Fredagscocktail: Centaur

Fredagscocktail: Centaur

Annonce

Nå folkens, så er det drinkstid! Jeg var jo på den her fantastiske tur til Cognac (ja, det er en by), hvor jeg besøgte Remy Martin, som holder til midt i byen. På turen spiste vi frokost på Club Remy Martin, som er firmaets smukke repræsentationshus, hvor de holder smagninger, middage og andre arrangementer. Inden en virkelig lækker frokost der, nuppede vi lige en drink i klubbens bar.

Det var denne her Centaur, som jeg blev så positivt overrasket over. Cognac fungerer simpelthen så godt sammen med ginger ale og Angostura bitter, fordi alle tre elementer supplerer hinanden eminent med de ristede, krydrede, varme smage, som de alle sammen indeholder. Virkelig forfriskende drink, som smager lidt hen ad en blanding af ice tea og en Dark & Stormy. Og super nem at lave. Navnet kommer fra den centaur, som er en del af Remy Martins logo.

Se opskriften nederst, hvor jeg har lavet den derhjemme og hvor den igen smagte fantastisk. Til sådan en fortyndet drink som denne, bruger jeg ikke den aller dyreste cognac i verden. Jeg brugte Remy Martins VSOP, som er super god i drinks. Og ja, jeg tog billederne her i formiddags. Og ja, jeg smagte! Selv om klokken kun var 10! Èt eller andet sted i verden, var klokken jo nok 17…

Centaur

1 stk.

isterninger
4 cl cognac VSOP
3 dash Angostura bitter
10 cl ginger ale
1 stykke citronskal

Fyld et glas med isterninger (et Collinsglas eller lignende). Hæld cognac i og dryp med Angostura. Top med ginger ale og vrid et stykke citronskal over drinken og kom den til sidst i glasset.

2 Comments

Post A Comment

  • Louise P
    Posted at 15:21h, 29 november Svar

    Den må jeg lave senere, har tilfældigvis alle ingredienserne, men havde ikke tænkt på at kombinere dem 😊. Og elsker at du både drikker drinks før frokost og kl 10. Ren Mad men! Selvfølgelig kun for dine læseres skyld 😂.

    • Mira Arkin
      Posted at 23:00h, 29 november Svar

      KUN for jer 😍