Giveaway: Vind billetter til Chokoladefestivalen
NB! Konkurrencen er nu slut.
Lørdag d. 24. og søndag d. 25. februar afholdes igen Danmarks største begivenhed for chokoladeelskere, nemlig Chokoladefestivalen. Det foregår i år i Tap 1 i København og du kan læse mere om udstillerne her. Der vil også være demokøkken og forskellige chokolækre foredrag. Og masser af smagsprøver, selvfølgelig.
Det er non-profit foreningen Chokoladeselskabet, som står bag festivalen. Festivalen har givet mig to fribilletter til en giveaway. Vinderen bestemmer selv, hvilken dag man vil besøge festivalen og der er smagepoletter inkluderet.
Sådan deltager du:
Skriv i kommentarfeltet nedenfor hvad din yndlingschokolade er. Jeg trækker en vinder på tirsdag d. 27. februar kl. 12. Vinderen får direkte besked. Du kan kun deltage en gang.
carolin m
Posted at 22:56h, 23 februarElsker chokolade med caramel og havsalt
Nana pankalla
Posted at 15:10h, 22 februarDen er virkelig svær. Men min sliktand elsker Marabou med appelsin krokant mums 🙂
Malene Jensen
Posted at 23:45h, 21 februarChokolade med blød nougat.
Dorthe Bille
Posted at 08:39h, 21 februarJeg er vild med mørk chokolade med nødder
Ditte Klarskov
Posted at 12:48h, 20 februarMin yndlingschokolade er den jeg ikke selv har købt, den smager altid bedst 🙂
Pernille Frimann Nielsen
Posted at 11:26h, 20 februarMin ynglingschokolade er alt fra Summerbird – Det er ren selvforkælelse ❤️
W. Toft
Posted at 10:10h, 20 februarHåber jeg kan nå at være med, for jeg formoder det er i dag du trækker lod og ikke efter festivalen 🙂
Vil nyde at smage mørk chokolade med en god nougat i, hmmm
Jakob Dahm Jensen
Posted at 21:30h, 19 februarMørkt vhokoladeovertræk på softice. Simpelthen en kombo der aldrig har skuffet
Jakob Dahm Jensen
Posted at 21:28h, 19 februarHelt klart mørk chokoladeovertræk på en softice
Sten Kristensen
Posted at 20:40h, 19 februarMørk chokolade med mint 🙂
Helle
Posted at 08:39h, 19 februarJeg er rigtig glad for chokoladetrøfler i de fleste afskygninger 🙂 Jeg studser lidt over at du vil trække vinderne d. 27. Februar. Var festivalen ikke d. 24-25. Feb.?
Marina Brandstrup
Posted at 20:41h, 18 februarMørk chokolade med saltkaramel slår alt😋
Tine Myssing
Posted at 20:20h, 18 februarAlt mørkt chokolade – gerne med lidt orangeamag.
Pia jørgensen
Posted at 19:46h, 18 februarALT mørkt chokolade, gerne noget med kaffe\ mokka smag
Jenny
Posted at 17:21h, 18 februarYndling, som i den bliver jeg ikke træt af, så snakker vi 72 pct. Enten Lindts bage chokolade eller fra belgiske Galler.
Sofie de Fine Licht
Posted at 13:39h, 18 februarMørk, let bitter chokolade er min favorit! Skarpt forfulgt af klassisk Toblerone 🙈
Ninna pedersen
Posted at 07:36h, 18 februarEeelskercdet n
Meste chokolade😁 er ikke så kræsen..😘
Angelina Owino
Posted at 23:45h, 17 februarBlond Dulcey fra Valrhona
Katrine zacho
Posted at 19:38h, 17 februarMin yndlings chokolade er alt BARE ALT fra Summerbird ❣️😌😍
Mette Klausen
Posted at 19:11h, 17 februarJeg er helt sikkert mest til mælkechokolade, men mørk chokolade med appelsin er også lækkert 😄
Tanja Christensen
Posted at 18:54h, 17 februarMin favorit er lys chokolade med karamel og havsalt.
