Fiskens Dag på ‘Rådderen’ – endnu et video-indlæg

Fiskens Dag på ‘Rådderen’ – endnu et video-indlæg

Som I kan se ovenfor, har jeg været et smut forbi Fiskens Dag på Rådhuspladsen i dag. Der var masser af mennesker og dejlig dansk musik med hav- og fisketema, f.eks. spillede de “Skibet skal sejle i nat” mens vi gik rundt på pladsen. Vejret var ikke så hot, men det var de fiskeglade fremmødte ligeglade med. Der var masser af smagsprøver og friskstegte fiskefileter og boder, hvor man kunne købe fisk og skaldyr.

Jeg kom hjem med lidt multe og en ordentlig dynge jomfruhummere fra min lokale fiskemand, Simon Fisk, der normalt har butik på H.C. Ørstedsvej, men i dagens anledning havde en bod på Rådhuspladsen, hvor de også solgte sildehaj, nyrøgede ørreder og tykke havtaskehaler.
Vi skal spise de indkøbte godter i aften sammen med mine forældre – jeg tror jeg vil skindstege multen og servere den med en smør-tung kartoffelpuré med masser af estragon, lidt ristede bøgehatte og nogle agurker med hvidvinseddike. Jomfruhummerne bliver flækket, penslet med hvidløgsolie, grillet i ovnen og spist med en gulerods-cremesuppe – ligesom jeg gjorde det til artiklen i Gastro.

Rigtig god lørdag og glædelig Fiskens Dag!

2 Comments

Post A Comment

 • Eva
  Posted at 14:39h, 13 september Svar

  Hej Mira,

  Hvor er det fedt med video!

  🙂 Eva

 • mette
  Posted at 14:06h, 12 september Svar

  Hej Mira.

  Har lige opdaget din blog og synes den er super lækker. Håber det er i orden, jeg smider et link til den inde hos mig.

  God søndag herfra.
  Mette aka Lillelyn