Foodie – dejlig essay-kogebog-med-meninger fra Marie Holm

Foodie – dejlig essay-kogebog-med-meninger fra Marie Holm

foodie, marie holm

I dag udkommer madskribent og redaktør Marie Holms nye bog, Foodie, som jeg har fået et anmeldereksemplar af. Jeg kender Marie som min meddommer i nogle af Politikens smagtests og vi er ret enige om det meste. Hun er et dejligt menneske og det glæder mig så meget, at se hendes fine bog. For selvfølgelig er den lige så hjertelig, vidende, passioneret og madelskende, som Marie selv er. 

Bogen er skrevet som små essays om emner som pølsemagning, naturvin, budding, problemet med nymodens desserter (Marie, jeg er SÅ enig med dig her!) og meget andet. Ind i mellem er strøet Maries og andres gode opskrifter og en masse viden fra hende, men ikke mindst fra andre madprofessionelle. Det er så sympatisk, at hun – selv om hun ved en masse om mad – stadig søger viden fra andre. At hun anerkender, at man stadig kan lære rigtig meget af at tale med sin slagter, vinpusher, konditor, farmor med videre.

Jeg glæder mig til at hygge over de velskrevne, veloplagte essays og til en dag at kaste mig ud i at lave min egen budding.

Foodie
Marie Holm
Gyldendal
192 sider
kr. 249,95

No Comments

Post A Comment