Giveaway: Vind Brunch bogen fra Wulff & Konstali
OBS! Konkurrencen er nu afsluttet.
Nu kan du vinde den nye bog Brunch – Til fester og hyggelige dage, som udkommer d. 1. april. Den er lavet af Agnete og Poul Wulff, som står bag de dejlige Wulff & Konstali restauranter, hvor jeg selv har spist brunch (og købt kager) flere gange.
I bogen samles opskrifter på nogle af de lækre retter, som du kan vælge fra Wulf & Konstalis menukort, hvor deres berømte brunch er lavet, så du selv væler 5-7 retter ud og på den måde selv sammensætter din favoritbrunch. Med opskrifterne i denne fine bog (med mega pæne billeder taget af Stine Christiansen) kan du selv komponere fine brunchselskaber eller “bare” nøjes med en enkelt ret ad gangen.
Jeg kunne fx godt lige spise de her vaniljevafler med saltkaramel og citronflødeskum…
Se nogle af de flotte billeder fra bogen her og allernederst, hvordan du deltager i giveawayen om et eksemplar af bogen.
Brunch – Til fester og hyggelige dage
Agnete og Poul Wulff
Politikens Forlag
138 sider. Vejl. pris kr. 170
Sådan deltager du:
Skriv i kommentarfeltet nedenfor, hvad din favoritret til brunch er. Jeg trækker en vinder blandt deltagerne på mandag d. 1. april kl. 9 (og nej, det er ikke en aprilsnar!). Jeg glæder mig sådan til at læse jeres brunch-kommentarer. Jeg er personligt forfalden til eggs benedict med røget laks – også kendt som oeufs royale…
Man kan kun deltage én gang og kun med postadresse i Danmark. Vinderen får direkte besked.
Eva Julie Klitgaard Fürst
Posted at 21:17h, 04 aprilårh, det perfekte ved brunch er, at man netop kan tillade sig at spise stort set alt lækkert. Men tanken om amerikanske pandekager med sirup og frugtsalat har det med at vende tilbage til mig i tide og utide.
Joy
Posted at 00:04h, 01 aprilEgg benedicts eller ricottapandekager med lemoncurdskum må være mine favoritter 🙂
Michael Hansen
Posted at 21:03h, 31 martsMin favorit er en vellavet omelet med masser af krydderurter fra haven, og så med en lille smule hakket chili i, for at give den et pift
Michael Hansen
Posted at 21:01h, 31 martsMin favoritret til brunch er en vellavet omelet med masser af krydderurter fra haven og så en lille smule hakket chili for tilføje et spicy pift
Benedicte Carlsson Bojesen
Posted at 18:02h, 31 martsPandekager selvfølgelig<3
Clara Antonie Binczak Lindhardt
Posted at 08:08h, 31 martsÅh, en avocadomad med avocadoskiver placeret i vifteform på saftigt og kernefyldt rugbrød med et godt lag smør under, et pocheret æg ovenpå ogdrysset med piment d’espelette. ❤️🥑
Gitte H
Posted at 16:56h, 30 martsJeg elsker amerikanske pandekager, men jeg får dem desværre sjældent. På det seneste er jeg også blevet vil med forskellige bowls, som også kan indgå i en god brunch 🙂
Jette Sauerberg
Posted at 12:02h, 30 martsMin brunchfavorit er et udslået æg i en papir muffin form (som sættes i en metal muffin form). Ovenpå 2 coktail tomater i skiver salt og peber. Ovenpå en skive parmaskinke og til sidst lidt revet ost. Bages i ovn til ægget er fast.
Denne ret gør altid lykke.
Malene Pinholt
Posted at 22:05h, 28 martsDet må være en skyr med granola og frisk frugt😋 og så lige en oste snasket panini😍
Mette
Posted at 22:03h, 28 martsSprødstegt bacon fra Grambogaard <3
Liisi Tagaküla
Posted at 21:26h, 28 martscroque madam og godt yoghurt
Susse Carlsen
Posted at 19:28h, 28 martsMin ynglingsret til brunch er en lakerilette, det smager skønt på et stykke ristet brød.
Louise Ellerbæk
Posted at 16:08h, 28 martsEn virkelig lækker kvalitets yoghurt med noget knasende topping er bare skønt.
Maria Hollington
Posted at 15:17h, 28 martsMin farvorit ret er røræg og bacon,det bliver jeg aldrig træt af
Maria Hollington
Posted at 15:16h, 28 martsMin farvorit brunch ret er rør æg og bacon det bliver jeg aldrig træt af
Bibi
Posted at 14:42h, 28 martsCroque madame er favoritten og så ellers godt brød – og meget gerne god kaffe!
Karina Hansen
Posted at 13:24h, 28 martsMin favoritret til brunch er, at jeg kan få lidt af det hele 🙂 Men æg, bacon, pølser og stegte tomater og svampe på et godt stykke rugbrød er absolut favoritten. Og croissant 🙂
Merete Vandmose
Posted at 10:03h, 28 martsingen brunch uden pandekager 😉
Sarah Olesen
Posted at 09:09h, 28 martsHvor ser bogen bare drøn lækker ud.. 😍
Jeg har altid sukket en ekstra gang over deres dejllige vafler i forskellige variationer med toppings. 🤗
Ikke så klassisk brunch agtigt. Men bare skønt når man skal forkæles lidt ekstra. ❤️
Line M.
