Give away: Vind kogebogen Newyorker by Heart – Amerikansk Homecooking

Give away: Vind kogebogen Newyorker by Heart – Amerikansk Homecooking

En af de mest læste madbloggere i Danmark er Newyorker by Heart, som nu gør det, mange madbloggere drømmer om: hun udkommer med en kogebog.

Det er den dygtige madfotograf Line Falck, der har lavet madbillederne til bogen, og opskrifterne er til amerikansk homecooking. Du kan vinde Newyorker by Hearts – AKA Birthe Lynggaards – kogebog her på Miras Madblog.

Alt du skal gøre, er at skrive hvad eller hvor (eller begge dele) du helst vil spise i New York nedenfor i kommentarfeltet. Jeg trækker lod blandt deltagerne på søndag d. 14. oktober kl. 15. Du kan kun deltage med én kommentar pr. person.
Og så tager jeg i øvrigt selv en tur til New York snart og spiser en masse :-). Det skal I selvfølgelig nok høre mere om. Jeg glæder mig i hvert fald til at spise en rigtig bagel med cream cheese og Nova Scotia laks, en god kosher pickle, cinnamon rolls og coffee cakes, Thomas’ english muffins og masser af gode diner-sandwiches. Uhm!

Kogebogen er udgivet af Nyt Nordisk Forlag, er på 197 sider og koster kr. 269,95. Den udkom 5. oktober.

OBS OBS OBS!
Konkurrence er nu slut. 

176 Comments

Post A Comment

 • Alice øvig
  Posted at 09:41h, 14 oktober Svar

  Jeg vil med glæde spise en frisklavet BLT sandwich i New York!

 • Ann-Kathrin
  Posted at 12:28h, 13 oktober Svar

  Jeg glemmer ikke den fantastiske burger med fritter, som jeg fik på Trailerpark i New York med min veninde. Stemningsfyldt sted med kitchet cool interieur og betjening. En lille verden for sig. http://trailerparklounge.com/

 • Lisbeth
  Posted at 23:38h, 12 oktober Svar

  Jeg vil gerne besøge Adam Aamands nye spisested i Tribeca, når d forhåbentligt snart åbner 🙂

 • Jette
  Posted at 20:21h, 12 oktober Svar

  hotdogs!!!

 • Sanne Madsen
  Posted at 15:49h, 12 oktober Svar

  UHAA Det er en lækker konkurrence :). Jeg har aldrig sat mine fødder i NY men hvis jeg skulle ville jeg meget gerne besøge Cake Boss konditoriet 🙂 🙂 De sælger de lækreste kager EVER… 🙂
  Håber jeg vinder denne konkurrence.
  Fortsat god dag.

 • Anne
  Posted at 11:53h, 12 oktober Svar

  Jeg har ikke været i New York endnu, men regner stærkt med at jeg snart skal! 🙂
  Så jeg har ikke været ved at kigge på mulige spisesteder endnu, men jeg er rendyrket bøf og dessert menneske! 😉 Så mon ikke jeg skal finde et sted, som kan lave en fantastisk rib-eye steak med lækre kartofler til. Og næste dag skal der ledes efter byens bedste kagested! 🙂 Yum..

 • Helle
  Posted at 22:45h, 11 oktober Svar

  Jeg har aldrig været i New York – endnu!! – så jeg har intet kvalificeret bud til hvor.. Men jeg kunne forestille mig, at denne bog kunne give god inspiration til en picnic i Central Park en cool, crisp efterårsdag ❤

 • Mia S
  Posted at 20:00h, 11 oktober Svar

  Jeg vil gerne prøve Hundred Acres, hvis jeg en dag kommer til New York 🙂

 • Lotte
  Posted at 14:02h, 11 oktober Svar

  Har aldrig været i New York, men for pokker hvor ville jeg gerne!!!! Og drømmer faktisk om at smage nogle af de helt fantastiske sandwich NYBH har skrevet om i hendes rejsedagbog fra New York. Der er ingenting så godt som en lækker sandwich med chips til!!! Håber jeg vinder hendes kogebog!

 • Kathrine Kirkeby Thomsen
  Posted at 10:00h, 11 oktober Svar

  Soulfood ..

 • Malene
  Posted at 05:30h, 11 oktober Svar

  Har aldrig sat mine fødder i den store by, men drømmer mig tit derhen!
  Har den sødeste tand, så selvfølgelig skal jeg prøve de hypede Magnolia Cupcakes, yum 🙂

 • Anja
  Posted at 23:31h, 10 oktober Svar

  Jeg vil spise noget så kedeligt, og noget så fantastisk som en bacon cheese burger med en stor syltet pickle til! Er en vaskeægte burger elsker! Desuden har jeg fået mit livs bedst tacos i NY

 • Sara
  Posted at 21:48h, 10 oktober Svar

  Fabiane’s Cafe & Pastry Shop på Bedford Aveny – mums – de bedste ‘tunge’ salater 😉

 • Rikke Laasby Møller
  Posted at 20:46h, 10 oktober Svar

  Hejsa,

  har aldrig været i New York, men kommer jeg det, så skal det helt sikkert være en kanel/rosin bagel med coleslaw og en kæmpe stor blåbær muffin – bare for at være helt traditionel 😀

 • Maja Christine
  Posted at 20:19h, 10 oktober Svar

  Vil gerne spise cupcakes i magnolia bakery i New York <3 De er intet mindre end fantastiske!

 • Mira
  Posted at 19:11h, 10 oktober Svar

  Jeg skal snart besøge New York og har overvejet Balthazar i SoHo:)

 • Michael poulsen
  Posted at 17:50h, 10 oktober Svar

  eleven madison park

 • Elizabeth
  Posted at 17:30h, 10 oktober Svar

  Jeg vil have en saftig, tyk burger på Five Napkin Burger på upper west side, medium rare, please with a side order of friturestegte løg!

  • Mira Arkin
   Posted at 20:44h, 10 oktober Svar

   Mor, det kan jeg kun være enig med dig i. Det skal Peter og jeg helt klart have.

 • Astrid Werge
  Posted at 16:51h, 10 oktober Svar

  Jeg skal til New York i november, og jeg har lige læst om en koreansk restaurant der ligger på 2. sal i et lejlighedskompleks og dermed næsten er gemt for offentligheden. Der vil jeg spise og så skal jeg KLART på Chelsea Market og have hummer!

