Fetacreme med agurke- og peberfrugtsalat
Denne agurkesalat med peberfrugt ligger og hygger sig på en fetacreme med yoghurt. Det er en sommerlig salat.
Perfekt som tilbehør til fx. grillmad eller som forret eller del af mellemøstlig mezze.
Den kan gøres til et måltid i sig selv sammen med noget lækkert fladbrød eller pitabrød. Eller med sprøde crostini gnedet med hvidløg og dryppet med olivenolie.
Fetacreme med agurke- og peberfrugtsalat
Til 4 pers.
150 g feta
400 g græsk yoghurt 10%
salt og sort peber
2 agurker
1 grøn peberfrugt
1 grøn eller rød chili
1 lille rødløg
saft af ½ citron
3 spsk olivenolie
1 håndfuld dild
- Smuldr fetaen og rør den sammen med yoghurt. Smag til med salt og peber.
- Skræl agurkerne og flæk dem. Skrab kernerner ud og skær agurkerne i tern. Skær peberfrugt i tern og hak chilien. Skær rødløg i tynde strimler. Bland agurk, peberfrugt, chili og rødløg med citronsaft, olivenolie og grofthakket dild. Smag til med salt og peber.
- Kom fetacremen i et fad og top med agurkesalaten. Drys evt. med lidt ekstra dild.
No Comments