Posted at 08:48h, 28 martsHelt klart amerikanske pandekager med sirup😋
Lina Juul Chaaban
Posted at 08:24h, 28 martsUh det er et svært valg. Men der er intet der slår noget så simpelt som et perfekt blødkogt æg med salt! 😊
Anje Schmidt
Posted at 06:20h, 28 martsPandekager med jordbær, blåbær og sirup smager jo bare altid godt og hvis man forinden også lige nupper avokado og porcheret æg så har man fået den perfekte start på dagen.
Helle
Posted at 23:28h, 27 martsJeg er vild med pandekager m masser lækre bær
Clara Hansen
Posted at 23:10h, 27 martsJeg elsker en croque monsier m. godt med sennep, og chia-grød 🙂
Christina E
Posted at 22:29h, 27 martsDen klassiske røsti med virkelig ristede små stærke pølser til 😀
Camilla Lilhav
Posted at 22:02h, 27 martsDet ser ud til at være en lækker bog. Jeg elsker alle slags æg til brunch!
Fadime Gurlek
Posted at 21:26h, 27 martsMin favorit er pandekage med sirup 😍
Sidse
Posted at 20:55h, 27 martsMin yndlingsret er hjemmelavede baked beans😍
Maria
Posted at 19:40h, 27 martsJeg bliver fuldstændig salig,
når jeg har spist røræg på Wulf og Konstali.
Smagen med purløg er genial og den mætter,
derfor er dette en af mine yndlings brunch-retter.
Lange
Posted at 16:24h, 27 martsMin er eggs benedict
Yvonne ipsen
Posted at 14:33h, 27 martsHvor er det en fed bog 👍👍
Jeg elsker vafler ❤️ Har egentlig aldrig tænkt dem ind i brunch 😃😃😃 men en super god ide
Elsker at invitere til brunch, men kører altid i det samme 😉
Victoria
Posted at 14:15h, 27 martsDet er jo virkelig svært at vælge en favorit. Elsker virkelig en croissant, men amerikanske pandekager er også så lækkert – for ikke at nævne W&Ks vaffel.. Men jeg er også en sukker for godt brød med smør.. hvis jeg skal vælge én..så må jeg gå med croissanten! En klassisk smørcroissant, haps!
Ann
Posted at 14:02h, 27 martsBrunch er et af mine yndlingsmåltider i kraft af, det nemlig giver mulighed format sammensætte flere forskellige retter og smagsoplevelser. Men sad jeg lige nu og skulle bestille en brunchret skulle det være nogle rösti med bagte tomater on the side.
Randi
Posted at 13:29h, 27 martsUhm, brunch er mit absolut favorit måltid! Det er ærgerligt at det er begrænset til først på formiddagen, da jeg kunne spise det hele dagen 😉
Min brunch favorit er en mini croque madame. Og vafler!
Mette Riber
Posted at 13:13h, 27 martsIh, det er dælme svært at komme med en favorit. Brunch er jo netop kendetegnende ved at indeholde lidt af alt det jeg elsker! Men hvis der ikke er perfekt kogte æg, bliver jeg lidt ked af det. Det er altid en bonus ved brunch bordet, hvis der er hjemmelavet nutella eller grød af en eller anden slags <3
Sandra Andersen
Posted at 13:09h, 27 martsUhh… den vil jeg sørme gerne vinde. Brunch uden røræg kan næsten ikke lade sig gøre for mig, gerne med godt brød og smør til.
Sanne
Posted at 13:08h, 27 martsjeg er bare vild med æg på alle mulige måder, Jeg er måske liiiidt mere vild med min søns omelet – han er sindsyg god til at lave en perfekt omelet.
Dina Silke Malling Damlund
Posted at 12:38h, 27 martsDet må næste være en forsinket brunch a la Simons laks på Schønnemann. Mums
Jesper Jarlskov
Posted at 11:23h, 27 martsNoget af det bedste mad generelt er når simple ingredienser får lov til at spille på deres høje kvalitet, på den måde kan noget så simpelt som et blødkogt æg smage fantastisk, så længe det bare er et godt æg fra en høne der har haft det godt!
Christine de Fønss
Posted at 10:02h, 27 martsMin klare brunchfavorit er eggs en cocotte. Små fine skåle, der ser så yndige ud, men gemmer på et ægget, snasket og velsmagende indre. For hver bid afsløres ramekinernes hemmeligheder, mens min mave frydes mere og mere.
Clara
Posted at 09:45h, 27 martsUh, det er svært at komme på en favorit. Det gode ved brunch er jo netop, at der er lidt af det hele! Men et perfekt blødkogt æg og frisk brød med masser af tandsmør skal der være!
Terese Lund
Posted at 09:43h, 27 martsUf, jeg er også vild med brunch hos Wulff & Konstali! Og jeg bliver rigtig glad i min mund og mave, hvis der står vafler og croissanter på brunch-buffeten 🙂
Stinna Liholm
Posted at 09:34h, 27 martsJeg elsker at lave brunch men det skl jo helst varieres.. Jeg holder meget af luxus avocado madder og der skal altod være en form for æg.. M tror favoritten er et simpelt kogt med godt rugbrød til… Og så skal der være frugt… Evt en morgen frugtsalat… Blandede frugter med mørk chokolade… Pg et sødt indslag.. Gerne hjemmelavede mini snurrer med marcipan, kanel og kardemomme 😁