 • IDA
  Posted at 15:04h, 10 oktober Svar

  Jeg har aldrig været i NY, men ville spise steder ud til gaden, hvor man kan mærke og nyde stemningen i NY.. 🙂 og så skal nogle af de det små “pølsemænd” der står alle steder da prøves..

 • IDA
  Posted at 15:03h, 10 oktober Svar

  Jeg har aldrig været i NY, men ville spise steder ud til gaden, hvor manken mærke stemningen og bare nyde stemningen i NY.. 🙂

 • Simon
  Posted at 14:08h, 10 oktober Svar

  Jeg ville besøge så mange ‘underground restaurants’ eller ‘guestaurants’ som muligt for at få en anderledes mad oplevelse

 • Thomas
  Posted at 12:47h, 10 oktober Svar

  Tror jeg ville spise butcher’s steak eller en hanger som de også kalder det på St. Anselm, 355 Metropolitan Ave. 🙂

 • Vikki
  Posted at 12:02h, 10 oktober Svar

  Jeg har aldrig været i New York, men kunne rigtig godt tænke mig det. Jeg ville besøge de der Food Trucks med Street Food de har derovre, som blomstrer op over det hele. Der er jeg overbevist om, at der er nogle perler imellem 🙂 Og så er konceptet virkelig sjovt synes jeg sammenlignet med Fast Food kæderne.

 • Jeanette Kiær Nielsen
  Posted at 11:41h, 10 oktober Svar

  Jeg vil rigtig gerne spise på The Cheesecake Factory.

 • Kim Holdrup
  Posted at 10:46h, 10 oktober Svar

  Martinis efterfulgt af champagne & hummer på Docks Oyster Bar & Seafood Grill, 633 Third Avenue @ 40th St,
  New York

 • Henrik
  Posted at 10:41h, 10 oktober Svar

  Jeg er bidt af en gal steak, og har väret det, det meste af mit liv, saa selv om jeg kan faa gode böffer herhjemme skulle jeg helt sikkert have en blue rare new york strip steak. Og pölsemanden paa hjörnet skulle ogsaa nok faa et enkelt besög, naar sulten paa tur rundt i byen skal stilles med en ägte new yorker hot dog.

 • Pernille Hansen
  Posted at 09:53h, 10 oktober Svar

  Jeg ville nok tag på en af de få rigtige Amrikanske Diner og få et typisk amrikansk meal eller så prøve slow food – Ville ønske jeg kunne komme til New York og få en smag af den amrikanske madkultur, men så ville de være perfekt med NewYorker by Heart:-)

 • Tine
  Posted at 09:48h, 10 oktober Svar

  Åh, i New York er der jo god mad på hvert hjørne, så jeg synes det er svært at sige præcis hvad jeg ville gå efter når jeg kommer tilbage. Men en ting er sikkert jeg skulle helt sikkert enten på Ivy Bakery der laver de lækreste cupcakes – og generelt kage, eller Magnolia Bakery (højst sandsynlig dem begge) der også har vildt lækre cupcakes, men også lækre cheesecakes og ægte amerikanske pies. (Behøver jeg at sige at jeg går amok i kager i NYC?)

 • Mellemmølle
  Posted at 09:30h, 10 oktober Svar

  Jeg ville tage på Red Lobster og spise skaldyr til jeg kunne trille derfra.

 • Lasse
  Posted at 07:40h, 10 oktober Svar

  Til trods for de mange lækre muligheder, så ville mit første stop nok være en hotdog eller pretzel fra en vendor på Times Square 🙂 Bare lige får, at føle at man er kommet til N.y

 • Thea Pedersen
  Posted at 23:48h, 09 oktober Svar

  Ville nok bestille den største og mest vamle milkshake, jeg kunne snuse mig frem til. En liter lyserød tyktflydende milkshake i et kæmpe glas med to sugerør. Det skal være et måltid i sig selv, og der skal helst være så meget, at jeg ville blive nødt til at spørge efter en doggybag til hjemrejsen.

 • Maria M.
  Posted at 22:59h, 09 oktober Svar

  T.G.I. Friday’s! 😀

  • Anne-Mette
   Posted at 02:52h, 10 oktober Svar

   Åååårh det er også bare for sindssygt!! Har dog kun været på en i London – dog noget mere end én gang 😉

 • Ann-Kristin
  Posted at 22:20h, 09 oktober Svar

  Nu har jeg aldrig været i NY, så jeg ved ikke helt, hvad der venter mig. Men er ret så vild med cheesecake, så en rigtig amerikansk version, ville stå ret højt på listen over mad der skal prøves 🙂

 • Birgitte
  Posted at 22:18h, 09 oktober Svar

  Har hørt så meget om pulled pork sandwich, så den skal helt sikkert prøves, når jeg forhåbentlig snart får muligheden for at besøge New York:-)

 • susanne
  Posted at 21:29h, 09 oktober Svar

  Åh lad mig se. Marokkansk på cafe mogador, en burger og en øl på hop devil og dessert hvor end Johnny iuzzini holder til nu om stunder….:)?

  Rigtig god tur …!

  Med venlig hilsen
  Susanne

 • Nicolai
  Posted at 21:27h, 09 oktober Svar

  Jeg ville tage på Lanza’s (“mafia joint” i Woody Allens “Manhattan Murder Mystery”).

 • Susanne
  Posted at 21:10h, 09 oktober Svar

  Hej Mira
  Jeg har aldrig været i New York! Mit svar må derfor være: Det sted, hvor jeg kan sidde og glo på alverdens mennesker der går forbi – samtidig med, at jeg nyder et måltid mad, jeg aldrig vil glemme. Jeg elsker at se på mennesker og jeg elsker mad:-)
  Hilsen Susanne

 • Anette
  Posted at 21:03h, 09 oktober Svar

  Brunch på Oscars, Woldorf Astoria, i den smukke art deco restaurent!

