Hometown Bar-B-Que. Resten må jeg gemme til min artikel 🙂
     God fornøjelse.

     • Pernille Juul
      Posted at 09:16h, 03 oktober Svar

      jeg er ikke så heldig at jeg kan nå at få fat i det magasin inden 16. oktober vel ? tak for tips 🙂

      • Mira Arkin
       Posted at 21:17h, 08 oktober Svar

       Nej, det udkommer først i november.