Flæskestegssandwich med rødkåls-æbleslaw og blå ostecreme

Flæskestegssandwich med rødkåls-æbleslaw og blå ostecreme

Annonce


Fotograf Signe Bay for Ost & ko / Mejeriforeningen

Jeg spiser flæskestegssandwich hele året, men lige nu er det jo særligt meget flæsketid, så hvad med at fylde en lækker briochebolle med sprødstegt ribbensteg, frisk rødkålssalat med æbler og en fræk creme lavet med blåskimmelost? Det er altså guf. Måske en idé til frokost 1. juledag, hvis du da ikke skal til den store julefrokost… Vi kommer til at at dalre rundt i nattøj og spise rester hele dagen.

Flæskestegssandwich m rødkåls-æbleslaw og blå ostecreme

4 pers.

500 g stegt ribbensteg (varm eller kold)
300 g rødkål
2 æbler
håndfuld kørvel
½ bakke karse
2 spsk æblecidereddike
2 spsk olivenolie
Salt og sort peber
50 g blåskimmelost
4 spsk creme fraiche 18%
4 spsk mayonnaise
4 brioche burgerboller.

  1. Snit rødkålen fint og skær æbler i tynde både – bare lad skallen sidde på, den er pæn. Vend kål og æbler med plukket kørvel og karse, æblecidereddike og olivenolie og krydr med salt og peber.
  2. Rør blåskimmelosten sammen med creme fraiche og mayonnaise og smag til med salt og lidt peber. Lun eller rist bollerne og skær ribbenstegen i tykke skiver. Smør bollerne med ostecremen og læg sammen om ribbensteg og slaw og evt. ekstra kørvel.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Ost&Ko og Mejeriforeningen. 

No Comments

Post A Comment