 • Mathilde
  Posted at 20:52h, 09 oktober Svar

  Oysterbar’en på Grand Central Station

 • Sisse A.
  Posted at 20:49h, 09 oktober Svar

  Har altid gerne villet prøve en ordentlig pretzel fra en af de små vogne, der står rundt omkring på gadehjørnerne. Og så ville det jo ikke være helt skidt at indtage den på en bænk eller et tæppe i Central Park! 🙂

 • Kristina K
  Posted at 20:17h, 09 oktober Svar

  Cupcakes fra Magnolia Bakery, selvfølgelig:-)

 • Ane
  Posted at 20:09h, 09 oktober Svar

  SushiSamba på 7th, uden tvivl! Det er bare et fantastisk sted med rigtig Newyorker stemning

 • Kristine M
  Posted at 19:53h, 09 oktober Svar

  Som den “Sex and the City” fan jeg er skulle jeg klart spise en cupcake på “Magnolia”

 • Henriette Pi
  Posted at 19:48h, 09 oktober Svar

  Jeg ville spise på “Rack an soul” på upper west side. Det mest vidunderlige amerikanske “snaksede” junk, på den gode måde 🙂

 • Birgit
  Posted at 19:24h, 09 oktober Svar

  Jeg skal da helt sikkert prøve Strawberry Cheese Pie i Junior’s Grand Central station. de sku’ være ret berømte for deres cheesecake’s 🙂

 • Stella
  Posted at 18:55h, 09 oktober Svar

  Lækker konkurrence! En New York cheese cake 🙂

 • Yasmin
  Posted at 17:58h, 09 oktober Svar

  Sushisamba! Det lyder så fedt og specielt! Og så har den jo været med i sex and the City 🙂 hihi

 • Frederik
  Posted at 17:45h, 09 oktober Svar

  Har været i New York enkelt gang.
  Det sted jeg helst vil besøge igen er Megu en japansk restuarant af høj klasse og med super betjening. Husker hvordan alle tjernerer råbte en japansk hilsen når der ankom nye gæster.
  Det jeg helt sikker skulle have igen er kobe croquettes som består af hakket kobe kød med foie gras inden i og så sprøde uden på, de er geniale.

  http://www.megurestaurants.com/

 • Emil
  Posted at 17:28h, 09 oktober Svar

  Jeg vil virkelig også gerne prøve oysterbar på Grand Central Station

 • Lisbeth
  Posted at 17:15h, 09 oktober Svar

  Jeg har ikke været i USA, men jeg ville elske at sidde i Central Park med et stort stykke cheese cake!!!

 • Anneke
  Posted at 16:36h, 09 oktober Svar

  At snuse til New Yorker luften, höre og se de gule taxier dröne forbi paa Manhattan og lade den store by overvaelde mig. Spise en Hotdog, mens vi gaar gennem Central Park og senere en dejlig stor cupcake til kaffen . Naar dagen gaar paa haeld og har givet mig en masse indtryk gaar vi ned i en lille bar hörer jazz og faar os en drink.

 • Katrine
  Posted at 16:34h, 09 oktober Svar

  En ægte amerikansk burger 🙂

 • Bibi
  Posted at 16:16h, 09 oktober Svar

  Det er et par år siden, jeg har været der, men den eksisterer stadig: Pastis på 9, Ninth Av (kendt fra serien Sex & the City) – dejlig mad og dejlig stemning: http://nymag.com/listings/restaurant/pastis/

  Og er man i NY må man absolut besøge Zabar’s på 2245 Broadway (ved 80th Street). Det er en delikatesseforretning med et, på bedste amerikanske vis, eeeeenormt udvalg og i en lækker, lækker kvalitet. De har også onlineshop men jeg har nu aldrig forsøgt at bestille her fra DK: http://www.zabars.com/the-story/ZABARS_STORY,default,pg.html

 • Debbie Jørgensen
  Posted at 16:10h, 09 oktober Svar

  Jeg har altid gerne ville prøve en såkaldt “corndog”, der tit og afte omtales i amerikanske serier. Jeg aner ikke hvad det er, men det lyder bare lækkert 😉

 • Sofie
  Posted at 15:53h, 09 oktober Svar

  Jeg vil så gerne spise på Per Se og sikkert også 100 andre steder når jeg engang kommer til New York.

 • Lotte Boesgaard
  Posted at 15:42h, 09 oktober Svar

  Jeg ville bare spise mig hele vejen gennem den fantastiske by!!

 • Lisbeth Skaalum
  Posted at 15:33h, 09 oktober Svar

  Jeg drømmer om igen at spise pizza på Lombardi´s. (32 Spring St.) Byens bedste!

 • Jakob
  Posted at 14:42h, 09 oktober Svar

  Oysterbar på Grand Central Station – selvfølgelig! 🙂

 • Eeyorenyk
  Posted at 14:38h, 09 oktober Svar

  Jeg har endnu til gode at opleve New York – Men når det (forhåbentlig) en dag sker, er min drøm at opleve så mange sider af New York som muligt – Også madmæssigt. Alt fra en fantastisk steak på et godt bøfhus, lækker autentisk asiatisk mad, en god sandwich på en tur i parken, den klassiske cupcake fra ét af de store mærker … Og tonsvis af donuts. Jeg er en sucker for donuts! <3

 • lajla pedersen
  Posted at 14:17h, 09 oktober Svar

  Jeg vil helt klart spise på westvay diner,var der 2 gange i maj måned,god mad og betjening.Bossen lignede en mafiaboss,så underholdning var der også,selvom det var ufrivilligt.

 • Emilia Liva Huusfeldt
  Posted at 14:14h, 09 oktober Svar

  Det må helt sikkert være Balthazar Restaurant 🙂 skulle være fantastiks på alle områder, vinen, maden og bageriet,

 • Lars Melgaard
  Posted at 14:10h, 09 oktober Svar

  Østers og Champagne på Oyster bar på Grand central..Mener der 14 forskellige slags. Der er vildt lækkert.
  Mvh Lars

 • Mikael Hostrup
  Posted at 13:50h, 09 oktober Svar

  Har hørt meget godt om Peter Luger Steak House – så det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

 • Betina
  Posted at 13:50h, 09 oktober Svar

  Pulled pork, spareribs og masser af sandwich ;-)))

 • Ghita
  Posted at 13:27h, 09 oktober Svar

  Hej.
  Nu har jeg aldrig været i New York, så hvad jeg skulle spise, ville være lige meget – bare jeg kom der over. 😀

  Men vil godt nok rigtig gerne vinde bogen. 🙂

 • Birthe
  Posted at 12:38h, 09 oktober Svar

  Nu har jeg aldrig været over atlanten, så det er svært at sige helt præcist:-) Men mon ikke det skulle involvere noget kage af en art!

