Giveaway: Vind Brunch bogen fra Wulff & Konstali

Giveaway: Vind Brunch bogen fra Wulff & Konstali

Annonce

OBS! Konkurrencen er nu afsluttet.

Nu kan du vinde den nye bog Brunch – Til fester og hyggelige dage, som udkommer d. 1. april. Den er lavet af Agnete og Poul Wulff, som står bag de dejlige Wulff & Konstali restauranter, hvor jeg selv har spist brunch (og købt kager) flere gange.

I bogen samles opskrifter på nogle af de lækre retter, som du kan vælge fra Wulf & Konstalis menukort, hvor deres berømte brunch er lavet, så du selv væler 5-7 retter ud og på den måde selv sammensætter din favoritbrunch. Med opskrifterne i denne fine bog (med mega pæne billeder taget af Stine Christiansen) kan du selv komponere fine brunchselskaber eller “bare” nøjes med en enkelt ret ad gangen.

Jeg kunne fx godt lige spise de her vaniljevafler med saltkaramel og citronflødeskum…

Se nogle af de flotte billeder fra bogen her og allernederst, hvordan du deltager i giveawayen om et eksemplar af bogen.

Brunch – Til fester og hyggelige dage
Agnete og Poul Wulff
Politikens Forlag
138 sider. Vejl. pris kr. 170

Sådan deltager du:

Skriv i kommentarfeltet nedenfor, hvad din favoritret til brunch er. Jeg trækker en vinder blandt deltagerne på mandag d. 1. april kl. 9 (og nej, det er ikke en aprilsnar!). Jeg glæder mig sådan til at læse jeres brunch-kommentarer. Jeg er personligt forfalden til eggs benedict med røget laks – også kendt som oeufs royale…
Man kan kun deltage én gang og kun med postadresse i Danmark. Vinderen får direkte besked.

43 Comments

Post A Comment

 • Eva Julie Klitgaard Fürst
  Posted at 21:17h, 04 april Svar

  årh, det perfekte ved brunch er, at man netop kan tillade sig at spise stort set alt lækkert. Men tanken om amerikanske pandekager med sirup og frugtsalat har det med at vende tilbage til mig i tide og utide.

 • Joy
  Posted at 00:04h, 01 april Svar

  Egg benedicts eller ricottapandekager med lemoncurdskum må være mine favoritter 🙂

 • Michael Hansen
  Posted at 21:03h, 31 marts Svar

  Min favorit er en vellavet omelet med masser af krydderurter fra haven, og så med en lille smule hakket chili i, for at give den et pift

 • Michael Hansen
  Posted at 21:01h, 31 marts Svar

  Min favoritret til brunch er en vellavet omelet med masser af krydderurter fra haven og så en lille smule hakket chili for tilføje et spicy pift

 • Benedicte Carlsson Bojesen
  Posted at 18:02h, 31 marts Svar

  Pandekager selvfølgelig<3

 • Clara Antonie Binczak Lindhardt
  Posted at 08:08h, 31 marts Svar

  Åh, en avocadomad med avocadoskiver placeret i vifteform på saftigt og kernefyldt rugbrød med et godt lag smør under, et pocheret æg ovenpå ogdrysset med piment d’espelette. ❤️🥑

 • Gitte H
  Posted at 16:56h, 30 marts Svar

  Jeg elsker amerikanske pandekager, men jeg får dem desværre sjældent. På det seneste er jeg også blevet vil med forskellige bowls, som også kan indgå i en god brunch 🙂

 • Jette Sauerberg
  Posted at 12:02h, 30 marts Svar

  Min brunchfavorit er et udslået æg i en papir muffin form (som sættes i en metal muffin form). Ovenpå 2 coktail tomater i skiver salt og peber. Ovenpå en skive parmaskinke og til sidst lidt revet ost. Bages i ovn til ægget er fast.

  Denne ret gør altid lykke.

