Giveaway: Vind Hundredefodsrejsen på dvd
– SPONSORERET INDLÆG –
Forestil dig en lidt stram Helen Mirren med fransk accent, en kærlighedshistorie, en masse mad og Indien møder Frankrig, så har du opskriften på filmen Hundredefodsrejsen.
Den er netop udkommet på dvd, og i denne uge kan du vinde filmen her på bloggen.
Alt du skal gøre er at fortælle mig om din yndlingsret fra det klassiske franske eller indiske køkken i kommentarfeltet nedenfor. Du kan kun deltage én gang og kun hvis du har postadresse i Danmark.
Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer. Vinderen trækkes på mandag d. 9. februar kl. 10. Han eller hun får direkte besked.
Opdateret 9. feb. 2015: Konkurrencen er afsluttet.
Stine Sørensen
Posted at 19:18h, 12 februarTæller creme brûlee? Ellers laver vi ofter crouq madame herhjemme…
Kh Stine
Gitte Irene Seloy
Posted at 12:46h, 12 februarChicken Tikka Masala. Dejligt krydret, men ikke for stærkt. Perfekt! 🙂
Bettina Jensen
Posted at 17:05h, 09 februarJeg har desværre ikke smagt så meget indisk mad, men var helt vild med chicken korma 🙂
Marianne
Posted at 12:04h, 09 februarChicken koroma og samosaer : )
Tina Hauris
Posted at 21:57h, 08 februarJeg elsker wok med kylling og masser af grøntsager som eksempelvis peber, gulerødder, champignon og slikærter 😀
Leslie B.S.
Posted at 20:49h, 08 februarTror det må blive Crème brûlée.
Gitte Bang
Posted at 19:38h, 08 februarJeg elsker indisk mad og favoritterne er mange. Bl.a indiske hakkebøffer med ris og grøntsager.
Miatilda Andersen
Posted at 14:14h, 08 februarJeg er vild med Moules Frites, som jeg bilder mig ind er klassisk fransk køkkenkunst.
Miatilda A // aimlovelive@gmail.com
kim andrea
Posted at 05:25h, 08 februarElsker butterchicken!
marianne lykke nielsen
Posted at 21:12h, 07 februarbutter chicken, mums
marianne.lykke@gmail.com
Sarah
Posted at 17:50h, 07 februarJeg kan godt lide indisk karrysuppe 🙂
Karen
Posted at 17:32h, 07 februarCreme Brulee og samosaer er klart et hit, men måske nok ikke til samme måltid:)
pia sroka
Posted at 16:52h, 07 februarChokolade Fondant det er bare lækkert.
Seline T
Posted at 15:22h, 07 februarButter Chicken 🙂
Line Jakobsen
Posted at 15:11h, 07 februarEn god indisk karry er altid et hit! Jeg elsker simremad, og de indiske krydderier smager rigtig lækkert.
Trine229
Posted at 09:07h, 07 februarIngenting slår en RIGTIG god tandoori chicken med massere af naanbrød:o
Monica Figgé Jensen
Posted at 08:56h, 07 februarMoules frites
Lisbeth
Posted at 21:21h, 06 februarEn skøn og spicy indisk linsedahl med naan on the side og en mango lassi i glasset 😉
Jette Bauer
Posted at 19:45h, 06 februarcoq au vin -den første ret jeg turde give mig i kast i til første middag for min første langvarige kæreste i 1983 ( det holdt 18 år)
Retten er en fuldstændig superp ret, der altid vækker glæde
Camilla A
Posted at 11:33h, 06 februarMoules frites fra det franske og Butter chicken fra det indiske. Mums! 🙂
Winnie
Posted at 10:36h, 06 februarMasser af franske ost og et godt glad rødvin til, med udsigt over vinmarkerne, det er lige mig.
Gry Bertelsen
Posted at 16:37h, 05 februarMoules frites en masse 😉
Louise O
Posted at 12:11h, 05 februarDen er svær, men tror jeg vælger Butter Chicken.