 • Randi
  Posted at 12:37h, 09 oktober Svar

  En varm prezel er altid dejlig 🙂

 • Sigurd
  Posted at 12:29h, 09 oktober Svar

  Jeg ville klart spise på Cowgirl i West Village endnu engang. Super lækkert – og dejlig uformelt sted 🙂

 • Lone
  Posted at 12:21h, 09 oktober Svar

  Jeg har aldrig været i New York, så ved ikke hvor, men jeg skulle klart spise cheesecake. Det hører sig vel til i New York.

 • maria
  Posted at 12:05h, 09 oktober Svar

  Jeg vil da rigtig gerne vinde bogen!

  Jeg ville spise pastrami sandwich hos Katz Deli.

  Har aldrig været i New York, men jeg har venner der altid spiser der, når de er i New York, hvad de er ca hvert 4. år.

  Jeg kunne også godt tænke mig at prøve noget lækkert tex mex mad. Synes ikke rigtigt at vi har gode mexikanske restauranter herhjemme.

 • Diana
  Posted at 11:59h, 09 oktober Svar

  Jeg ville helt sikkert gå på opdagelse i Meat Packing District – og forhåbentligt finde en god steak.. Og så ville jeg handle ind i Whole Foods 🙂

 • Daniel
  Posted at 11:44h, 09 oktober Svar

  Masa, det skulle være fantastisk

 • Rumpetti
  Posted at 11:32h, 09 oktober Svar

  En hotdog fra Dogmatic, 26 E. 17th Street efterfulgt af en burger på parkeringspladsen uden for stadion før en footballkamp med Giants.
  Dertil en kold brewski!

 • Camilla Schnell Steen
  Posted at 11:16h, 09 oktober Svar

  Hvis jeg fik muligheden for at komme til New York, vil jeg besøge alle de foodcors jeg kunne komme i nærheden af. Men det sted jeg allerhelst vil prøve er The Oyster Bar… Den der ligger i underetagen på Grand Central Station, ved 42nd Street mellem Vanderbilt Avenue og Lexington Avenue. Så der vil jeg anbefale dig at tage hen 🙂 Når det er sagt så må du have en god tur og jeg håber jeg vinder Birthes bog 🙂

 • Michelle
  Posted at 11:06h, 09 oktober Svar

  Helt klart en ægte amerikansk burger!! Og cheesecake! 🙂

 • Charlotte
  Posted at 10:48h, 09 oktober Svar

  Hejsa
  Jeg har egentligt ikke hørt om ret mange restauranter i New York, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at smage pulled pork i NY. Jeg har selv prøvet kræfter med det og det smager fantastisk!! men jeg vil gerne smage det “rigtige” :D!!!!!

 • Per
  Posted at 10:47h, 09 oktober Svar

  St. Anselm for at få en rigtig lækker steak, mums!

 • Bettina Amden
  Posted at 10:21h, 09 oktober Svar

  Jeg ville spise alle de steder jeg overhovedet kunne nå at spise på. Men der ligger en lille italiener i the village som jeg nok ville prøve at finde igen.

 • Maria
  Posted at 10:09h, 09 oktober Svar

  Noget af det bedste mad jeg har fået i New York var faktisk en kosher hot dog fra en af de mange hot dog vendors….Det var bare så autentisk og så smagte den helt vildt godt 🙂 Måske ikke lige frem høj kulinarisk men, at stå der lige midt i New York og spise en hot dog….A dream come true 🙂

 • Ann
  Posted at 09:51h, 09 oktober Svar

  En omgang new york cheesecake ville jeg ikke sige nej til lige nu 😉

 • Mette
  Posted at 09:51h, 09 oktober Svar

  Hejsa. Hvis jeg kom til NY ville jeg bestemt prøve en gang steak and lobster – det lyder som en interessant sammensætning

 • Camilla
  Posted at 09:13h, 09 oktober Svar

  Jeg er allerede MEGET misundelig på din tur til NY (-:

  Jeg har ikke været i New York siden 2007, så der er helt sikkert dukket mange nye fantastiske spisesteder op siden da. Joe´s Pizza er helt klart et besøg værd igen!

 • Anni
  Posted at 09:08h, 09 oktober Svar

  Jeg vil gerne prøve en ægte omgang smovset spareribs, på den helt amerikanske facon.

 • Sarah
  Posted at 08:58h, 09 oktober Svar

  Næh hvor vil jeg gerne vinde den her bog 🙂

  Jeg vil klart prøve at spise på en af Gordon Ramseys restauranter hvis jeg fik mulighed for det.. Ellers kunne det også være sjovt at prøve en omgang pulled pork 🙂

 • Lars Rosengren
  Posted at 08:57h, 09 oktober Svar

  Sylvia´s i Harlem. Ingen tvivl.

  Jeg har, desværre, endnu ikke været i New York. Men efter jeg så Anna Hjernø besøge Sylvia´s har jeg haft lyst til at besøge stedet og få en rigtig gang soulfood.

  Så ville jeg sætte mig ud på gaden og bare kigge på mennesker. Det kunne jeg godt bruge timer på.

 • Amanda
  Posted at 08:24h, 09 oktober Svar

  På The River Cafe med udsigt til New York skyline 🙂

 • Rie
  Posted at 08:23h, 09 oktober Svar

  Jeg kunne virkelig godt bruge et gensyn med en cupcake fra Magnolia. Mmmm:)

 • Karen Engell Dalsgaard
  Posted at 08:22h, 09 oktober Svar

  Hvis jeg kom til New York igen, og jeg tilfældigvis lige havde vundet i Lotto, ville jeg spise brunch i Tavern on the Green i Central Park – der er alt, hvad hjertet kan begære og så lidt mere. Men skulle jeg nu ikke have vundet i Lotto, ville jeg gå ind på den morgenmadsrestaurant, jeg ikke kan huske, hvad hedder, men som ligger på 57. Street på venstre siden, lige efter man har krydset 5th Avenue og spise bagels med sesam og røræg – og jeg ville drikke et stort krus af deres gode kaffe til – også selvom den skulle give mig rystesyge resten af dagen 🙂
  Mange hilsener, Karen

