Giveaway: Vind bogen Spis i Rom

Giveaway: Vind bogen Spis i Rom


Fotos: Jesper Storgaard Jensen

“Ingen har tal på antallet af spisesteder i Rom, men de kan tælles i tusindvis. Så hvor skal man gå hen, og hvordan undgår man turistfælderne?”

Sådan skriver Jesper Uhrup Jensen og Jesper Storgaard Jensen på bagsiden af deres nye omfattende spiseguide til Rom, som jeg nu kan lave en giveaway på til jer. For hvem har ikke brug for kyndig vejledning udi det væld af restauranter, trattoriaer og osteriaer, for ikke at nævne vinbarer, caféer og hotelbarer, som findes i Rom? Og endda få hjælp til hvad det lige er et osteria er i forhold til en ristorante?

Jesper Uhrup Jensen, rejser mindst hvert år til Rom, fordi han elsker byen og maden. Han er min redaktør på magasinet Gastro, så jeg ved, det passer! Jeg kan sagtens se ham for mig med spidse (italienske) lædersko på stå ved baren i en af Roms gamle kaffebarer og sippe til en styrkende espresso. Jesper Storgaard Jensen har boet i Rom i over 20 år, så sammen er de to Jespere et perfekt guidepar for alle os, som elsker Rom og kommer der lige så meget for maden som for byens forfaldne, viduderlige skønhed.

Skal du til Rom og/eller elsker du italiensk mad, så er denne bog lige noget for dig. Den guider dig til gode spisesteder i hele byen, slet ikke kun dyre steder (tværtimod). Også i de mindre antikke bydele og i udkants-Rom er med. Det værste, der kan ske på en rejse er jo, at spilde et måltid på et dårligt spisested!
Der er masser af indbydende billeder i bogen, så hvis du ikke allerede har planlagt din næste rejse til Rom, så får du i hvert fald lyst til det. Jeg var ved at dø af længsel!

Spis i Rom

Jesper Uhrup Jensen & Jesper Storgaard Jensen
Muusman Forlag
432 sider, 249,95 kr.

Sådan deltager du i giveawayen: 

Skriv Rom nedenfor i kommentarfeltet for at deltage i konkurrencen. Jeg bliver glad, hvis du samtidig har lyst til at dele din(e) favorit(ter) ved det italienske køkken. Jeg elsker at læse jeres kommentarer!

Jeg trækker en vinder på onsdag d. 12. februar kl. 10. Vinderen får direkte besked og man kan kun deltage én gang og kun med postadresse i Danmark.

43 Comments

Post A Comment

  • Sofie Krogh
    Posted at 06:35h, 12 februar Svar

    Rom ❤️

  • Tina forsberg
    Posted at 17:58h, 11 februar Svar

    Rom er den skønneste by, dejlig mad og ikke mindst vin. Vi rejser derned mindst en gang om året og vil elske denne bog med gode tip👍

  • Jakob Dahm Jensen
    Posted at 17:18h, 11 februar Svar

    Rom!
    Vi elsker Gnocchi her i huset 😍

  • Sara B. Larsen
    Posted at 08:54h, 11 februar Svar

    Rom! Jeg elsker alt ved det italienske køkken – særligt hvor meget italienerne evner at få ud af få, gode ingredienser. Og så elsker jeg at snitte soffritto, synes det er ren meditation at hakke alting i ens størrelser og derefter have den perfekte bund til alt fra supper til pastaretter.

  • Annemette Aakjær
    Posted at 18:29h, 10 februar Svar

    Rom ❤️🍝🍷

  • Camilla Nyegaard
    Posted at 10:12h, 10 februar Svar

    Rom
    Elsker ragout

  • Michael Hansen
    Posted at 22:48h, 09 februar Svar

    Rom
    Ravioli med spinat, rikotto og skinke

  • Anders Lund
    Posted at 19:09h, 09 februar Svar

    Rom

    En lokal udgave af ragout i Rom er delikat !