 • Malene Pinholt
  Posted at 22:05h, 28 marts Svar

  Det må være en skyr med granola og frisk frugt😋 og så lige en oste snasket panini😍

 • Mette
  Posted at 22:03h, 28 marts Svar

  Sprødstegt bacon fra Grambogaard <3

 • Liisi Tagaküla
  Posted at 21:26h, 28 marts Svar

  croque madam og godt yoghurt

 • Susse Carlsen
  Posted at 19:28h, 28 marts Svar

  Min ynglingsret til brunch er en lakerilette, det smager skønt på et stykke ristet brød.

 • Louise Ellerbæk
  Posted at 16:08h, 28 marts Svar

  En virkelig lækker kvalitets yoghurt med noget knasende topping er bare skønt.

 • Maria Hollington
  Posted at 15:17h, 28 marts Svar

  Min farvorit ret er røræg og bacon,det bliver jeg aldrig træt af

 • Maria Hollington
  Posted at 15:16h, 28 marts Svar

  Min farvorit brunch ret er rør æg og bacon det bliver jeg aldrig træt af

 • Bibi
  Posted at 14:42h, 28 marts Svar

  Croque madame er favoritten og så ellers godt brød – og meget gerne god kaffe!

 • Karina Hansen
  Posted at 13:24h, 28 marts Svar

  Min favoritret til brunch er, at jeg kan få lidt af det hele 🙂 Men æg, bacon, pølser og stegte tomater og svampe på et godt stykke rugbrød er absolut favoritten. Og croissant 🙂

 • Merete Vandmose
  Posted at 10:03h, 28 marts Svar

  ingen brunch uden pandekager 😉

 • Sarah Olesen
  Posted at 09:09h, 28 marts Svar

  Hvor ser bogen bare drøn lækker ud.. 😍
  Jeg har altid sukket en ekstra gang over deres dejllige vafler i forskellige variationer med toppings. 🤗
  Ikke så klassisk brunch agtigt. Men bare skønt når man skal forkæles lidt ekstra. ❤️

 • Line M.
  Posted at 08:48h, 28 marts Svar

  Helt klart amerikanske pandekager med sirup😋

 • Lina Juul Chaaban
  Posted at 08:24h, 28 marts Svar

  Uh det er et svært valg. Men der er intet der slår noget så simpelt som et perfekt blødkogt æg med salt! 😊

 • Anje Schmidt
  Posted at 06:20h, 28 marts Svar

  Pandekager med jordbær, blåbær og sirup smager jo bare altid godt og hvis man forinden også lige nupper avokado og porcheret æg så har man fået den perfekte start på dagen.

 • Helle
  Posted at 23:28h, 27 marts Svar

  Jeg er vild med pandekager m masser lækre bær

 • Clara Hansen
  Posted at 23:10h, 27 marts Svar

  Jeg elsker en croque monsier m. godt med sennep, og chia-grød 🙂

 • Christina E
  Posted at 22:29h, 27 marts Svar

  Den klassiske røsti med virkelig ristede små stærke pølser til 😀

 • Camilla Lilhav
  Posted at 22:02h, 27 marts Svar

  Det ser ud til at være en lækker bog. Jeg elsker alle slags æg til brunch!

 • Fadime Gurlek
  Posted at 21:26h, 27 marts Svar

  Min favorit er pandekage med sirup 😍

 • Sidse
  Posted at 20:55h, 27 marts Svar

  Min yndlingsret er hjemmelavede baked beans😍

 • Maria
  Posted at 19:40h, 27 marts Svar

  Jeg bliver fuldstændig salig,
  når jeg har spist røræg på Wulf og Konstali.
  Smagen med purløg er genial og den mætter,
  derfor er dette en af mine yndlings brunch-retter.