 • Thomas
  Posted at 08:12h, 09 oktober Svar

  Cheesecake 🙂
  Det kan vi danskere bare ikke lave på samme måde

 • Trine K
  Posted at 08:11h, 09 oktober Svar

  Har aldrig været i New York – men vil så gerne, og i så fald må mit “helse-jeg” blive hjemme, for der skal være plads til en ordentlig amerikansk burger, med mayo, bacon og hvad der ellers hører sig til…

 • Mette L Eriksen
  Posted at 07:58h, 09 oktober Svar

  Når jeg er i NY går turen altid forbi hjørnet af 51st og Broadway til Ellen’s Stardust Diner, hvor din Be Bop a Lula burger med Sweet Potato Fries, Brownie Mudslide Sundae og Banana Shake bliver serveret i bedste Grease stil med højt hår, swing skørter og bowling skjorter af spirende Broadway stjerner. De leverer er show i topklasse og du er garanteret underholdt hvis du er til fed 50’er og musical musik. Åben alle dage fra 7-23(i hvert fald)

 • frk. sveske
  Posted at 07:47h, 09 oktober Svar

  Årh… Jeg har aldrig været i New York eller US. Tror deres udvalg ville bedøve mig totalt, men drømmer om at besøge en ægte amerikansk diner med den ægte stemning af US.
  – frk. sveske

 • Line M
  Posted at 07:45h, 09 oktober Svar

  TIlbage i april besøgte jeg for første gang NY og spise ved den lejlighed på rooftop restaurant/bar 230 på 5th Ave. Maden var ok, men egentlig ikke mere end det – med drinks, stemning og udsigt var ikke mindre end formidable!
  Har hørt gode ting om deres weekend brunch – så vil helt sikkert gerne tilbage og prøve den og opleve udsigten i dagslys.

 • Mette Wichmann Hansen
  Posted at 07:32h, 09 oktober Svar

  Jeg ville spise på Garage restaurant – superlækkert sted med højt til loftet, røde bløde velourtæpper, balkon, scene med livejazz til sent, hyggelig lille bar hvor folk lige får en fyraftensdrink OG så verdens bedste hummer ravioli!!
  http://www.garagerest.com/

 • Lotte Lang
  Posted at 07:25h, 09 oktober Svar

  i NY vil jeg kaste mig over Chelsea Market og se hvilke lækkerier, de har at byde på

 • Linda
  Posted at 07:17h, 09 oktober Svar

  Jeg ville spise American Spareribs med Coleslaw på Appleby’s på 42nd Street, hvor de også laver den lækreste lemonade med den autentiske smag. Sørg for at få et bord ovenpå, hvor I har udsigt over den pulserende gade. Magnolia er bestemt også et besøg værd, ja vel nærmest et must. Tag den der ligger ved Rockefeller, en rask lille gåtur fra 42nd Street, så er der gjort plads til dessert 🙂 Til frokost: Prøv en Clubsandwich i Bryant Park sammen med et glas Cranberry Juice, mmm!

 • Sara Mikkelsen
  Posted at 07:14h, 09 oktober Svar

  Jeg vil starte dagen i NY med en rigtig god, solid morgenmad ude i Polish Brooklyn, hvor servitricen kalder dig honey og kaffen er stærk – ovenpå det er jeg klar til dagen og til hvilke kulinariske udfordringer den måtte bringe 🙂

 • Tina K.
  Posted at 07:03h, 09 oktober Svar

  Blue Hill i Greenwich Village, hvis det kan lade sig gøre at få bord 🙂

 • lisbeth jørgensen
  Posted at 06:48h, 09 oktober Svar

  Jeg skal så meget finde en rigtig cinnamon roll og en ordentlig burger 🙂

 • Mette Boas
  Posted at 06:44h, 09 oktober Svar

  Jeg ville helt klart spise på Buddakhan igen. Lækre, delikate asiatiske retter -specielt en nudelret med hummer:)

 • Anne Marie
  Posted at 06:42h, 09 oktober Svar

  Jeg ville finde mig et lille sted der serverer pulled pork sandwiches med coleslaw og icetea. Bliver nødt til også at have en stor lækker blueberry muffin og nogle crab cakes må man også kunne finde i New York.

 • Dea D. Wille
  Posted at 06:34h, 09 oktober Svar

  En steak på keens chophouse (72 west & 36 street). Fantastisk kød og fantastisk atmosfære.

 • Martin
  Posted at 06:18h, 09 oktober Svar

  Det må være et gensyn med New York Cheesecake 🙂

 • Monica Joost sandberg
  Posted at 03:01h, 09 oktober Svar

  Som kæmpe Sex & the City fan, ville jeg helt klart en tur forbi magnolia bakery!
  Og så ville jeg rigtig gerne prøve at gå ud og få en kop kaffe på en diner – kl 3 om natten! (det ville jo være super fedt at kunne!)

 • Anne-Mette
  Posted at 02:45h, 09 oktober Svar

  Jeg har aldrig været i New York eller haft planer om det, hvorfor jeg ikke har sat mig ind i, hvor jeg ville tage hen at spise. Selvfølgelig er et besøg på eksempelvis en af Gordons restaurenter, som allerede er nævnt, noget af det, jeg ville overveje. Dog synes jeg Newyorker by Hearts blog har givet efterladt mig med et meget inspirerende og noget mere nuanceret billede af, hvad der ville være at finde der, end jeg havde, før jeg fandt hendes blog. Jeg har stadig New York-turen til gode, men jeg ville elske at kunne dykke længere ned i, hvad byen har at byde på 🙂

 • Majken
  Posted at 02:02h, 09 oktober Svar

  Jeg har desværre ikke været i New York. Jeg skulle helt klart prøve flere lokale dinere og få en burger med alt hvad der dertil hører.

 • Kenneth Slot
  Posted at 00:57h, 09 oktober Svar

  Jeg ville tage turen her fra Nibe og besøge http://bignicksnyc.com for at få autentisk US meals.
  Har dog aldrig været der, men skal 100% sikkert besøge, Big Nicks Burger Joint. En ægte amerikansk cheese burger er nu noget helt specielt. Har været i US et pat gange og der er altså en anden smag i deres burgere end her hjemme. Ved ikke om det er stemningen eller om de virkelignholder noget hemmeligt.
  God tur over there

  /Kenneth

 • Bettina
  Posted at 23:44h, 08 oktober Svar

  Jeg vil gå efter at prøve en god omgang soulfood om aften og så har jeg selvfølgelig været forbi et lækkert bageri i løbet af dagen hvor jeg har købt et udvalg af kager som indtages i central park.

