Fredagscocktail: Maraschino Martini
Her er en fredagscocktail til alle martinielskere. Jeg er vild med den sprøde, klare drik, som på én gang både klarer hjernen og slører den lidt til på aller bedste vis. Her er den lavet i en alternativ version med den lækre maraschinolikør. Den har en grøn, frisk smag som klæder den klassiske martini fantastisk. Og selvfølgelig skal den pyntes med et maraschinokirsebær (mørke kirsebær, der har ligget i maraschinolikør – de smager sindssygt godt!).
Maraschino Martini
60 ml gin (fx Tanqueray 10)
20 ml maraschino (fx Luxardo)
10 ml tør vermouth (fx Noilly Prat)
isterninger
Pynt: Maraschinokirsebær og citronskal
Gin, Maraschino og vermouth shakes grundigt med is og straines over i et afkølet cocktailglas. Pynt med maraschinokirsebær og et stykke citronskal, der twistes over glasset før det kommes i.
No Comments