Feast #1 forberedelser i gang

Feast #1 forberedelser i gang

5

Foto: Francois Botha

Det er dagen for første omgang Feast og jeg har været i gang hele dagen i går med forberedelser. Jeg glæder mig SÅ meget til i aften!
Kig med, da jeg shoppede i Torvehallerne…

1
Vi skal have masser af stenbiderrogn.

3 Hos ASA købte jeg sennepspulver, som skal bruges til en svinefilet.4

8 Et par af retterne blev testet i går og fotograferet (så I kan få opskrifterne efter arrangementet – også jer, som ikke kom med).6Og vi skal selvfølgelig have småkager til kaffen. Jeg har bagt min oldemors specier med rosiner.

5 Comments

Post A Comment

 • Stinna
  Posted at 15:24h, 03 marts Svar

  Uh Mira, jeg må besøge Feast engang i foråret, når jeg har sparet op. Fantastisk koncept, håber I fortsætter med det!

  • Mira Arkin
   Posted at 12:18h, 04 marts Svar

   Tusind tak – det håber vi også!

 • Anne N
  Posted at 14:53h, 25 februar Svar

  Ju hu, det bliver skægt/godt/rart osv., Men rosiner i småkagerne – tsk, tsk – det havde du ikke behøvet. Vi ses.

 • Christina Wedel
  Posted at 09:58h, 25 februar Svar

  Hvor, hvad, hvornår ? Feast … Er det en restaurant ? Jeg kommer

  • Mira Arkin
   Posted at 10:05h, 25 februar Svar

   Wedel – det er mit nye lækre fællesmiddagskoncept, som jeg laver sammen med Allan fra Bungalow 5. Vi har én billet tilbage til i aften. Du kan købe billet her via Bungalow5 webshop. Ellers kommer der en ny omgang i april 🙂
   Møs og godt hår.