Dina Damlund
Posted at 15:36h, 17 februarAlt chokolade. Men peter Beier drager med hindbær😊
Laura Nielsen
Posted at 11:26h, 17 februarMørk chokolade med fyld af lækkert nougat !
Trine Vand
Posted at 10:58h, 17 februarAmber chokoladen fra Summerbird… der er nok tale om en lille afhængighed!
Anna Warrington
Posted at 10:44h, 17 februarJeg er helt vild med mørk chokolade med en smule chili! Det søde, bitre og stærke går vanvittig godt sammen, synes jeg 😀
Jonna Nissen
Posted at 23:28h, 16 februarBruger mes Callbaut…men Valhrona er ej heller ringe…… I EN INTENS KOKOSBROWNIE, ELLER EN KOP VARM CHOKOLADE måske…..chokolade er gudeføde,,,,❤️
Wendy Schou
Posted at 22:58h, 16 februarFyldte chokolader med salted caramel…
Jakob Hansen
Posted at 22:52h, 16 februarHvid chokolade med havtorn fyld, det spiller 🙂
Clara
Posted at 19:33h, 16 februarJeg er tosset med mørk chokolade med hasselnødder. Eller kombinationen af lakrids og chokolade – mums! Det er simpelthen for svært at vælge, så længe kvaliteten er høj så er jeg tilfreds!
Nathalie hoffmann
Posted at 19:24h, 16 februarValrhona Dulcey Og så har jeg fødselsdag DM 24. Feb – ville være en perfekt fødselsdagsgave 🙂
Anne Larsen
Posted at 18:55h, 16 februarMange favoritter, men er blevet ret glad Anglamarks hvide chokolade med citron fra Coop samt Toms 70 % mørk med lakrids…
Ditte Rasmussen
Posted at 18:09h, 16 februarJeg er blevet helt vild med en økologisk mørk chokolade med mint fra Fakta, kan ikke lige huske hvad den hedder, men mums!
Randi munk
Posted at 17:59h, 16 februarNæsten alt fra lindt. Og min bad taste er ret vild med Kinder… 🙂
Anita Rasmussen
Posted at 16:55h, 16 februarFordi jeg elsker chokolade 😄❤️
Pernille Mathiesen
Posted at 16:45h, 16 februarValhrona❤️❤️❤️
Sara Lerer
Posted at 16:42h, 16 februarDen bedste chokolade i Danmark er, helt uden tvivl og uden sidestykke, den som Mikkel Friis-Holm laver. Tænk at der kan være så mange smagsnuancer i et produkt der består af to ingredienser: kakaobønner og sukker. Mikkel har virkelig lært mig at smage efter variationerne i plain mørk chokolade, hvilket bare er så meget mere spændende end at smage efter tilsatte smage. Enhver chokolade affictionado bør unde sig selv at købe en plade Chuno double turned og en plade triple turned og smage hvor meget det betyder at bunken af kakaobønner er blevet vendt to eller tre gange under fermenteringen.
Nu og da er det da også lækkert med en lille fyldt chokolade – og der synes jeg at Summerbird gør det rigtig godt.
Helle
Posted at 15:56h, 16 februarJeg er vild m alt Fløde el hvidchokolade og gerne fyldt
Nadia WH
Posted at 15:32h, 16 februarJeg har ikke en yndlings, men er vild med mange forskellige slags chokolade ❤️😊
Jonna zumut
Posted at 14:36h, 16 februarAnker chokolade .. og summerbird
Lis Bjørndal
Posted at 13:57h, 16 februarjeg er også vild med god chokolade, hvis jeg skal vælge ville det være Peter Beiers chokolade påskeæg med salt og ristet solsikkekerner.
Lika
Posted at 13:47h, 16 februarValhrona er min yndlings gerne dulche de leche.
Peter Rasmussen
Posted at 13:36h, 16 februarRigtig god chokolade er mit fortrukne mærke