Glæd dig til: Feast

Glæd dig til: Feast

feast

Jeg har sådan glædet mig til at fortælle jer om mit nye projekt: Feast.

Feast er en række af private middage, der kommer til at foregå i lækre, intime omgivelser et sted i København for meget få gæster ad gangen. Feast er et samarbejde mellem mig og Allan Torp fra designbloggen Bungalow 5.
Vi glæder os til at møde vores gæster og præsentere dem for smukt design og et lækkert måltid i en pisse fed setting. Vi skal snakke, skåle, hygge og have det rart omkring et stort bord. Og jeg laver maden!

Feast nr. 1 løber af stablen onsdag d. 25. februar kl. 19. Du kan læse mere om konceptet og menuen og købe billetter hos Bungalow 5. Det koster kr. 400 pr. person inklusiv alt. Jeg håber, vi ses!

1Comment

Post A Comment

  • Anne K
    Posted at 09:35h, 18 februar Svar

    Lyder SÅ spændende og bare endnu mere æv at bo helt ovre i det mørke Jylland….