Fredagsdrink: Hugorm fra Lidkoeb OG Cocktail Week!

Fredagsdrink: Hugorm fra Lidkoeb OG Cocktail Week!

I kender sikkert allerede Dining Week, som løber af stablen i uge 7. Nu udvider Dining Week med Cocktail Week! Yay!

I samarbejde med en lang række af Københavns fabulous cocktailbarer kan man nu købe en cocktailbillet til 2 cocktails for 100 kr. (+ 10 kr. i billetgebyr).  Inkluderet er en særlig festivalcocktail, som laves i samarbejde med Fentimans og Diageo. Desuden får du en signaturcocktail fra den bar, du køber billet til.

I år er en slags prøve, for hvis det bliver en succes får Cocktail Week sin helt egen uge, ligesom man også har det i London og New York.

Du kan gå se, hvilke barer der er med og hvad de byder på af cocktail (og købe billet) her.

 

Her får du opskriften på Lidkoebs signaturdrink til Cocktail Week:

HUGORM

60 ml. Bulleit Bourbon infuseret med kamilleblomst
3o ml. friskpresset citronjuice
15 ml. sukkersirup
6 dråber Henri Bourdain-pastis
1/3 hvide af et æg

  1. Start med at lave din Bulleit Bourbon med kamilleblomst. Det gør du ved at tilsætte 3 gram kamilleblomster til en flaske Bulleit Bourbon. Lad stå i 24 timer, inden du sier det igennem en fintmasket si eller et osteklæde.
  2. Herefter laver du din sukkersirup. Tag 1 del vand til 1,75 dele sukker, og varm stille og rolig massen op til den bliver til sirup.
  3. Bland det hele i en shaker, som du ryster kort uden is – et såkaldt dry shake. Fyld herefter shakeren med is og shak i 10 sekunder. Til sidst strainer (eller sier) du din cocktail over frisk is i en whiskytumbler.

No Comments

Post A Comment