 • Sandra Mouritzen
  Posted at 23:26h, 08 oktober Svar

  Hvis jeg, niks! Når jeg engang kommer til Newyork byen over alle byer, så skal den have gas på flere restauranter, men en ting som helt sikkert skal prøves er en af de lokale Diners, og Hard Rock Café, men der vil være mange flere, nok så mange at man ikke når dem alle. Men et listigt sted skal indtages en af de skønne morgene, og så prøve en rigtig amerikansk brunch 🙂

  Åhh mine tænder løber i vand allerede….inden Newyork indtages, så skal denne fantastiske bogs opskrifter først gennemprøves, nydes og ja bare spises 😉

 • Mona Kvistgaard
  Posted at 23:24h, 08 oktober Svar

  Jeg har tidligere været i NY så har prøvet blandt andet den klassiske; Magnolia Bakery. Jeg vil derimod gerne prøve restaurenten 230 FIFTH som er placeret så man får en fantastisk udsigt over New Yorks skyline. Har kun hørt gode ting om dette sted og skal bestemt prøves engang. For hvem siger dog nej tak til lækker mad, gode drinks, fornuftige priser og en helt fantastisk udsigt 🙂

  http://www.230-fifth.com/

 • Helle V
  Posted at 23:14h, 08 oktober Svar

  Jeg ville spise en stor sticky bun og finde et sted, hvor de kan brygge en ordentlig kop kaffe. 🙂

 • Rikke
  Posted at 23:07h, 08 oktober Svar

  Hvis jeg skulle spise i New York ville jeg prøve en masse forskellige diners. Jeg ville starte med The Diner i Meatpacking District, hvor jeg har hørt, at de har fantastiske sliders. Yummi!

 • Annette B
  Posted at 23:04h, 08 oktober Svar

  Har aldrig været i NY,men forestiller mig det er et eldorado med det bedste af alverdens køkkener til beskedne penge. Jeg vil dog gå efter at få smagt rigtig meget forskelligt fra det amerikanske køkken,er overbevist om der ligger rigtig mange smagsoplevelser og venter. Maden,håber jeg på bliver indtaget på en restaurant,hvor hyggen driver ned af væggene.

 • Signe
  Posted at 22:52h, 08 oktober Svar

  En stor drøm af min er at spise på en af Gordon Ramseys restauranter. Det ville være en fed oplevelse og hans mad skulle jo være fantastisk!
  Tak for denne konkurrence, hååber jeg vinder 😀

 • Irene
  Posted at 22:46h, 08 oktober Svar

  Pete’s Tavern er et klassisk New Yorker-sted, så meget atmosfære, rigtig søde bartendere og god, gedigen mad, der henter inspiration i det italienske køkken. Der ville jeg tage hen, hvis jeg skulle være så heldig at komme til New York igen.

 • Inga Sejane Hansen
  Posted at 22:46h, 08 oktober Svar

  Jeg vil helt sikkert besøge MagnoliaBakery omtalt i Sex and the City..:-) har set på deres hjemmeside…mums….der vil jeg gerne flytte ind hehe

 • Caroline N.
  Posted at 22:46h, 08 oktober Svar

  Selvom dem der kender mig skulle tro, det var umuligt, så har jeg aldrig smagt en vaskeægte cheesecake. Jeg har fået et par alternative versioner, men aldrig en helt rigtig en, som jeg forestiller mig dem.
  Når jeg tænker cheesecake, tænker jeg med det samme på New York, og jeg drømmer derfor om at komme til The Big Apple og smage en cheesecake, præcist som den skal være.

 • Tante Grøn
  Posted at 22:45h, 08 oktober Svar

  Helt klart Magnolia Bakery! og så noget American BBQ af en art.

 • Michelle Juul
  Posted at 22:43h, 08 oktober Svar

  Jeg vil mega gerne prøve en vaskeægte Reuben-sandwich! 😀

 • Ditte Rasmussen
  Posted at 22:42h, 08 oktober Svar

  Jeg ville spise en god burger et sted og slutte af med en cupcake fra Magnolia Bakery selvfølgelig 🙂

 • Charlotte
  Posted at 22:34h, 08 oktober Svar

  Jeg vil elske den bog!!
  Jeg ville spise østers på Oyster Bar I New York 🙂

 • Victoria
  Posted at 22:33h, 08 oktober Svar

  Vil smaddergerne prøve en rigtig amerikansk burger :-D!

 • Charlotte Louise
  Posted at 22:32h, 08 oktober Svar

  Var i New York i sommers og fik den bedste burrito hos “Dos Toros”, mener jeg den hed. En lille take-away shop. Er aldrig blevet så positivt overrasket! Tynd pandekage, mørt kød, guacamole, salsa, ris og bønner. Øj altså!! Og så var det jo ikke så dyrt og jeg kunne kun knap nok spise op!

 • julie
  Posted at 22:31h, 08 oktober Svar

  Jeg ville spise i et rigtigt lækkert bageri med nogle lækre lækre cupcakes og ikke mindst new york cheesecake! mums mums mums
  🙂

 • Lise
  Posted at 22:23h, 08 oktober Svar

  Årh, New York. Jeg ville stå tidligt op, købe en avis og sætte mig på dineren ved subwayen på 72nd Street og drikke alt for meget tynd kaffe og spise blueberry pancakes, æg og en frugt cup, læse avisen og nyde stemningen af de lokale, gamle damer, der kommer ind og spiser morgenmad og for Gud ved hvilken gang, lader sig charmere af personalet 🙂

 • Lea
  Posted at 22:23h, 08 oktober Svar

  Generelt vil jeg bare gerne til New York, men da jeg aldrig har været der, så må mit svar være, at jeg ville prøve noget meget amerikansk, som fx en omgang morgenmad på en diner.. Ellers ville jeg gerne nyde, en steak-sandwich på en bænk i Central Park..

 • Morten
  Posted at 22:21h, 08 oktober Svar

  En pastrami sandwich hos Katz’s Delicatessen.Kvantitet samt kvalitet i god harmoni. Senere må der blive tid og penge til Michelin.