  • Anders Lund Bentzen
    Posted at 19:02h, 09 februar Svar

    Svar: Rom

    Jeg har en stor passion for Italien, og al Hvad angår italiensk mad.!
    Min mand og jeg var i Rom feb. 2018, og jeg må bare sige: sikke en øjenåbner, helt vildt spændende og inspirerende.
    Købte den her bog i colluseum, Valentina Harris, ” Classic recipes of Rome” 64 sider, Lorentz books, kan klart anbefales.

  • jaime amby
    Posted at 12:12h, 08 februar Svar

    Jeg er enig- man skal til Rom engang om året!
    Elsker din blog.

  • Lars Olesen Larsen
    Posted at 09:20h, 08 februar Svar

    Rom.
    Fettuchine m pasta og creme fraiche.

  • Mette Vork
    Posted at 09:14h, 08 februar Svar

    Rom ❤️
    Jeg elsker al italiensk mad, men favoritten er pasta. Og gerne enkelt: alio, olio e peperoncino eller cacio e pepe – det er godt!

  • Lis Bjørndal
    Posted at 22:41h, 07 februar Svar

    Elsker Rom 🙂 Vild med frittata, risotto, spaghetti alle vongole og panna cotta

  • Marie Aasøe
    Posted at 19:55h, 07 februar Svar

    Rom

    Jeg elsker(!) pasta. Glæder mig til at oplever Roms spisesteder og vil nyde denne bog ❤️

  • Laura Frandsen
    Posted at 17:06h, 07 februar Svar

    Rom
    Jeg skal dertil i slutningen af marts, og jeg glææææææder mig så meget til (især) at spise helt simpel Cacio e pepe, som jeg synes er helt genial i al sin simpelthen – når bare råvarerne er i orden 🙂

  • Christian Lynbech
    Posted at 16:39h, 07 februar Svar

    Rom

  • Camilla Jul Gregersen
    Posted at 14:09h, 07 februar Svar

    Rom

    Jeg ææææælser cacio e pepe og gelato specielt med citron. Nam!

  • Louise Kjeldsen
    Posted at 13:29h, 07 februar Svar

    ROM

  • Jesper Jarlskov
    Posted at 07:38h, 07 februar Svar

    Rom

    Der er nu ikke noget som italiensk mad. Hele idéen om at fokusere på få virkelig gode råvarer og lade hver især gøre det de er bedst til. Så kan man tale om at 1 plus 1 giver 3.

  • Maria A
    Posted at 07:02h, 07 februar Svar

    Rom

    En god tagliata og så en tiramisu. Klassisk og godt

  • Jenny
    Posted at 20:21h, 06 februar Svar

    Rom.
    Det er byen, jeg forbinder med min bror, der spiser carbonara.

  • Heidi Christensen
    Posted at 19:49h, 06 februar Svar

    Rom! Jeg elsker den by – og særligt den romerske egnsret cacio e pepe. Pasta, ost og smør i rigelige mængder, simpelt, snasket og super lækkert, eneste (1st world) problem kan være, at det kan være svært at få plads til dessert efterfølgende.

  • Katrine Berling
    Posted at 19:46h, 06 februar Svar

    Rom. Elsker det enkle, italienske køkken: Smagfulde strimler tagliata med lidt parmesan, citron og rucola. Grillede små lammekoteletter med ovnbagte rosmarinkartofler og masser af hvidløg. Friturestegte artiskokker. Lynhurtig saltimbocca med delikat marsala-jus. Eller en lækker Lasagna bianco, som jeg kun har oplevet i netop Rom, på Osteria St. Ana, Umm😋🍴

  • Stine F Andersen
    Posted at 19:26h, 06 februar Svar

    Rom ♥️ antipasti og pasta med perfekt bid og en simpel tomatsauce lavet på de bedste ingredienser, så bliver det ikke bedre i min bog!

  • Simon Bognolo
    Posted at 18:57h, 06 februar Svar

    Rom.

    En bistecca alla fiontina med en Toscana vin må være noget af det bedste.

    Eller måske en pizza fra Napoli.

    Eller spaghetti alla vongole.

    Eller måske en frisk insalata caprese med tomater så modne og smagfulde som de kun findes i Italien.

    Der er så mange forskellige muligheder det er næsten umuligt at vælge.

