Et hurtigt hej fra Toscana

Et hurtigt hej fra Toscana

Toscana

Jeg fejrer starten på mit nye liv som freelance madskribent og hvad der dertil hører med en uge i det dejlige, efterårsfarvede Toscana. Peter og jeg fløj til Pisa i lørdags hvor vi sammen med alle de mange turister så det skæve tårn, som var flot og skævt. Alle skulle have et billede, hvor de pjattede med fjolle-billeder af dem selv og tårnet – inklusiv os. Se det utroligt flotte resultat her:

Pisa

Vi er nogle meget alvorlige og modne turister…

Derefter har vi været i Lucca og Siena. og er nu nået til Firenze.

Anyway. Vi har selvfølgelig spist en masse lækker mad – det italienske køkken er mit yndlingskøkken og en kost bestående af pastaretter, grillet kød og masser af Sangiovese er balsam for min mad-fokuserede krop og sjæl. Men nu er jeg jo på ferie og må ikke sidde inde på hotellet og blogge hele tiden (og det betyder også, at jeg venter med at svare på spørgsmål i Spørg om Mad til jeg er hjemme i næste uge), så derfor vil jeg bare sig hej herfra, og så vil jeg lukke laptoppen og springe ud i byen og gense domkirken, som jeg sidst så, da jeg gik i gymnasiet og var på interrail. Jeg lover at skrive senere om mine måltider hernede og vil lige komme med en teaser fra gårsdagens middag: Papardelle med haresauce efterfulgt af Bistecca Fiorentina (den lokale specialitet – en stor grillet porterhouse steak) med de bedste ovnstegte kartofler, jeg mindes at have spist og til dessert en smuk kage med røde druer og anisfrø og et glas skarp grappa. Ahhhh 🙂

Og så lige et stort PS: Husk at købe ALT for Damerne i dag, hvor der er premiere på mine sider med hverdagsmad! Og hvis du er en mand, så lover jeg ikke at sige det til nogen, hvis du sniger dig ned og køber et dameblad…

3 Comments

Post A Comment

 • Brian
  Posted at 03:39h, 31 oktober Svar

  Øv men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at gå ned og købe ALT for Damerne 🙂

 • Mette
  Posted at 03:39h, 31 oktober Svar

  ØHHH er du ikke vokset lidt i højden den sidste tid???? 😉

 • Newyorkerbyheart
  Posted at 15:52h, 28 oktober Svar

  ÅH, gid det var mig der var i Toscana – der er SÅ skønt 🙂 Vi var i Firenze og Lucca i sommers.

  Kan se I fik taget det klassiske billed i Pisa….

  mange hilsner
  Brithe