Grøntkasser fra Epicurean

Grøntkasser fra Epicurean

Annonce

I går, da jeg hentede takeaway fra The Standard, fik jeg også en kasse frugt og grønt med fra deres egen grøntleverandør, Epicurean.

Han har nemlig pludselig svært ved at komme af med alt sit frugt og grønt, nu hvor restauranterne holder lukket og derfor sælger han nu kasser til private, som man kan bestille og hente via The Standard eller direkte hos Epicurean på hans hjemmeside.

Kasserne kommer i to størrelser – en stor med frugt og grønt til 4 pers. til ca. en uge eller en “lille” til 2 pers. Jeg fik den lille, som var kæmpe stor. På det øverste billede har jeg pakket det hele ud, så I kan se, hvad der var i kassen. Det vil variere fra gang til gang og fra kasse til kasse, men det var top kvali varer, alt var øko og det var en god blanding af alt muligt. Og ikke noget med at halvdelen var kartofler. Det var spændende ting til det hele (ikke at jeg har et problem med kartofler, jeg ELSKER kartofler, men man vil jo gerne have alt muligt blandet i sådan en kasse).

En øko kasse koster kr. 400 for en stor og kr. 350 for en lille (som jeg fik). For ikke-øko er det hhv. kr. 350 og kr 250.

3 Comments

Post A Comment

 • Michael Hansen
  Posted at 20:01h, 06 april Svar

  Ser vildt spændende og inspirerende ud – desværre kun levering øst for Storebælt 🙁

  • Mira Arkin
   Posted at 08:00h, 07 april Svar

   Ja, øv øv 😕

 • Sara Niklasson
  Posted at 19:15h, 04 april Svar

  Ser lækkert ud