En gåtur i Tourrettes sur Loup

En gåtur i Tourrettes sur Loup

_1040318s

Jeg er godt nok hjemme igen efter to dejlige uger i Sydfrankrig. Men kig lige med fra en af dagene dernede, hvor vi viste vores lille lokale by frem for nogle venner, der kom på besøg.

Her er det Tourrettes set på vej ind fra byen fra Vence-siden. Den er bare så fin. Vores hus ligger et stykke udenfor byen.

_1040321s

Byens lille kirke.

_1040330s

En af indgangene til byens middelalderdel – det er den del af byen, som man kan se på det øverste billede. Det virker umuligt at bygge en by på den måde med husene klinet op ad hinanden og hvor det virker som om det hele når som helst kunne styrte ned i kløften.

_1040334s

Man møder altid en eller flere katte, der tager en slapper på de solvarme sten. Den her var ret smadret og træt. Den har nok haft en vild nat.

_1040339s _1040340s

Byen er bare så utroligt fin med de kringlede gyder og trapper alle vegne. Og der bor rigtige mennesker i de små huse – det er skam ikke turistfis det hele. Tænk at bo sådan et sted. Mange af dem har den vildeste udsigt over dalen og Middelhavet.

1Comment

Post A Comment

  • Lis Klein
    Posted at 08:36h, 28 oktober Svar

    DEt var sjvot af gense byen som hvor jeg boede en uge i forbindelse med kokkekursus hos Arne Fusager og Birgit Sandager..

    Ja, der er utrolig smuk i Sydfranskrig vi er dernede 14 dage hvert forår og efterår. Det er dage jeg nyder rigtig meget med daglig svømning i poolen.