 • Mette S
  Posted at 22:21h, 08 oktober Svar

  Som stor SATC fan skulle jeg helt sikkert forbi Magnolia Bakery og prøve en af deres cupcakes

  • Irene
   Posted at 22:48h, 08 oktober Svar

   De er gode! Smagte dem på en SATC-bustur for et par år siden – et must for en ægte fan!

 • Hans
  Posted at 22:21h, 08 oktober Svar

  Tror jeg ville snuppe en hot dog på et travlt gadehjørne.

 • Christina Kirk-Andersen
  Posted at 22:17h, 08 oktober Svar

  Ville elske at prøve den store amerikanske morgenmad på Pastis i the Meatpacking District… Så starter dagen på ægte amerikansk vis 🙂

 • Jenny
  Posted at 22:14h, 08 oktober Svar

  At bede om kun en ting at spise i N. Y. Er som at, tjaaa jeg kan ikke komme på en god sammenligning.

  De sidst to gange jeg har været i NY har jeg haft ambisioner om at prøve momofuku, men der er altid kommet andet (mad) i vejen. Så momofuku må være mit svar.

  Jeg fik dog prøvet en cookie og en softserve fra momofuku milk bar sidst, dog ikke den berømte cereal milk. Deres crac pie vil jeg afprøve på nogle kollegaer om en lille måned.

 • Sofie
  Posted at 22:14h, 08 oktober Svar

  Der ligger et lille bitte sted i Chinatown der slet og ret hedder Fried dumplings. Det eneste du kan få der er.. ja gæt engang, stægte dumplings. Det koster 1 dollar for 5 store, frisklavede og super lækre dumplings. Det eneste damen bag disken siger når man kommer ind er, hvor mange vil du ha? En gang fik jeg ikke penge tilbage, jeg fik bare flere dumplings 😀
  Jeg vender altid tilbage for en billig og autentisk frokost.

 • Christina Bennetzen
  Posted at 22:14h, 08 oktober Svar

  Jeg ville elske at spise cheesecake på Two Little Red Hens på 2nd Avenue. Umhhhhhh

 • jeanette
  Posted at 22:12h, 08 oktober Svar

  Spændende konkurrence – jeg ville gå ind og spise en god burger med Kobekød eller tun lige ved Times Square og drikke en god øl hvis man er til den slags. Derudover så ville jeg besøge flere af spisestederne ved Grand Central Station, her kan man købe alt mellem himmel og jord, eller måske nøjes med at kigge.

 • Marlene Høj
  Posted at 22:12h, 08 oktober Svar

  Åh, sådan et Steakhouse, hvor bøfferne er store og møre. De må da være til at finde i NY 🙂

 • Anders
  Posted at 22:11h, 08 oktober Svar

  Østers under central station 🙂

 • Pia
  Posted at 22:07h, 08 oktober Svar

  Jeg ville nok finde et sted med bagels , altså de virkilig lækre nybagte nogle.
  Eller et sted med muffins…mmmm
  eller en ægte N:Y burger

  🙂

 • Laura Seierøe
  Posted at 22:06h, 08 oktober Svar

  Et utrolig hyggeligt og lækkert spisested, som ligger i et super skønt kvarter.
  De laver den bedste mad og skønne drinks.

 • Lisbeth Ahlberg
  Posted at 22:03h, 08 oktober Svar

  Vores lille fam. På to sønner, far og mor drager til New York til sommer, og vi skal have dejlige bagels gerne indtaget i Central Park. Tror nu også at drengene også vil nyde de særlige klassiske hotdogs, serveret fra en lille pølse vogn

 • Irene
  Posted at 22:01h, 08 oktober Svar

  Jeg vil til Harlem, stå i kø sammen med masser af afroamerikanere og spise Berbere Roasted Chicken og fornemme stemningen, kulturen og ha’ fingeren på pulsen.

 • Sandra
  Posted at 22:00h, 08 oktober Svar

  Jeg anbefaler klart østersbaren under Grand Central Station 🙂 Fantastisk sted!!!

  • Mira Arkin
   Posted at 22:52h, 08 oktober Svar

   Ja, det er et klasse sted!

 • Rikke B.
  Posted at 21:58h, 08 oktober Svar

  Hvis jeg skulle til New York, ville jeg vælge en kæmpe, rød, mør, saftig og velsmagende New Yorker steak 🙂

 • Maja Vang
  Posted at 21:56h, 08 oktober Svar

  Jeg er ikke spor misundelig over din tur til NY, er bare den fedeste mad og ekstremt mange varianter. Rigtig godt tur 🙂 Glæder mig til at høre om den

 • Dennis
  Posted at 21:56h, 08 oktober Svar

  Skal man til USA, skal man selvfølgelig spise en ordentlig omgang BBQ.
  I New York ville jeg vælge Fette Sau, som skulle være blandt de bedste BBQ restauranter i New York.

 • by Busk
  Posted at 21:55h, 08 oktober Svar

  kender ikke så meget til byen, men kunne godt tænke mig at besøge Magnolia backery:-)

 • Katrine
  Posted at 21:54h, 08 oktober Svar

  Uh, det ved jeg ikke helt. Selvom det kun er lidt over 1 år siden, jeg var i NYC sidst. Men det ville nok blive noget kinesisk i Chinatown eller et eller andet hipt men uprætentiøst spisested.

 • Danielle Ruben
  Posted at 21:54h, 08 oktober Svar

  Kan virkelig anbefale dette lille men suveræne taco sted, som jeg besøgte sammen med en local food pusher sidste sommer:

  Snack Dragon Taco Shack
  199 E 3rd St
  New York, NY 1000

 • Jacob Lassen
  Posted at 21:52h, 08 oktober Svar

  Jeg vil gerne til en rigtig amerikansk Thanksgiving middag, med en stor kalkun på bordet, og måske en pumpkin pie til dessert ! 🙂

 • Tenna Stockfleth
  Posted at 21:52h, 08 oktober Svar

  Var i NYC for 3. gang 6 dage i september – og spiste på aftensmad flere gode steder:
  Spice market, i meatpacking district http://www.spicemarketnewyork.com
  – det var bare rigtig rigtig godt. Vi fik tasting menu og tasting vinmenu, 3 personer, 2300 kr…
  burger joint på http://www.parkermeridien.com/eat4.php – super fedt sted til hurtig aftensmad og lækker burger med The Works…Det skal du prøve

  Brunch på Penelope – meget meget hyggeligt og lokalt sted:
  http://www.penelopenyc.com/
  og så den “kendte” bubbys i tribeca – også rigtigt fint og hyggeligt sted – og meget lokalt!!!
  http://bubbys.com/bubbys-tribeca/
  Åh, jeg kunne tage af sted med det samme…
  Hvis i er flere der skal af sted, kan jeg anbefale at booke restauranterne hjemmefra, så I ikke skal til at tage stilling til hvor og hvad I skal, efter en hel dag med shopping og sightseeing…
  Rigtig god tur!!!

