Frokost på Barburrito – frisk meximad

Frokost på Barburrito – frisk meximad

_1050750s

I får lige en hurtigkigger på et lille, nyt sted, der er åbnet i Skindergade i København. Endelig et mexicansk sted med friske, appetitlige retter og ikke det der heftige tex-mex mad, man normalt får i Danmark, hvor alt er sjasket til i smeltet ost, og man har lyst til at lægge sig til at dø bagefter.

Barburrito elsker de det ægte mexicanske køkken – jeg var forbi og spiste en hurtig frokost. 

_1050758s

De tre chilisaucer var hjemmelavede og smagte dejligt friskt af tomat. Det var tre varianter: Medium, Hot og Superhot. Jeg er ret standhaftig når det gælder spicyness. Mange gange har jeg lavet en karryret, som jeg syntes var lige i skabet rent stærkhedsmæssigt, men hvor Peter slet ikke har kunnet spise det. Der er forskel på folk!

Jeg startede med den hotte, som var frisk-hot, men uden at jeg døde af det. Den superhotte var superhot, men stadig spiselig. Det var lækkert at de smagte så meget af frisk tomat. Totalt cool med hjemmelavede chilisaucer!

barburrito

Jeg fik en burrito med “charred” kylling. Den var nu ikke så grillet/branket i smagen.  Burritoen var rullet om salat, syltede løg, kyllingebryst, ris og bønner. Det var lækkert og friskt, men der var næsten for mange forskellige ting i burritoen – det var lidt svært at smage og sætte pris på de enkelte elementer, når der var så meget proppet i på én gang. Til burritoen fik jeg dejlige plantainchips og grov guacamole. Det hele pøsede jeg til med de forskellige chilisaucer. Det var dejligt.

_1050757s

Til maden drak jeg en lime-mynte lemonade, der smagte dejligt friskt og som havde smagt helt vildt godt som cocktail med noget sprut i :-).

Man kan i øvrigt godt få cocktails på Barburrito. Gromit, som er en af byens topbartendere, mixer frozen margaritas som står i sådan nogle slush-agtige maskiner i baren – klar til at blive drukket.

Det hele var ret billigt – jeg kan ikke huske hvad det kostede, men det var under 100 kr. Næste gang vil jeg prøve deres friske tacos. Og hvis du tror ægte tacos er de der sprøde, friturestegte sataner, som krakelerer, når du prøver at spise dem, så tro om. En rigtig taco er nemlig en blød majstortilla med lidt fyld i. Lige som dem, jeg spiste i Dallas.

Barburrito
Skindergade 36
1159 København K

_1050753s

1Comment

Post A Comment

  • Mette
    Posted at 11:35h, 03 februar Svar

    WOW – det ser altså dejligt ud.
    Jeg tror godt, jeg kan lokke en vis sød fotograf med derhen!!!

    Tusind tak for inspirationen, jeg kendte ikke til det nye sted.