Endelig kom baby

Endelig kom baby

_1330555s

Endelig poppede jeg!

Tidligt torsdag morgen kom denne lille lækre fyr til verden. Vi har det alle godt og jeg er egentlig ok frisk efter en ret hurtig fødsel. Jeg har både bagt en kage og et brød, så helt væk er jeg ikke:-) Men det forklarer altså tavsheden på bloggen de seneste dage.

Vi går og hygger derhjemme og den lille babyfis sover, spiser og laver remoulade.

Og hvilken kage var det så jeg bagte? Det var min en appelsin-citronkage efter min gamle citronkageopskrift, bare med halv-halv appelsin og citron. Jeg spiste lidt af den til morgenmad i dag. I dag har jeg bagt et brød nogenlunde efter min grydebrødsopskrift – bare hvor den har hævet natten over i en brødform og kom direkte i ovnen da vi stod op. Det står og køler af nu, så jeg har ikke testet det endnu.

Mere fra ammestuen om ikke alt for længe…

5 Comments

Post A Comment

 • Trine Nordentoft Klausen
  Posted at 20:30h, 23 juni Svar

  Stort tillykke Mira:-)

 • Cendie Dyekjær-Themsen
  Posted at 14:32h, 22 juni Svar

  TILLYKKE med jer – sikke et smukt billede!

 • Corporate Mor
  Posted at 12:52h, 21 juni Svar

  Stort tillykke!! Så skønt!

 • Signe O.
  Posted at 12:27h, 21 juni Svar

  Stort tillykke! Hvor er det altså fascinerende, at de kommer fiks og færdige – med negle og alting! 🙂

 • Lise
  Posted at 11:37h, 21 juni Svar

  Tillykke tillykke