En apéro på terrassen og et citrontræ i haven

En apéro på terrassen og et citrontræ i haven

_1140953s

Et lille fint citrontræ. Sådan et står der i haven foran vores hus i Tourrettes sur Loup. Det blev plantet i foråret og der er allerede masser af små fine citroner på. Tænk en gang at kunne gå ud i sin have og plukke en citron! Ferien første dag her i Sydfrankrig – altså efter vi ankom i eftermiddags – er gået med sen frokost på terrassen (tomatmadder på virkelig crusty baguette med mayonnaise fra Maille – gid man kunne få den i Danmark!), fars macchiato og en lille cookie, plasken i poolen med Otto og nu en lille apéro på terrassen.

En af mine yndlingssommerdrinks er Campari med tonic (ja, jeg elsker bitre drinks). Og i dag kom der citron i fra træet i haven. Fantastisk! Jeg sidder her på terrassen og kigger ned over bakkerne og Middelhavet i det fjerne. Min far og Peter er i gang med grillen, min mor dækker mor, Otto sover og jeg blogger. Nu, hvor jeg har ferie, håber jeg på at få blogget noget mere om alt det dejlige mad, jeg helt sikkert skal spise hernede. Og Peter, Otto og jeg tager faktisk også en tur til Piemonte, så mon ikke der også kommer lidt pastakærlighed på bloggen hen ad sommeren…

_1140959s _1140938s _1140943s _1140961s _1140960s

No Comments

Post A Comment