Græsk kartoffelsalat
Denne salat med kartofler kommer jeg til at lave mange gange over sommeren. Det er “klassisk græsk salat møder ovnstegte babykartofler” og sammen går vi ud i haven og griller. Perfekt tilbehør til sommerens grillaftener eller til en nem og fyldig frokostsalat. De små kartofler bliver cremede og lækre og giver god fylde.
Mariska babykartofler fra Storøhage fås i bl.a. Meny/Superbest og Spar.
Græsk kartoffelsalat
Til 4 personer
850g Mariska kartofler fra Storøhage
1 spsk + 3 spsk olivenolie
salt og sort peber
300g cherrytomater
1 rødløg
100g feta
2 spsk hvid balsamico
1 håndfuld mynte, grofthakket
1 håndfuld bredbladet persille, grofthakket
1. Varm ovnen til 200 gr. Vask og tør kartoflerne og skær dem i halve på langs. Vend dem med 1 spsk olie og kom dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Bag kartoflerne i 35 min. til de er smukt gyldne.
2. Skær imens tomater i halve og snit løget i strimler. Bland de lune kartofler sammen med tomater og løg og smuldr fetaen over. Vend det sammen med 3 spsk olivenolie, mynte, persille og lidt salt og peber.
Helle
Posted at 23:51h, 22 aprilGud, hvor lækkert! Tak for opskriften!:) Jeg elsker din blog!