Camilla Nyegaard
Posted at 11:55h, 05 februarCrème brûlée
Mie K
Posted at 10:16h, 05 februarDet må være moules frites 🙂 Nammenam
Emilie
Posted at 10:06h, 05 februarEeelsker indisk mad og min yndlingsret må være kylling korma. Smager så dejlig og mild, mmmh altså. 🙂
Amanda Ibfelt
Posted at 07:53h, 05 februarJeg er helt pjattet med tarte au citron, den knasende mørdejsbund, syrlige, bløde citroncreme og den hvinende søde marengs er simpelthen tæt på perfektion! 😀
Pia H
Posted at 05:02h, 05 februarCrème brûlée og butter chicken… hvilken menu 😀 Og kunne den afsluttes med en god film, ville det være dejligt. Krydser fingre og håber.
Marianne
Posted at 20:21h, 04 februarMoules frites – uhmmm
Mette
Posted at 19:43h, 04 februarCanelé. Intet over, intet under!
Pernille Bøttger
Posted at 18:52h, 04 februarMoules frites og gerne rigelig med Aioli og hvidvin til…..
Håber jeg vinder – vil så gerne se filmen.
Kh Pernille B
Luna /Bærmonster
Posted at 18:46h, 04 februarBåde det franske og det indiske køkken er jo fantastiske!
Jeg er storfan af noget så simpelt som samosaer med masser af karry, spinat og kartoffel.
Men også alt med citron, hvorfor den franske tarte au citron også hører på listen.
Og en hulens masse andet godt. 🙂
Laura
Posted at 18:24h, 04 februarUDEN tvivl boeuf bourguignon! Mmmmmh 🙂
Louise
Posted at 17:44h, 04 februarElsker det franske køkken mest, stegt foie gras, østers, rose rejer, bouiallebaisse, steak frites. Men en god omgang spicy lam i spinat med frisk raita er nu også godt:-)
Birgit
Posted at 17:37h, 04 februarCrème brûlée og butter chicken 🙂
Margit Kitter
Posted at 17:25h, 04 februarDet må være fransk løgsuppe, fordi retten har en helt fantastisk smag og er lavet af meget billige råvarer. Og så er det bare en ret alle kan lide.
Fra det indiske køkken må det være samosas. Af præcis de samme årsager.
Begge dele er geniale retter, som man spiser igen og igen.
Lykke Andersson
Posted at 17:18h, 04 februarCreme caramel fra det franske køkken, og lam i spinat fra det indiske 🙂 har længe villet se filmen, Helen Mirren er en fantastisk skuespiller.
Vh Lykke
Susia Frendrup
Posted at 17:05h, 04 februarMin indiske yndlingsret er butter chicken:)
Maria Amsinck
Posted at 16:05h, 04 februarUha.. Jeg tror det må blive den helt traditionelle ratatouille med masser af friske tomater og dejlig smag! 😀
Maria.
Anne-Marie
Posted at 15:55h, 04 februarTarte au citron
Emilie
Posted at 15:54h, 04 februarSnegle i hvidløgssmør og chicken mughlai med naan!
Lars
Posted at 14:52h, 04 februarDet bliver en Mango Lassi (hvis det går som en ‘ret’)
Caroline Lund
Posted at 13:56h, 04 februarÅhh helt klart coq au vin.. Elsker den ret..
Fra det indiske kan jeg ret godt lide alle de forskellige slags dahl man kan lave, men foretrækker klart det franske køkken, fremfor det indiske 🙂
Wendy
Posted at 12:35h, 04 februarTo fantastisk køkkener. Det må blive tatar med hjemmelavet fritter, og samosa’er. MUMS.
Ditte
Posted at 12:17h, 04 februarÅh, den film har jeg længe gerne villet se! Hvis jeg skal vælge en fra hvert køkken, bliver det coq au vin og palak paneer.
Hannah
Posted at 12:05h, 04 februarJeg er ikke så kendt med det indiske køkken men det franske…….uhm.
F. eks confit de carnard med kartofleskiver stegt i andefedt med små stykker bacon eller champignoner i.
Jeg ved ikke om Moules Frites kan gå for en fransk opskrift – det er vist belgisk, men Belgien har jo også en fransk del. Det er nemlig en anden af favoritterne.
Anna
Posted at 11:57h, 04 februarJeg er vild med Chevre Chaud og Butter Chicken 😉
Katrine G
Posted at 11:43h, 04 februarButter Chicken
Kristina Friis
Posted at 11:36h, 04 februarMmm det er helt klart bouef bourguignon 😉