Fredagscocktail: Hyldeblomst Sour
Jaaaa, det er fredag og jeg har lavet en fredagscocktail for en gangs skyld. Eller dvs. Peter har lavet den efter mine instruktioner:-)
Der er duftende hyldeblomster i haverne lige nu, så vi skal have os en frisk og frothy hyldeblomst sour. Hyldeblomstsmagen kommer fra den franske hyldeblomstlikør, St. Germain. Har du ikke lige sådan en flaske, kan du bruge almindelig hyldeblomstsaft i stedet, men så skal du skrue lidt ned for siruppen i opskriften.
Hyldeblomst Sour
45 ml gin – vi brugte den citrussmagende Tanqueray 10
30 ml frisk citronsaft
30 ml St. Germain
15-30 ml sukkersirup 1:1 (afhængig af hvor sure citronerne er)
½ æggehvide
isterninger og hyldeblomster
Kom gin, citron, St. Germain, sukkersirup og æggehvide i en shaker og ryst det godt sammen (dry shaking, dvs. uden is) til det skummer. Kom isterninger i og shake igen. Drinken straines ned i et glas med isterninger og pyntes med hyldeblomster.
Tjek lige min ven Jacob, som smukt stillede op som maskulin model med en kun lidt girlie blomsterdrink i hånden – tak ven!
jakob
Posted at 10:44h, 20 juniSkal prøves iaften. Ser spændende ud.
Trine
Posted at 09:32h, 14 juniDu tager simpelthen sådan nogle lækre billeder 🙂
Alt ser så lækkert ud 😛
Mira Arkin
Posted at 09:36h, 14 juniTusind tak 🙂
Randi
Posted at 11:20h, 10 juniMeget lækkert! Tak for tip!