  • Mira Arkin
   Posted at 22:51h, 08 oktober Svar

   Uhm, har godt spist en sindssygt god burger på Burger Joint. Var helt vild med det sted. Totalt lusket og totalt i orden burgere 🙂

 • tina gosch
  Posted at 21:52h, 08 oktober Svar

  bacon burger

 • Sille
  Posted at 21:52h, 08 oktober Svar

  Jeg drømmer om at besøge Mario Batalis Babbo Ristorante e Enoteca i NY 🙂

 • Frk Kolding
  Posted at 21:50h, 08 oktober Svar

  Jeg ville spise mig igennem toglinje 7s mangeartede madkulturer. Latinamerikansk, kinesisk, japansk og alt det imellem. Uovertruffent og billigt.

 • Nanna
  Posted at 21:50h, 08 oktober Svar

  En cupcake fra Magnolia Bakery 🙂

 • Lise
  Posted at 21:49h, 08 oktober Svar

  Jeg ville skynde mig hen til Momofukus Milk Bar og købe de vidunderlige Compost Cookies…

 • Prinsesse Suh
  Posted at 21:47h, 08 oktober Svar

  Da jeg var i NY couchsurfede jeg en del, og der mødte jeg blandt andet en kinesisk fyr, som en gang imellem inviterede couchsurfers på middag. Jeg var så heldig at være den første til at melde sig, og så blev jeg inviteret hjem til ham og hele hans kinesiske familie i Chinatown, hvor der blev serveret det bedste fra det kinesiske køkken for familien – og naboerne. Vi fik alt muligt lækkert – og knap så lækkert – og det var lige så ulækkert at spise der som i Kina, men det var en fantastisk oplevelse at blive en del af en kinesisk familiemiddag, og som at være med i et totalmadteater. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve igen.

 • Christoffer Lindhardt
  Posted at 21:46h, 08 oktober Svar

  The River Café

 • Stine
  Posted at 21:38h, 08 oktober Svar

  Ville da helt sikkert prøve om jeg ikke kunne finde en af de gamle dinner. Bare for at opleve den stemning der er der :0) Ellers ville jeg som så mange andre gerne prøve Gordon Ramsays restaurant.

 • Henriette
  Posted at 21:38h, 08 oktober Svar

  Grillet laks med græskar risotto på Blue Water Grill – Yummy in the Tummy

 • Bettina Fogde
  Posted at 21:38h, 08 oktober Svar

  “Spice Market” i Meatpacking District – hvor jeg har været så heldig at få bord nu på søndag d. 14/10 (praktisk nok samme dag som min mands har fødselsdag:) stedet er særdeles populært ,(bordbestilling i god tid er nødvendigt), men slet ikke dyrt.

 • LiseH
  Posted at 21:37h, 08 oktober Svar

  Jeg har været i NYC for mange år siden og spiste dengang på en restaurant, der hed noget i stil med Americas. På menukortet var specialiteter fra samtlige stater, hvilket er et genialt koncept. Den restaurant, hvis den stadig eksisterer, kunne jeg tænke mig at besøge igen. Ellers er en hot dog med the works købt på et gadehjørne for ingen penge også lige til at hapse.

 • Astrid HJ
  Posted at 21:37h, 08 oktober Svar

  Jeg skal tilbage og have endnu en New York Hotdog på et af hjørnerne ved Times Square – meget turistet, men også bare helt vildt fedt!

 • Frederik Kreutzer
  Posted at 21:37h, 08 oktober Svar

  Tillykke til Birthe med bogen. Min drøm i NY hedder helt klart 11Madison, som godt nok er meget berømte for deres tasting menu, men også har det vildeste vinkort med perler på en lang snor. 122 sider med flasker, jeg gerne ville nyde…

  Mvh
  Frederik

 • Helle
  Posted at 21:36h, 08 oktober Svar

  Jeg vil gerne side på en bænk i Central Park og spise noget lækker fra et gadekøkken

 • Louise Andersen
  Posted at 21:36h, 08 oktober Svar

  Hejsa

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve sådan en Meatball restuarant. Og jeg skulle have en stor snasket Meatball sandwich 🙂

  Hav en dejlig dag
  Hilsen Louise

 • Lisa Baggesgaard Hansen
  Posted at 21:32h, 08 oktober Svar

  Jeg kender ikke til spisesteder eller trends i New York, men jeg ville helt klart helst spise noget, jeg ikke har smagt før og som er en lokalitet lige dér hvor jeg befinder mig (når jeg er i New York). Jeg elsker at følge Birthes blog, og håber at jeg kan strege et julegaveønske, når jeg vinder denne bog 🙂

 • CharlotteJac
  Posted at 21:31h, 08 oktober Svar

  Jeg ville rigtig gerne prøve at spise ægte Pekingand og det skulle selvfølgelig være i Chinatown 🙂
  God tur til NY og glæder mig til at læse resultaterne af det hårde arbejde det må blive at skulle spise igennem derovre 😉

 • Birte Poulsen.
  Posted at 21:31h, 08 oktober Svar

  En rigtig amerikansk burger! – Med det hele. Har forstået fra andre at det skulle være helt anderledes end McDonalds og BurgerKing…..

 • Anette Køhn Mølbæk
  Posted at 21:27h, 08 oktober Svar

  Jeg ville helt sikkert spise på en Gordon ramsay restaurant.. 🙂

 • marianne nielsen
  Posted at 21:24h, 08 oktober Svar

  min største drøm er at spise på Gordon Ramseÿs restaurent

 • Emilie
  Posted at 21:22h, 08 oktober Svar

  Nu er jeg ikke så fash, men jeg vil rigtig gerne prøve at spise på en af de der snuskede diners hvor alle er på fornavn og servitricens humør hælder meget til enten glad eller bitter!