 • Lange
  Posted at 16:24h, 27 marts Svar

  Min er eggs benedict

 • Yvonne ipsen
  Posted at 14:33h, 27 marts Svar

  Hvor er det en fed bog 👍👍
  Jeg elsker vafler ❤️ Har egentlig aldrig tænkt dem ind i brunch 😃😃😃 men en super god ide
  Elsker at invitere til brunch, men kører altid i det samme 😉

 • Victoria
  Posted at 14:15h, 27 marts Svar

  Det er jo virkelig svært at vælge en favorit. Elsker virkelig en croissant, men amerikanske pandekager er også så lækkert – for ikke at nævne W&Ks vaffel.. Men jeg er også en sukker for godt brød med smør.. hvis jeg skal vælge én..så må jeg gå med croissanten! En klassisk smørcroissant, haps!

 • Ann
  Posted at 14:02h, 27 marts Svar

  Brunch er et af mine yndlingsmåltider i kraft af, det nemlig giver mulighed format sammensætte flere forskellige retter og smagsoplevelser. Men sad jeg lige nu og skulle bestille en brunchret skulle det være nogle rösti med bagte tomater on the side.

 • Randi
  Posted at 13:29h, 27 marts Svar

  Uhm, brunch er mit absolut favorit måltid! Det er ærgerligt at det er begrænset til først på formiddagen, da jeg kunne spise det hele dagen 😉

  Min brunch favorit er en mini croque madame. Og vafler!

 • Mette Riber
  Posted at 13:13h, 27 marts Svar

  Ih, det er dælme svært at komme med en favorit. Brunch er jo netop kendetegnende ved at indeholde lidt af alt det jeg elsker! Men hvis der ikke er perfekt kogte æg, bliver jeg lidt ked af det. Det er altid en bonus ved brunch bordet, hvis der er hjemmelavet nutella eller grød af en eller anden slags <3

 • Sandra Andersen
  Posted at 13:09h, 27 marts Svar

  Uhh… den vil jeg sørme gerne vinde. Brunch uden røræg kan næsten ikke lade sig gøre for mig, gerne med godt brød og smør til.

 • Sanne
  Posted at 13:08h, 27 marts Svar

  jeg er bare vild med æg på alle mulige måder, Jeg er måske liiiidt mere vild med min søns omelet – han er sindsyg god til at lave en perfekt omelet.

 • Dina Silke Malling Damlund
  Posted at 12:38h, 27 marts Svar

  Det må næste være en forsinket brunch a la Simons laks på Schønnemann. Mums

 • Jesper Jarlskov
  Posted at 11:23h, 27 marts Svar

  Noget af det bedste mad generelt er når simple ingredienser får lov til at spille på deres høje kvalitet, på den måde kan noget så simpelt som et blødkogt æg smage fantastisk, så længe det bare er et godt æg fra en høne der har haft det godt!

 • Christine de Fønss
  Posted at 10:02h, 27 marts Svar

  Min klare brunchfavorit er eggs en cocotte. Små fine skåle, der ser så yndige ud, men gemmer på et ægget, snasket og velsmagende indre. For hver bid afsløres ramekinernes hemmeligheder, mens min mave frydes mere og mere.

 • Clara
  Posted at 09:45h, 27 marts Svar

  Uh, det er svært at komme på en favorit. Det gode ved brunch er jo netop, at der er lidt af det hele! Men et perfekt blødkogt æg og frisk brød med masser af tandsmør skal der være!

 • Terese Lund
  Posted at 09:43h, 27 marts Svar

  Uf, jeg er også vild med brunch hos Wulff & Konstali! Og jeg bliver rigtig glad i min mund og mave, hvis der står vafler og croissanter på brunch-buffeten 🙂

 • Stinna Liholm
  Posted at 09:34h, 27 marts Svar

  Jeg elsker at lave brunch men det skl jo helst varieres.. Jeg holder meget af luxus avocado madder og der skal altod være en form for æg.. M tror favoritten er et simpelt kogt med godt rugbrød til… Og så skal der være frugt… Evt en morgen frugtsalat… Blandede frugter med mørk chokolade… Pg et sødt indslag.. Gerne hjemmelavede mini snurrer med marcipan, kanel og kardemomme 😁