Frokost ved Seinen på elegante Monsieur Bleu

Frokost ved Seinen på elegante Monsieur Bleu

monsieur bleu palais de tokyo

Min veninde og jeg spiste en meget dejlig frokost i helt fantastisk lækre omgivelser på Paris’ museum for moderne kunst – Palais de Tokyo, som ligger ud til Seinen, skråt overfor Eiffeltårnet. Her ligger den chic’e restaurant Monsieur Bleu, som er så elegant indrettet at kun de mest lækre og elegante mennesker kommer og spiser der. Der var meget høj fabulousnesfaktor her! Alle gæster så ud som om de enten var kreative direktører, skuespillere, designere eller royale. Undtagen måske lige os i vores fornuftige “vi-går-rigtig-langt-i-Paris” fodtøj.

Man skal vide, at Monsieur Bleu er der, for de gør ikke meget ud af at vise vej til den i museet. Men efter at være gået gennem det store, rå museum fandt vi en hemmelig dør, hvor der ikke var noget skilt, men hvor der stod en vagt, og gik ind og voila! Verdens smukkeste rum med sindssyg loftshøjde, smukke grønne stengulve og lækre møbler i mosgrøn velour. Søde og hotte tjenerpiger og en snazzy bar i messing. Et virkelig dejligt rum at spise frokost i.

Monsieur Bleu har åbent til kl. 02, og der skulle efter sigende være über tjekket til drinks efter middagen – det kan jeg roligt forestille mig.

Vi nød at sidde i de behagelige stole og kigge på de fabulous gæster og på Eiffeltårnet og Seinen. Maden var ikke bedre end så mange andre steder, men man sidder virkelig godt her. På alle måder.

_1180668s _1180669s

Trille fik tun med sesam og en agurkesalat med peberrod.

_1180672s

Jeg spiste sprødstegt laks med sydfranske grøntsager – bønner, courgetter, artiskokker m.m. og en grøn urtecreme.

_1180674s

Cheesecake med lime (og guld!) til Trille.

_1180675s

Chokolade fondant med salt karamelcreme til moi. Ikke så pænt, men meget meget tasty.

_1180665s _1180692s

Og så gik vi over Seinen og dryssede rundt og kiggede i butikker. Se lige det Eiffeltårn, altså! Der er så dejligt i Paris.

 

No Comments

Post A Comment