Hapsemad
I skal lige se, de lækre sager, vi spiste i går, da vi spiste sen aftensmad med nogle venner.
Jeg havde købt en perfekt moden Mont d’Or ost (det er den i birkeæsken), der bare var cremet og lækker og perfekt og med den der distinkte smag af kløver, fra køerne som har græsset hele sommeren på de grønne bjerge.
Lige syd for den er det en ny ost fra Arlas Castello serie – en alpeost fra Tyskland, der hedder Hirten. Den var fyldig, tør og smuldrende og med små saltkrystaller i og jeg var ret overrasket over, hvor god en ost det var. Dygtig Arla!
Hvis vi fortsætter imod uret så er det en spansk peberpølse, fra den spanske bod, Deli del Toro, i Torvehallerne, spansk skinke og en anden spansk salami, der var blød og fed i smagen. Der var italienske taggiasche oliven og hvis vi så kigger på de to sidste ost, så er den ene en fransk fårefriskost med krydderurter og en stinky men mild Langres.
Super dejlig hapsemad. Vi drak masser af vin til :-).
Thomas
Posted at 11:27h, 29 novemberHej Mira
De der flotte blå/turkis fade, hvor er de fra?
Mira Arkin
Posted at 18:04h, 29 novemberTak. Ja, de er fine. Dem har jeg købt for maaange år siden i en butik i Aalborg, som ikke findes længere. Gavlhuset. Men den er af mærket Rice, som du kan kigge nærmere på her.
Thomas
Posted at 09:58h, 04 decemberTak, det er desværre tit sådan med de ting man har fundet gennem årene. Jeg kigger lidt på Rice 🙂
Mette
Posted at 16:38h, 17 novemberSuper dygtige Arla. Jeg er også begejstret for Hirten. Var det den fra Torvehallerne eller Castello? Den fra Torvehallerne er lagret ekstra 3 måneder ift den anden.
Rigtig god weekend.
Kh, mette
Mira Arkin
Posted at 19:39h, 17 novemberDet var fra Castello. Så er jeg ekstra spændt på at smage den anden – det må være en spændende ost!