Fredags- (hov, jeg mener lørdags-) cocktail: Asian Mary

Fredags- (hov, jeg mener lørdags-) cocktail: Asian Mary

_1290459s

Det er altid et godt tegn på totalt afkobling i ferien, at man ikke ved hvilken dag det er. I går vidste jeg f.eks. ikke at det var fredag og derfor glemte jeg fuldstændig at komme med ugens fredagscocktail jer. Jeg beklager! Men jeg havde til gengæld en dejlig dag i Nice med både frokost og is (som I nok skal høre om senere).

Det bliver i stedet en lørdagscocktail denne uge. Her har jeg fået lov at dele den rigtig gode asiatiske version af en Bloody Mary, jeg fik da jeg brunchede noget så godt på Nimb Brasserie for en måned siden. Måske er den lige sagen til din egen weekendbrunch?

Asian Mary
5 cl vodka
1 tyk skive (fingerspids)  ingefær
1 barspoon yuzu* (svarer til 1 lille tsk)
1 kvist koriander
1 barspoon kimchi
10 cl tomatjuice

Pynt: Ingefær og Koriander

En tyk skive med ingefær og en kvist koriander muddles i shakeren først, hvorefter alle ingredienser kommes i og det hele shakes. Hældes i et  high ball glass med isterninger.

*Yuzu er en citrusfrugt. Du kan købe yuzusaft på flaske i asiatiske specialbutikker.

No Comments

Post A Comment