  • Windy Nielsen
    Posted at 18:42h, 06 februar Svar

    Rom – og en lille pasta a vongole har da aldrig gjort nogen noget…

  • Michael og Line Lange
    Posted at 15:40h, 06 februar Svar

    Rom
    Har været i Rom 3 gange dejlig by
    arrabiata Er bare en favorit her i huset

  • Silje Dale
    Posted at 15:21h, 06 februar Svar

    ROM

  • Anne Christensen
    Posted at 12:35h, 06 februar Svar

    Rom

  • Anders sørensen
    Posted at 11:54h, 06 februar Svar

    Rom. Jeg ar ikke været i Rom endnu, men har bestemt planer om at opleve byen med familien.

  • Laura klug
    Posted at 11:37h, 06 februar Svar

    Rom
    Var i Rom for første gang i oktober sidste år, inviteret af min søster – fx spiste vi den skønneste frokost på Pierluigi.
    Skal afsted igen i april med min kæreste, så den lækre bog ville være perfekt
    🇮🇹🍷🍝☀️

  • Laura klug
    Posted at 11:34h, 06 februar Svar

    Rom – var i Rom for første gang i oktober sidste år, inviteret af min søster – vi spiste den dejligste frokost på restaurant Pierluigi.
    Skal tilbage igen i April sammen med min kæreste, så bogen ville være helt perfekt 🍝🍷🇮🇹

  • Camilla Lilhav
    Posted at 11:30h, 06 februar Svar

    Rom 🤞
    Jeg elsker især alle de lækre antipasti!

  • Brian Bo Jensen
    Posted at 11:01h, 06 februar Svar

    Rom – der spiser man rigtig godt på La carbonara i Via Panisperna og Ristorante alle Fratte di Trastevere i, ja, Trastevere.

  • Lise Roest-Madsen
    Posted at 10:59h, 06 februar Svar

    Rom

  • Signe Wulff
    Posted at 10:40h, 06 februar Svar

    Osso buco! Jeg kan ikke få nok af den ret. Med safranris og gremolata! Men måske skulle jeg udvide min horisont – og læse bogen? 😊

  • Michele Nicole Hansen
    Posted at 10:23h, 06 februar Svar

    Jeg elsker ROM

  • Steen Mogensen
    Posted at 10:22h, 06 februar Svar

    Rom
    Penne Al Arabiatta
    Når den er perfekt afstemt er det en konge ret.

  • Dorte Grandt
    Posted at 10:14h, 06 februar Svar

    Rom🥰 skal afsted i April med en gruppe gamle kolleger. Vi har I 25 år lavet Italiensk mad sammen to gange om året og tager nu det næste skridt – at rejse sammen i 5 dage. Vi vil elske at blive guidet af bogen🙏🏻

  • Gitte Holtegaard
    Posted at 09:50h, 06 februar Svar

    ROM.
    Desserter er en af mine svagheder.
    Tiramisu, som findes i så mange afskygninger. Hvert spisested, sin opskrift, og ofte en familieopskrift gennem generationer.

  • Randi Munk
    Posted at 09:50h, 06 februar Svar

    ROM

    Og sikke en fantastisk give-away! Der er stor forskel på køkkenet i forskellige de italienske regioner, og jeg blev allermest blæst bagover, da vi kom til Sicilien og prøvede deres version af caponata. Den var ikke lavet som en småtskåret ratatouille, men mere store stykker af aubergine, solmodne tomater, basilikum og alt bundet sammen af lækker sauce/juice. Super simpel, men med stor velsmag 🙂 Bella Italia

  • Trine Nordentoft Klausen
    Posted at 09:44h, 06 februar Svar

    ROM

    En af mine italienske favoritter er risotto i forskellige afskygninger. Gerne med asparges, ærter, ricotta – smagfuldt og lækkert med orvieto classico til eller frascati👌

  • Anette Rundstrøm
    Posted at 09:39h, 06 februar Svar

    Rom – en af de mest fantastiske byer i verden. Jeg har desværre kun været der en enkelt gang, men skal helt sikkert derned igen. Den er så fuld af atmosfære, historie, charme, og så selvfølgelig god mad og god vin..