Double chocolate peanut trash cookies

Double chocolate peanut trash cookies

_1320076s

Det er så hyggeligt at bage. Jeg gør det næsten hver weekend – gerne oftere. Tit er kagebagning noget, jeg lige svinger frem som en times underholdning for Otto. Han ELSKER at hjælpe med at bage (læs: spise sukker, rå dej og gratte med det hele). Jeg elsker at vores hjem dufter af friskbagte kager og selvfølgelig elsker jeg også at spise dem 🙂

Disse cookies blev til som resultat af at jeg havde nogle forskellige rester af fyldte chokolader og ukurante stykker af både mælke- og mørk chokoladeplader, som trængte til at blive brugt. Derfor navnet TRASH. De blev virkelig gode!
_1320077s _1320071s

Double chocolate peanut trash cookies
24 stk.

120 g blødt smør
100 g brun farin
100 g sukker
1 stort æg
1 tsk vaniljesukker
180 g hvedemel
2 store spsk kakao (jeg bruger Valrhona)
½ tsk bagepulver
170 g blandet hakket chokolade
75 g saltede ristede peanuts

1. Varm ovnen op til 190 gr. Rør smør sammen med begge sukkertyper og æg. Jeg bruger en køkkenmaskine. Tilsæt vaniljesukker, bagepulver, kakao og hvedemel og rør dejen sammen.

2. Tilsæt til sidst chokolade og peanutsog rør dem ind i dejen. Sæt dejen på 2 bageplader i kugler på størrelse ca. et sted mellem en lille hoppebold og en bordtennisbold. Jeg plejer at bruge to teskeer, og nogle gange min amerikanske icecream scoop. Husk at lave afstand imellem, da kagerne skal have plads til at flyde ud.

3.  Bag dem ca. 8 minutter. De skal føles lidt bløde stadigvæk, når du tager dem ud. De sætter sig og bliver mere faste, når de køler af, men efter min mening bør denne slags kager være gooey.

3 Comments

Post A Comment

 • gitte kofoed larsen
  Posted at 13:51h, 31 marts Svar

  jeg har bagt efter din opskrift,de er rigtig gode.m.v.h

  • Mira Arkin
   Posted at 15:34h, 05 april Svar

   Tusind tak, Gitte. Det er dejligt at høre 🙂

 • Mille
  Posted at 21:02h, 19 marts Svar

  Navnet trash er en rigtig sjov måde at fortælle at man bare smider den chokolade i som man har liggende; det får jeg også brug for efter påsken, når nogle af chokoladestykkerne bare har ligget i et par uger! Smart ide 🙂

  https://skoenneliv.wordpress.com/